Stariji - mladja...

• Začetnik teme Začetnik teme Gax
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja to rekoh, ali vidim svi pišu, samo ja blejim.

Mora mlađa, makar meni je, ne baš logično, ali devojčice brže ulaze u poobertet, brže sazrevaju.
Dok su ovi... xm.
& zato treba neko stariji... a ionako... ne znam... meni se uvek svidža neko 5 god stariji, mada, xex... šta da radim kad je mljac :mrgreen:

Ja to rekoh, ali vidim svi pišu, samo ja blejim.

Mora mlađa, makar meni je, ne baš logično, ali devojčice brže ulaze u poobertet, brže sazrevaju.
Dok su ovi... xm.
& zato treba neko stariji... a ionako... ne znam... meni se uvek svidža neko 5 god stariji, mada, xex... šta da radim kad je mljac :mrgreen:
Pa to...
npr 2 godine razlike je savrseno :mrgreen:

hmm pa evo ovako.. prvo da te upozorim da mi ne zameris na filozofskim odgovorima..ja sam psiholog! :)
evo ovako,razlog zasto devojke imaju starije momke jeste upravo taj da ih privlace zreliji momci,koji su u svakom trenutku spremni da se suprotstave celom svetu zbog devojke,koji ne kazu "e ne znam mogu li veceras,videcu da li me pusta cale",koji su odlucni i pravi macho menovi.sta cete....cudno ali devojke to vole.da se osete zasticeno,a kod kog ce ako ne kod starijih momaka?
e sada postoje devojke koje vole starije muskarce jer su zreliji u sexualnom pogledu.ima puno razloga ali glavni je ta zrelost,odlucnost,hrabrost... i sami znamo da devojke( naravno uvek ima izuzetaka) brze sazrevaju od momaka i ne mogu se bas cesto ukopiti sa momcima svoje generacije,zato cesto biraju starije . :bye:

Citavsi teme ,a vala i iz nekog svog iskustva shvatam da tinejdzerkama laska da pored sebe nemaju klinca vec muskarca! Ok je to...ali one ne misle na posledice,vec samo na trenutno stanje! Sta ce posle biti?Sta ce da se desi ako je ostavi,gde su tu osecanja?Njemu ce biti sve jedno jer on klinkicu sa 15 godina i nije voleo,zeleo je samo da pokida nepokidano,da se malo pohvali i da je odjebe! Zato vrene devojka se malo "ogrebe"...mislim na kola,izlaske,lovu!! Lepo je to kada dvoje funkcionisu iako je veci jaz izmedju njih u godinama,svakako ce postojati neka tema za pricu...ne mora da znaci on je stariji pa eto,hoce samo o sexu...postoje mnoogo vaznije i da kazem prikladnije teme o kojima ce voditi konverzaciju! Koliko poznajem zakon zabranjeno je maloletnim licima da imaju sexualne odnose sa punoletnim,mada to se ovde i ne postuje ,tim zakonom mogu da obrisu guzu umesto toalet papira,posto im koliko vidim i primecujem NISTA ne vredi!

hmm pa evo ovako.. prvo da te upozorim da mi ne zameris na filozofskim odgovorima..ja sam psiholog! :)
evo ovako,razlog zasto devojke imaju starije momke jeste upravo taj da ih privlace zreliji momci,koji su u svakom trenutku spremni da se suprotstave celom svetu zbog devojke,koji ne kazu "e ne znam mogu li veceras,videcu da li me pusta cale",koji su odlucni i pravi macho menovi.sta cete....cudno ali devojke to vole.da se osete zasticeno,a kod kog ce ako ne kod starijih momaka?
e sada postoje devojke koje vole starije muskarce jer su zreliji u sexualnom pogledu.ima puno razloga ali glavni je ta zrelost,odlucnost,hrabrost... i sami znamo da devojke( naravno uvek ima izuzetaka) brze sazrevaju od momaka i ne mogu se bas cesto ukopiti sa momcima svoje generacije,zato cesto biraju starije . :bye:

To je tako kod isključivih, ograničenih devojaka, starost ne znači nužno i mudrost, zrelost.

Bome ja sam se uklapala i sa mlađima. :neutral:

A mozda je devojkama jednostavno svejedno godiste.

