Старица се угушила у пожару

R.Žiskar

Elita
Poruka
15.608
Starica se ugušila u požaru
Beta | 07. 02. 2012. - 11:11h | Komentara: 0

Starica iz sela Šarbanovac kod Bora, ugušila se ugljenmonoksidom prošle noći kada je u kući u kojoj je živela izbio požar, saopšteno je u policiji.

Prema dobijenim podacima, Anka J. (78) je preminula noćas pošto se ugušila u dimu nastalom od žara koji je iz šporeta kojim se grejala ispao na pod.

Nju su, navodno, pokušali da spasu rodjaci koji su primetili požar, izneli su je iz kuće, ali više nije davala znake života.

- Vatra se proširila na celu kuću, ali su vatrogasci uspeli da ugase požar i spreče da se vatrena stihija proširi na okolne kuće - rečeno je u policiji.

Види ово, ови из провинције решили проблем пензионера и старих људи....као, хтели да је спасу....е, шта ти је провинција, и старе убијају да би имали користи.

ahahahahha el ste pocheli da se machujete temama ti i ovaj vechni san... ahahahah najjachi ste :D

dobro ovaj kompleksash ne moze da smisli bg je*iga... shta ti ima njima da dokazujesh brate, ne moze se to objasniti takvima...

... ta bezrazlona mrznja, kompleksi, zavist, shta li je... jednostavno ih blokiraju da sagledaju chinjenice racionalno... a chinjenica je da smo svi mi isti bili u bg-u, ns-u, provinciji... nebitno... i da smo u potpuno istom kanalu.

[Ne_Vazim_Se];20594920:
ahahahahha el ste pocheli da se machujete temama ti i ovaj vechni san... ahahahah najjachi ste :D

dobro ovaj kompleksash ne moze da smisli bg je*iga... shta ti ima njima da dokazujesh brate, ne moze se to objasniti takvima...

... ta bezrazlona mrznja, kompleksi, zavist, shta li je... jednostavno ih blokiraju da sagledaju chinjenice racionalno... a chinjenica je da smo svi mi isti bili u bg-u, ns-u, provinciji... nebitno... i da smo u potpuno istom kanalu.

Ма јок, показујем илузорност отварања тема са радовањем туђој смрти само зато што таква вест отвара могућност да се пљује по Београду.
А никако да схватим зашто не направе лепо групу "Мрзим Београд" па нека се тамо тапшу по леђима а овде да пусте нормалне да се баве озбиљним и паметним стварима које се тичу сваког Србина, ма одакле он био.

[Ne_Vazim_Se];20595156:
pa shta ti mislish da ljudi iz bg-a vrede vishe jer im nekretnine vrede vishe?

koji ku*ac, vrednost ljudi ne meri se novcem koji poseduju.

pa ne indijancu ti nas hejtujesh shto smo iz bg-a ja nikada ne bih nekoga zato shto nije... ochigledno je kome tu radi kompleks.

odakle ti da vrede više :lol:

ne hejtujem "vas" izu beograda, nego što ste napravili stav da je Beograd bitniji od Srbije, pa se jelte vanredna opasnost proglašava tek kad sneg padne u Beogradu...a tu padnu 2 pahulje pa gomila debila koja ne zna da vozi napravi kolaps

odakle ti da vrede više :lol:

ne hejtujem "vas" izu beograda, nego što ste napravili stav da je Beograd bitniji od Srbije, pa se jelte vanredna opasnost proglašava tek kad sneg padne u Beogradu...a tu padnu 2 pahulje pa gomila debila koja ne zna da vozi napravi kolaps

А брате, онда пиши Ђиласу. Немој пљувати по нама који мисле исто као ти а замисли, из Београда смо.

А брате, онда пиши Ђиласу. Немој пљувати по нама који мисле исто као ти а замисли, из Београда смо.

+1

... i ne mislim ja da je BG bitniji od ostatka Srbije, mislim mozda u finansijkom smislu samo koji meni iskreno nikada niej bio ni bitan...

...ali realno, Beograd je jadno veliko ogavno smetlishte, gomila djubreta. Uopshte, nashi gradovi su krsh... jedino shto je lepo u Srbiju su priroda i sela.

mnogo vishe volim tu tvoju provinciju od mog smrdljivog BG-a, tako da stvarno shvati vec jednom... mi ako smo iz Beograda sticajem okolnosti, pa nismo debili da ne volimo i ne poshtujemo nashe.

razumi to vishe brate, lepo ti je rekao chovek nije do nas nego do Djilasa i ostale politichke "elite"

Ма јок, показујем илузорност отварања тема са радовањем туђој смрти само зато што таква вест отвара могућност да се пљује по Београду.
А никако да схватим зашто не направе лепо групу "Мрзим Београд" па нека се тамо тапшу по леђима а овде да пусте нормалне да се баве озбиљним и паметним стварима које се тичу сваког Србина, ма одакле он био.

realno brate, nek oforme grupu ono a ne da stalno smaraju po svim tema sa anti-bg 3povima...

[Ne_Vazim_Se];20595537:
realno brate, nek oforme grupu ono a ne da stalno smaraju po svim tema sa anti-bg 3povima...

Ма јасно је да су то они који би најрадије да се сви међусобно мрзимо, оно, ја сам са Таша а ти са Бањице, хајде да ископавамо очи једни другима.
Као да су плаћени од ових около да шире мржњу.
Задатак или плата, нема треће.

Ма јасно је да су то они који би најрадије да се сви међусобно мрзимо, оно, ја сам са Таша а ти са Бањице, хајде да ископавамо очи једни другима.
Као да су плаћени од ових около да шире мржњу.
Задатак или плата, нема треће.

ko tebi onda plaća što mrziš provinciju :lol:

Back