ružislav
Iskusan
- Poruka
- 6.659
Preciznije mislim na forumaše i forumašice koji su ovde pa tipa od početka samog osnivanja foruma- kakvi su vaši utisci sada posle ovoliko godina na forumu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cim je neko na forumu od osnivanja znaci da su mu utisci pozitivno i da se malte ne saživeo sa forumom![]()
Pa Evo 20 godina sta da ti kazem sve je isto samo vise od pola njih nemaPreciznije mislim na forumaše i forumašice koji su ovde pa tipa od početka samog osnivanja foruma- kakvi su vaši utisci sada posle ovoliko godina na forumu?
Ja sam se učlanila 2004. U poslednjih nekoliko godina manje komentarišem, više čitam.
Прије 16 година сам овдје упознао дјевојку са којом сам се потом срео и у реалу.Pa Evo 20 godina sta da ti kazem sve je isto samo vise od pola njih nema
napisi koja jeПрије 16 година сам овдје упознао дјевојку са којом сам се потом срео и у реалу.Постојале су све предиспозиције да то интернет-познанство прерасте у нешто више.
Међутим није нам била судбина.
Малоприје јој нађох профил на крстарици и видјех да је посљедњи пут била онлајн 2016.
![]()
Mislim da si promasila godinu jer si mi davno pre toga pokazala sliku Zuhre na temi.
Ма ја знам која је и гдје је али шта ће ми сад? Ја ожењен а она удата (по други пут).napisi koja je
da je nadjemo
i da te usrecimo
Ja Zuhru nisam imala 2004. I to jeste godina kada sam se učlanila.
Losi,treba da vrate tinejdzere jer smo odatle kupili sta valja kad napune 18Preciznije mislim na forumaše i forumašice koji su ovde pa tipa od početka samog osnivanja foruma- kakvi su vaši utisci sada posle ovoliko godina na forumu?
Прије 16 година сам овдје упознао дјевојку са којом сам се потом срео и у реалу.Постојале су све предиспозиције да то интернет-познанство прерасте у нешто више.
Малоприје јој нађох профил на крстарици и
Au brte Jel zivaПрије 16 година сам овдје упознао дјевојку са којом сам се потом срео и у реалу.Постојале су све предиспозиције да то интернет-познанство прерасте у нешто више.
Малоприје јој нађох профил на крстарици и видјех да је посљедњи пут била онлајн 2016.
![]()
Ona je još mlada.Tu sam toliko dugo da pamtim kad je @Regina Mills bila mlada <3