Stariji - mladja...

• Začetnik teme Začetnik teme Gax
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kako god,ja govorim iz ikustva...
"Otaemo ortaci kad raskinemo,jako e gotivim kao druga i ko moju ribu",pa posle *****,pitas sta je sa tim dobijes |odjebi|

al ja sam kriva stoi sam bila glupa i verovala,i sto nisam ucila na svojim greskama,al sad je drugaije..Pa ko se ljuti-na se ta mu sleti tj zna se nastavak

:?:
Kako god,ja govorim iz ikustva...
"Otaemo ortaci kad raskinemo,jako e gotivim kao druga i ko moju ribu",pa posle *****,pitas sta je sa tim dobijes |odjebi|

al ja sam kriva stoi sam bila glupa i verovala,i sto nisam ucila na svojim greskama,al sad je drugaije..Pa ko se ljuti-na se ta mu sleti tj zna se nastavak

Ako nije tajna koliko si ,,frajera" imala do sad...Cim si tako iskusna:?:

Zato sto ne potoji normlan decko

there is soulmate for everyone...

znas li mozda tu pesmu??? poslusaj je vise puta...

naravno da postoji decko koji ne laze, ali mozda si ti "slepa" i ne primecujes ga.... i umesto toga ti se vucaras sa nekim tipovima koji te povredjuju i koji te ne zasluziju... otvori cetvere oci! sigruno ce normalan decko odnekud ispasti! 8)

E pa ja sam jednina devojka koj priznajeda joj bia igled kod mukarca...Ne postoji crn razvijen decko a zelenim ocim da je lep i da ne laze..Kakava crna unutrasnja lepota verujem u ono ta vidim,isto sto u ljubav verujem prema dokazima\(mada i ne veujem toliko u ljubav)a ne prema reima...Daj ti meni da idim to...

A i *** kad te prva ljubav razocara onda slabo da ce biti bolje dalje

E pa ja sam jednina devojka koj priznajeda joj bia igled kod mukarca...Ne postoji crn razvijen decko a zelenim ocim da je lep i da ne laze..Kakava crna unutrasnja lepota verujem u ono ta vidim,isto sto u ljubav verujem prema dokazima\(mada i ne veujem toliko u ljubav)a ne prema reima...Daj ti meni da idim to...

A i *** kad te prva ljubav razocara onda slabo da ce biti bolje dalje

A,kad si ti proziwela prwu ljubav i zasto te razocarala???:heart:

Back