>Bo$$>
Primećen član
- Poruka
- 808
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da ne laze...
Samo to...Kakava crna romatika i ta sranja...ISTINA BRE I KRAJ...
Ali doobro kada nesto obecaju/kazu a slazu to samo govori o njima, o meni ne,ja imam licnost...
Nema decka kog ne laze verujmi...
Kako god,ja govorim iz ikustva...
"Otaemo ortaci kad raskinemo,jako e gotivim kao druga i ko moju ribu",pa posle *****,pitas sta je sa tim dobijes |odjebi|
al ja sam kriva stoi sam bila glupa i verovala,i sto nisam ucila na svojim greskama,al sad je drugaije..Pa ko se ljuti-na se ta mu sleti tj zna se nastavak
12 je bilo dovoljno a shvatim da svi lazu,e sad bi trebalo da budem ajos 24 koji ne lazu da bih ila ubedjena da ne lkazu,ali tad bih bila kuva...Mada,meni je ovako odlicno ta su oni meni ja sad njima...
nece ni ljubav ni kola ni prijatelji nista
Aj,sad polako prwo smisli sta oces da napises...[a pre toga sedi i ,,malo,, iskuliraj]Jer,sad stwarno nemogu wise da desifrujem twoje poruke...:mad:
Zato sto ne potoji normlan decko
E pa ja sam jednina devojka koj priznajeda joj bia igled kod mukarca...Ne postoji crn razvijen decko a zelenim ocim da je lep i da ne laze..Kakava crna unutrasnja lepota verujem u ono ta vidim,isto sto u ljubav verujem prema dokazima\(mada i ne veujem toliko u ljubav)a ne prema reima...Daj ti meni da idim to...
A i *** kad te prva ljubav razocara onda slabo da ce biti bolje dalje
Pre 2godine(mozda i jae,al je bila prava ljubav) i razacoralo me je sto je lagao