Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sram te bilo..Mladiću..
ovde takvih dama nema
avantura znaci da imas sex, uglavnom vanbracni i uopste vanzakonski, a narocito losh
ako je sex dobar, onda se to ne zove avantura, nego razvod braka
avantura znaci da imas sex, uglavnom vanbracni i uopste vanzakonski, a narocito losh
vi mora da ste u najmanju ruku pravnica kada tako dobro poznajete zakone
sta mu znaci avantura, nek prvo precizira???....mene su juce smorili da akcija znaci sex a ja mislila na spremanje i peglanje........
ne, samo raspolazem opstom kulturom
za avanturu je neophodan
duh
radoznao i avanturisticki
kulturi nisu potrebna pravila i uredbe
mda
nego unutrasnji osecaj za isti
ma, daj
dete ucis kulturi od malih nogu, ne pustas ga da je oseti iznutra
bacanje papirica, zvaki i pljuvanje na ulici (koje bi jelte' trebalo da spada u domen opste kulture) mozes zabraniti samo uredbama i kaznama, nikako da pustis da ljudi kulturno sami "osete" da ne treba to da rade...
sad si me naljutio, pa moram ozbiljno da odgovorim i da za minut napustim svoju reputaciju povrsne forumske flertuse
znači li to da bi vi preljubnike kamenovali?
lapot znači, a srbija da bude džamahirija?
e, j.b.g odakle si sad izvukao taj zakljucak?!?
vi mora da ste u najmanju ruku pravnica kada tako dobro poznajete zakone
ne, samo raspolazem opstom kulturom
kulturi nisu potrebna pravila i uredbe
mda
nego unutrasnji osecaj za isti
ma, daj
dete ucis kulturi od malih nogu, ne pustas ga da je oseti iznutra
bacanje papirica, zvaki i pljuvanje na ulici (koje bi jelte' trebalo da spada u domen opste kulture) mozes zabraniti samo uredbama i kaznama, nikako da pustis da ljudi kulturno sami "osete" da ne treba to da rade...
sad si me naljutio, pa moram ozbiljno da odgovorim i da za minut napustim svoju reputaciju povrsne forumske flertuse
znači li to da bi vi preljubnike kamenovali?
lapot znači, a srbija da bude džamahirija?
+ kondoma 2-3.....ipak je to piletje mesance......
da li zaista vidis logiku u ovom sledu postova?
pocelo je kao sala mala, ali ja u svom prvom postu nisma spominjala nikakve zakone, ni kazne
a, ti si dosao do dzamahirije
da ne spominjem "zavlacenje"
ne, nisam za dzamahiriju, da budem jasnija, strasno mi je i tuzno, i nedopustivo, i po bozijim i po ljudskim zakonima, ono sto se tamo desava, a citala sam dosta na tu temu
...nisam cak ni neka zadrta po pitanju prevare...sta vise, sebe cu pre okarakterisati kao "bludnicu", nego ako "uzornu zenu" (evo, sad i drugi forumashu mogu da raspale i da mi "ga zavuku")
..i, uopste ne znam kako na OVOJ temi dodjosmo do OVOG razgovora...
mene je samo zbunilo ono vanzakonski
mada nije loše kao neki seksualni stimulans jer ljudi vole da rade stvari koje su zabranjenje
Hmm... starije dame, dobar izvor prihoda