Stariji forumaši i forumašice

Pa Evo 20 godina sta da ti kazem sve je isto samo vise od pola njih nema
Прије 16 година сам овдје упознао дјевојку са којом сам се потом срео и у реалу.:pivce: Постојале су све предиспозиције да то интернет-познанство прерасте у нешто више. :cmok: Међутим није нам била судбина. :confused: Малоприје јој нађох профил на крстарици и видјех да је посљедњи пут била онлајн 2016. :(

Прије 16 година сам овдје упознао дјевојку са којом сам се потом срео и у реалу.:pivce: Постојале су све предиспозиције да то интернет-познанство прерасте у нешто више. :cmok: Међутим није нам била судбина. :confused: Малоприје јој нађох профил на крстарици и видјех да је посљедњи пут била онлајн 2016. :(
napisi koja je
da je nadjemo
i da te usrecimo

Прије 16 година сам овдје упознао дјевојку са којом сам се потом срео и у реалу.:pivce: Постојале су све предиспозиције да то интернет-познанство прерасте у нешто више. :cmok: Међутим није нам била судбина. :confused: Малоприје јој нађох профил на крстарици и
Au brte Jel ziva
Bolje da ne pocinjem tu temu neki vec znaju pricu...

Ja sam recimo ovde imao isti avatar 14 godina a onda je supermoderatkinja obrisala moj avatar jer "nije po disclameru Krstarice". Doduse, pre toga je ispala malo smesna u diskutovanju ali nije vazno, moderatori treba da su iznad trenutne situacije.

A prethodni account na ovom forumu mi je brisan, ne znam iz kojih razloga, otvorio sam ga 2004-te i bio aktivan na njemu dok se nije pojavio blog B92 te sam na njemu poceo visiti. Tek 2010 sam se vratio i vidi, nema ni mog accounta a ni ljudi koji su bili aktivni 2004-2006 (doduse vecina koja su me interesovali su zajedno sa mnom otisli na blog B92).

Back