Kako kome. Koliko vidim tema je puna nekih starosnih ograničenja.
Meni je fakat svejedno. :neutral: Sve dok je u glavu zreo.
A da li je mlađi dve godine ili stariji sedam. Nebitno.

Citavsi teme ,a vala i iz nekog svog iskustva shvatam da tinejdzerkama laska da pored sebe nemaju klinca vec muskarca! Ok je to...ali one ne misle na posledice,vec samo na trenutno stanje! Sta ce posle biti?Sta ce da se desi ako je ostavi,gde su tu osecanja?Njemu ce biti sve jedno jer on klinkicu sa 15 godina i nije voleo,zeleo je samo da pokida nepokidano,da se malo pohvali i da je odjebe! Zato vrene devojka se malo "ogrebe"...mislim na kola,izlaske,lovu!! Lepo je to kada dvoje funkcionisu iako je veci jaz izmedju njih u godinama,svakako ce postojati neka tema za pricu...ne mora da znaci on je stariji pa eto,hoce samo o sexu...postoje mnoogo vaznije i da kazem prikladnije teme o kojima ce voditi konverzaciju! Koliko poznajem zakon zabranjeno je maloletnim licima da imaju sexualne odnose sa punoletnim,mada to se ovde i ne postuje ,tim zakonom mogu da obrisu guzu umesto toalet papira,posto im koliko vidim i primecujem NISTA ne vredi!

istina ali opisana situacije moze da se desi bilo kome, koliko god godina imao

hmmm a sto se starijih muskaraca tice,moze biti tako kao sto kazes,ali vecina muskaraca otkine za mladjim devojkama.pa pocne ljubomora jer imaju mladju devojku,pa pocnu da je cuvaju kao kap vode na dlanu.to govorim iz iskustva...ne svog,ali iz iskustva mojih najblizih. a i znate za onu nasu... "piletina se za prste lepi" :lol:

Nije tako:)
Cinjenica je da zivimo u patrijahalnom drustvu.

Ako je tako, recite mi, kad ste toliko zrele i pametne, zasto mi onda zivimo u patrijarhalnom drustvu?

Zato sto vi dominirate situacijom, odlucniji ste, i spremni da rizikujete, sto se ne bi moglo reći za zenu, sto opet ne znaci da je ona manje zrela.
Dugo smo ziveli u takvom režimu da je žena nipodoštavana, a i dan danas taj režim nije potpuno nestao, zato i živimo u patrijahalnom drustvu.
Ali, mislim da se vi muskarci bojite da ce ta ravnopravnost žena sa muskarcima, znaciti prevlast i superiornost žena.

:cmok:

Ne znaci, naravno, ono je bila prozivka za one koji vole da tvrde kako su devojke uvek par godina ispred svojih momaka, pa zato vole da jure starije. Teza boli glava. I ja sam u to verovao dok sam bio mladji. Onda kad narastes jos malo, pa pogledas sve to iz drugog ugla, vidis koliko to nema veze s polom.
Mene vise zabrinjava cinjenica, da ima puno ljudi, koji i kad narastu i dalje nisu sposobni da to vide.

A ravnopravnost polova nikako ne moze da vodi prevlasti zena, jer to onda ne bi bila ravnopravnost :lol:
Zena se boje sitne duse. Fakat je da nijedan pol nema prece pravo dominacije, sustinski, jer neke osobine, koje musko nema, ima zena i obrnuto. Sto nas na kraju krajeva i tera da idemo dva i dva za ruke ;)

A ravnopravnost polova nikako ne moze da vodi prevlasti zena, jer to onda ne bi bila ravnopravnost :lol:

Ne mogu tako dobro na napisem kako bih mogla da objasnim ovako. Nikako i ne moze da vodi, ali recimo i da postoji ravnopravnost, vi biste je doziveli kao prevlast.

Zena se boje sitne duse. Fakat je da nijedan pol nema prece pravo dominacije, sustinski, jer neke osobine, koje musko nema, ima zena i obrnuto.

Ali jeste istina da ste bolji u odlucivanju, ali to se kod zena ne mora nazvati neodlucnoscu i nesigurnoscu, vec boljem sagledavanju sitacije, ali jbga onda vec "prodje voz":p

Sto nas na kraju krajeva i tera da idemo dva i dva za ruke ;)

normalno:)

Back