Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sram te bilo..Mladiću..
ovde takvih dama nema
avantura znaci da imas sex, uglavnom vanbracni i uopste vanzakonski, a narocito losh
ako je sex dobar, onda se to ne zove avantura, nego razvod braka![]()
avantura znaci da imas sex, uglavnom vanbracni i uopste vanzakonski, a narocito losh
vi mora da ste u najmanju ruku pravnica kada tako dobro poznajete zakone
sta mu znaci avantura, nek prvo precizira???....mene su juce smorili da akcija znaci sex a ja mislila na spremanje i peglanje........
ne, samo raspolazem opstom kulturom![]()
za avanturu je neophodan
duh
radoznao i avanturisticki
kulturi nisu potrebna pravila i uredbe
mda
nego unutrasnji osecaj za isti
ma, daj
dete ucis kulturi od malih nogu, ne pustas ga da je oseti iznutra
bacanje papirica, zvaki i pljuvanje na ulici (koje bi jelte' trebalo da spada u domen opste kulture) mozes zabraniti samo uredbama i kaznama, nikako da pustis da ljudi kulturno sami "osete" da ne treba to da rade...
sad si me naljutio, pa moram ozbiljno da odgovorim i da za minut napustim svoju reputaciju povrsne forumske flertuse
znači li to da bi vi preljubnike kamenovali?
lapot znači, a srbija da bude džamahirija?
e, j.b.g odakle si sad izvukao taj zakljucak?!?![]()
vi mora da ste u najmanju ruku pravnica kada tako dobro poznajete zakone
ne, samo raspolazem opstom kulturom![]()
kulturi nisu potrebna pravila i uredbe
mda
nego unutrasnji osecaj za isti
ma, daj
dete ucis kulturi od malih nogu, ne pustas ga da je oseti iznutra
bacanje papirica, zvaki i pljuvanje na ulici (koje bi jelte' trebalo da spada u domen opste kulture) mozes zabraniti samo uredbama i kaznama, nikako da pustis da ljudi kulturno sami "osete" da ne treba to da rade...
sad si me naljutio, pa moram ozbiljno da odgovorim i da za minut napustim svoju reputaciju povrsne forumske flertuse
znači li to da bi vi preljubnike kamenovali?
lapot znači, a srbija da bude džamahirija?
+ kondoma 2-3.....ipak je to piletje mesance......
da li zaista vidis logiku u ovom sledu postova?
pocelo je kao sala mala, ali ja u svom prvom postu nisma spominjala nikakve zakone, ni kazne
a, ti si dosao do dzamahirije
da ne spominjem "zavlacenje"
ne, nisam za dzamahiriju, da budem jasnija, strasno mi je i tuzno, i nedopustivo, i po bozijim i po ljudskim zakonima, ono sto se tamo desava, a citala sam dosta na tu temu
...nisam cak ni neka zadrta po pitanju prevare...sta vise, sebe cu pre okarakterisati kao "bludnicu", nego ako "uzornu zenu" (evo, sad i drugi forumashu mogu da raspale i da mi "ga zavuku")
..i, uopste ne znam kako na OVOJ temi dodjosmo do OVOG razgovora...![]()
mene je samo zbunilo ono vanzakonski
mada nije loše kao neki seksualni stimulans jer ljudi vole da rade stvari koje su zabranjenje![]()
Hmm... starije dame, dobar izvor prihoda![]()