Stariji - mladja...

• Začetnik teme Začetnik teme Gax
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Da bi dobio sex, ne morash se uopshte truditi... Mada, slazem se da je lakshe ribama da dobiju sex, jer frajeri uglavnom uvek hoce isti, ali svi mogu da dobiju sex. Nishta lakshe...
Shto se tiche godishta, bila sam uglavnom sa frajerima mojih godina. I par godina starijim momcima. Najveca razlika od 3 godine, ili 4, ne mogu da se setim sad. :confused:

Ko se onda tu sa kim seksa?
:think:
To je kao kad se na pitanje "Jesi li
fk-2.gif
" odgovara sa "Zavisi kako se uzme".

Swe ye to relatiwno...od osobe do osobe...uglawnom su momtzi do 20-te prilichno nezreli...bar wetjina...a dewoyke brzhe sazrewayu...i onda trazhe neke stariye...
Retzimo...
imala sam dechka koyi ye 7 godina stariyi od mene...i stwarno mi ye puno znachio...imali smo zayednichke teme...postoyalo ye neko odredjeno razumewanje medju nama...poshtowanje...i prosto...postoyala ye ta neka tanana nit koya nas ye psihichki poweziwala...bilo ye lepo...
Iako se zawrshilo na nachin na koyi niye trebalo...no to ye druga pricha...
Ali ipak...stwar ye u tome natji prawu osobu koya tje ti odgowarati...sa koyom tjesh biti sretjan...nebitno ye da li tje biti twoye godishte ili 5 godina stariya...bitno ye da postoyi ono neshto...neshto newidljiwo,a weoma bitno...swi znamo shta ye to...
A,kada wetj dayem primere,moya baka ye od deke mladja 10 godina...
I yedni su od retkih koyi u swom braku imayu ochuwanu ljubaw,poshtowanje,i iskritze u ochima kada se pogledayu i uhwate za ruke...
To ye ono prawo...
I nadam se da tju i ya to yednog dana imati...
Iako mi se stalno chini da netju...yer nemam sretje u tome shto se zowe "ljubaw"...ali to ye opet wetj yedna druga pricha...
. . .
Nadam se da sam odgoworila na temu...

Back