Error
Veoma poznat
- Poruka
- 10.382
ćovek bi da opali neśto matoro a vi se bacili u raspravljanje...ccc
Ja mislila da bi da zaradi...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ćovek bi da opali neśto matoro a vi se bacili u raspravljanje...ccc
Kako se toga nisi ranije setio
avantura-obicno znaci sex/ljubav van zvanicne veze, najcesce braka-nisam pravnik, ali cini mi se da je sex van braka "kaznjiv" razvodom vrlo cesto
da li sam sada jasnija?
druga recenica ti vec otvara vrata za sasvim novu diskusiju, a da ne bih OVU temu razvijala na 5 strana, jer nicim ne zasluzuje, necu komentarisati
avantura je jedno, jednokratni seks drugo, ljubav je nešto treće. razvodi nastaju zbog pogrešnog odabira partnera a ne zbog navedenog.
sve zavisi od njihovog poimanja slobode, shvatanja braka kao svete institucije ili kao nužnog zla da bi se imala deca.
nisam sigurna za brojke, ali sam sigurna da se manji % brakova razvede zbog "neusaglasenih karaktera i nepomirljivih razlika", nego zbog "preljube"
izvinjavam se ako sam omanula na pravim terminima, ali znam da znas sta sam hteal reci
e, sad, da li je greska i razlog od starta bila zbog pogresnog odabira partnera i pogresnih razloga za brak, a povod je dobila u pojavi "nekog drugog, sa kojim se jelte varalo", to je vec drugo pitanje...
preljuba je samo povod za razvod. ako je brak dobar nijedna preljuba ga ne može poništiti.
toplo se nadam da je tako jer tek treba da stupim u njega.
Toliko je sigurnosti bilo u ovoj tvojoj analizi braka
toliko malo dilema
da sam bio ubedjen da si ti vec odavno
u braku
ovo je ili, ironija
ili, sarkazam
Mda... a, najbolje tumačenje je od osoba koje nisu u njemu, nego su čuli od nekoga ili gledali edukativni program
evo jel mogu ja? imam 39
au sta ste sve izlupetali ovde na temi...
u svakom slucaju ako ima starija devojka neka se javi na mail
vi slobodno nastavite sad
Требало је да тражиш да се отвори ПДФ ЉиС са назнаком на ,,С'' 48+!
Е, тамо тражи старије даме, па још девојке!
Девојка = невина ?
Овде на ЉиС 18+ немамо таквих на лагеру...
Toliko je sigurnosti bilo u ovoj tvojoj analizi braka
toliko malo dilema
da sam bio ubedjen da si ti vec odavno
u braku
znam da sam promasio deo foruma al *** sta sad. razvija se tema
vidim pacijentima je zabavna pa neka je meni ne smeta...