Stariji - mladja...

• Začetnik teme Začetnik teme Gax
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ne mogu tako dobro na napisem kako bih mogla da objasnim ovako. Nikako i ne moze da vodi, ali recimo i da postoji ravnopravnost, vi biste je doziveli kao prevlast.
Jes' nista bez gestikulacije i maltaranja rukama kroz vazduh :)
Razum'o sam ja nasta mislis, kad kazes da bi doziveli kao prevlast. Al' ko sto rekoh, to su sitne shovinisticke dushe :P
To se u krevetu odma vidi, ako muskarcina ne dozvoljava njoj da bude gore, dominira i vodi, to je neki shovinista 100% :lol:

Ali jeste istina da ste bolji u odlucivanju, ali to se kod zena ne mora nazvati neodlucnoscu i nesigurnoscu, vec boljem sagledavanju sitacije, ali jbga onda vec "prodje voz":p
Ja uvek brzo odlucim sta cu da obucem, al' zato posle izgledam ko klovan :lol:
Zato imas situacija i oblasti koje bi zenskom mozgu vise lezale (:

Razum'o sam ja nasta mislis, kad kazes da bi doziveli kao prevlast. Al' ko sto rekoh, to su sitne shovinisticke dushe :P
To se u krevetu odma vidi, ako muskarcina ne dozvoljava njoj da bude gore, dominira i vodi, to je neki shovinista 100% :lol:

:lol:

Zato imas situacija i oblasti koje bi zenskom mozgu vise lezale (:

Znam, ima nesto i u tome;)

Ja uvek brzo odlucim sta cu da obucem, al' zato posle izgledam ko klovan :lol:

E, pa lako je tebi, nisu svi za sistem prvo desna pa leva čarapa/nogavica/rukav, ako znas na sta mislim:p;)

Znam. Ima ona varijanta. Stanem, otvorim orman, razmisljam, pa prosetam malo po kuci, pa opet stanem ispred ormana, pa razmisljam, pa izvadim oko 2/3 stvari, pa razmisljam, pa probam 3/4 stvari, pa razmisljam i tako to traje i traje... al' vas zato volimo posle :)

Ne mora da znači da se cura pali na starijeg tipa samo zato što on vozi dobra kola tj pun je ko brod......non stop slušam o tome i zaista je glupo tražiti razloge zašto je neko sa nekim.....mislim da momci koji razmišljaju tako uglavnom imaju neke komplekse .....Gledaj na to ovako,možda cura traži zrelijeg.... a ne bogatijeg!!!!poz.............

:cmok:

Ne znaci, naravno, ono je bila prozivka za one koji vole da tvrde kako su devojke uvek par godina ispred svojih momaka, pa zato vole da jure starije. Teza boli glava. I ja sam u to verovao dok sam bio mladji. Onda kad narastes jos malo, pa pogledas sve to iz drugog ugla, vidis koliko to nema veze s polom.
Mene vise zabrinjava cinjenica, da ima puno ljudi, koji i kad narastu i dalje nisu sposobni da to vide.
A ravnopravnost polova nikako ne moze da vodi prevlasti zena, jer to onda ne bi bila ravnopravnost :lol:
Zena se boje sitne duse. Fakat je da nijedan pol nema prece pravo dominacije, sustinski, jer neke osobine, koje musko nema, ima zena i obrnuto. Sto nas na kraju krajeva i tera da idemo dva i dva za ruke ;)

Auuu... :eek:
Druze...

a mozda i ako je pushta, po principu- ti sve radi, ja cu samo da lezim i da uzivam :lol:

kako ide ono...posle venchanja razmishljaju muz i zena. muz "divno, sada cu imati sex kad god pozelim", a zena "od sada cu imati sve shto pozelim svaki put kada on pozeli sex"
:lol:

hmmm a sto se starijih muskaraca tice,moze biti tako kao sto kazes,ali vecina muskaraca otkine za mladjim devojkama.pa pocne ljubomora jer imaju mladju devojku,pa pocnu da je cuvaju kao kap vode na dlanu.to govorim iz iskustva...ne svog,ali iz iskustva mojih najblizih. a i znate za onu nasu... "piletina se za prste lepi" :lol:

..ma primecujem da se slazem sa tobom...kad ono koleginice...doduse jos uvek studiram psihologiju:mrgreen:

To je tako kod isključivih, ograničenih devojaka, starost ne znači nužno i mudrost, zrelost.

Bome ja sam se uklapala i sa mlađima. :neutral:

Kako kome. Koliko vidim tema je puna nekih starosnih ograničenja.
Meni je fakat svejedno. :neutral: Sve dok je u glavu zreo.
A da li je mlađi dve godine ili stariji sedam. Nebitno.

hmm kod ogranicenih?? iskreno,ja ne zelim klinca da mu budem majka vec muskarcinu da mu budem zena.a godine svakako znace zrelost,ne uvek,ali u vecini slucaja da.
NARAVNO,ima izuzetaka,ali svasta,pa logicno je da osoba sto je starija,sto vise prozivi,vishe zna i drugacije razmislja.mislim...tako bi trebalo da bude..

Nije tako:)
Cinjenica je da zivimo u patrijahalnom drustvu.

Zato sto vi dominirate situacijom, odlucniji ste, i spremni da rizikujete, sto se ne bi moglo reći za zenu, sto opet ne znaci da je ona manje zrela.
Dugo smo ziveli u takvom režimu da je žena nipodoštavana, a i dan danas taj režim nije potpuno nestao, zato i živimo u patrijahalnom drustvu.
Ali, mislim da se vi muskarci bojite da ce ta ravnopravnost žena sa muskarcima, znaciti prevlast i superiornost žena.

ne slazem se da su muskarci odlucniji... mislim..ne kazem da nisu odlucni ali odlucniji od zena nikako. zena je majka,i u zivotu donosi svakakve odluke koje mogu biti kako dobre,tako i kobne po nju.ona u tom trenutku postaje zrtva. ok...i muskarci su zrtve ali,daj da zanemarimo musku sujetu i priznamo..sto jes-jes.
jedino sto se slazem jeste da su snazniji :) i nije tacno da zena nije spremna da rizikuje.odmah se setite samohranih majki gde otac digne nos i kaze da ne priznaje dete,izgubi se iz njenog zivota.zar ona ne rizikuje?pa tada je njen celi zivot jedan rizik. mislite malo o tome,nemojte se oslanjati samo na ljubav prema voljenoj osobi...:bye:

Back