Stari dobri obicaj

BLAJBI

Zaslužan član
Poruka
103.496
Do pre nekog vremena postojao je lep obicaj da zena muzu opere noge....

Jos pre toga snajka je cak morala i svekrivi i svekru da opere noge svaku noc pre spavanja...

I to je bilo jako dobro jer kada muskarcu naraste stomak, tesko se sagiba.:rtfm:

A perete li vi svom muzu noge? :mrgreen:

Jos pre toga snajka je cak morala i svekrivi i svekru da opere noge svaku noc pre spavanja...

I to je bilo jako dobro jer kada muskarcu naraste stomak, tesko se sagiba.:rtfm:

Oduvek sam bio naopako....secam se kao klinja, tamo pocetkom 80-ih godina proslog veka, iz cista mira sam rekao kevi kako ca ja svojoj zeni jednog dana prati noge. Cak danas je to avangarda, da ne pricam kakav sok je to izazvalo tada. :lol:

p.s.: danas neki lik na autoputu kod Kutine, registracija Frankfurt....ja reko´ zeni "oooooo, evo ga Leon", hahahahaha :mrgreen:

Bogami ovaj moj ima obicaj da se istusira ceo.
Samo kad pomislim, oprane noge, a ostalo:sad2:

- - - - - - - - - -

Oduvek sam bio naopako....secam se kao klinja, tamo pocetkom 80-ih godina proslog veka, iz cista mira sam rekao kevi kako ca ja svojoj zeni jednog dana prati noge. Cak danas je to avangarda, da ne pricam kakav sok je to izazvalo tada. :lol:

p.s.: danas neki lik na autoputu kod Kutine, registracija Frankfurt....ja reko´ zeni "oooooo, evo ga Leon", hahahahaha :mrgreen:
Ako se ne varam to je obicaj kod muslimama prve bracne noci.

Poslednja izmena:

Ta navika se u mojoj kući generacijama ne prekida !
Od Kulina bana do današnjih dana....
Samo se ja tu, nešto malo, femkam, zbog očekivane evropske Unije,
ali sam nadglasan.
Kažu mi da, ako nastavim da serem, izbaciće me iz kuće....

Back