carapaUkletogHolandjanina
Ističe se
- Poruka
- 2.758
A šta ako ja nemam potrebu za tim?
Šta ako se meni to ne svidja?
Je l' sam monstrum? Čudovište?.
Samo frigidna.
A da, to je isto.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Je l' sam monstrum? Čudovište?.
Samo frigidna.
A da, to je isto.
Koji stepen surovosti....c.c..c..c....
šta bre
mala je pitala i dobila je tačan odgovor
Hm.. Baš se pitam odkud tebi ta informacija i zašto dodjavola serete o stvarima koje vas se ne tiču. .... -.-
Zašto neko sa 13-14 godina uopšte i razmišlja o tome?
Mada jeste, sada je "in" imati dečka/curu u petom razrednu osnovne škole -.- a ni sabiranje nisu još savladali...
To samo izaziva odvratan osećaj kod mene kada sam u prisustvu takvih ljudi/dece. I još kada dođemo do pitanja: "E jel' imaš dečka?"... I tu stane da mi se ispoveda kako njen frajer igra za lokalni fudbalski klub, ima love, sluša Cecu ($#%$&$#%/%) i vozi strava auto >.< kao da meni boli ku*ac za to.
***, živim u takvoj sredini, ali nikada neću biti deo nje. I nikada neću razumeti njeno funkcionisanje.
Kako uopšte neki kreten od 20 godina može da bude sa ćurom od 13-14 godina? Mislim daj, možda oni i imaju tu nekih zajedničkih stvari, osobina, interesovanja, ali drugačije su "potrebe" čoveka od 20 i od 14 godina. I sve se svede na neku glupost. Ali šta ja znam, to je samo moje mišljenje/stav...
Nije meni toliko nejasno sto klinke od 13-14 godina izlaze sa momcima od 20 i vise, one barem tu i imaju neki interes. No je meni nejasno sta je onaj magarac od 20 godina vidio kod klinke od 13?
Mene zanima da li te klinke imaju nesto u glavi...ove sa 13. oko moje zgrade nemaju nista unutra, siguran sam!
***, cak i u onoj seriji "sex i grad" ima neka epizoda u kojoj ona Samanta kaze da je ona sa 13 prodavala sladolede da bi zaradila koju paricu, a danas se klinke u tim godinama hebu da bi zaradile paricu i popularnost...
Ja sam srecan sto sam imao detinjstvo kakvo sam imao(SAVRSENO!) zao mi je sto danasnja deca ne znaju ni sta je to... Jesam i ja jos uvek dete, ali vreme mog savrsenog detinjstva je proslo cim je doslo ovo novo...
Nije meni toliko nejasno sto klinke od 13-14 godina izlaze sa momcima od 20 i vise, one barem tu i imaju neki interes. No je meni nejasno sta je onaj magarac od 20 godina vidio kod klinke od 13?
To je jedna godina.
Jednu godinu stariji od '91og.
Nije to ništa, blah, meni se lik upucavao 85-6 o_o
Zato shto se devojcice brze razvijaju u odnosu na muskarce, zrelije su u proseku 2.5 godine, i prirodno je da traze nekog od koga mogu neshto da nauche (od najbanalnijih stvari tipa ljubljenje, seks... do ozbiljnih zivotnih lekcija), da se lepo provedu, mnogo bolje nego sa nekim bubuljicavim klincem.Svaka ima decka starijeg bar 5 godina,?ZASTO?
Vidish da si i sam materijalista. Dodushe, materijalista koji umesto dzipa ima skuter, umesto 25, 15-16 godina... al' ne boj se, i to ce brzo da dodje..Mislim ne smeta meni sto on ima pare imam i ja,ne smeta meni sto on vozi auto vozicu i ja cim napunim 18,ja vozim skuter,i nisam uopste ljubomoran na one koji imaju zato sto imam ija
Kod mene je taj broj oko 90 %.Mozda 3% devojaka kod mene u skoli je ousteno i spremno za salu ja volim da se salim
Zasto je smeshno?a ne da smaram devojku sa da li me volis,i nekim praznim ljubavnim pricama koje kada cujem da neko govori nekoj devojci bude mi smeno,mislim on njoj Volim te,ne mogu bez tebe...
Slobodno. xD
Ja ne namerav postati profi *****. Šta više nameravam ostati nevina do kraja života. [:
Hm.. Baš se pitam odkud tebi ta informacija i zašto dodjavola serete o stvarima koje vas se ne tiču. .... -.-
Pises javno o svom ''seksualnom'' zivotu, i ocekujes da se ljudi ne mijesaju?
Vala smoren sam da ti pričam sada o psihologiji i majčinskim nagonima...
Kako uopšte neki kreten od 20 godina može da bude sa ćurom od 13-14 godina? Mislim daj, možda oni i imaju tu nekih zajedničkih stvari, osobina, interesovanja, ali drugačije su "potrebe" čoveka od 20 i od 14 godina. I sve se svede na neku glupost. Ali šta ja znam, to je samo moje mišljenje/stav...
Meni ne smetaju bubuljice kod skolskog druga B. posto on ima najbolje dupe koje priroda moze da izvaja i podari obicnom smrtniku.nemas bubuljice