Starenje zene

Ali njoj je to u opisu posla. Drugo bi bilo da neka baka penzionerka koja je radila neki normalni statičan posao, recimo na nekom šalteru, uspe da se drži kao Tina.
Moj komšija, sad već pokojni, je bio jako vitak i vitalan u 86, zahvlajujući folkloru najviše. Ali ne može da se uporedi sa nekim zvezdama svetskog ranga. To je smešno za porediti.
kakve su mogućnosti za refreš dostupne tako poznatim i bogatim ljudima nećemo nikad saznati
pred nekom od tih tura okrepljenja organizma cak bi se i super genetika postidela
tako da su oni u klasi o kojoj mozemo samo da mastamo dok trcimo na traci u nekoj zagusljivoj teretani ocekujuci vitalnost iznurivanjem organizma

Pogledajte sliku. Jedna od ovih cetiri zena je majka, a ostale tri su cerke. Slika dokazuje da se moze drasticno usporiti starenje. Sad, skroz je druga tema koliko je to uopste potrebno za bilo sta, licno smatram da je potpuno nepotrebno truditi se da se sakriju godine.
Pitanje: koja od ove 4 zene je u stvari majka?:lol:

Pogledajte prilog 585750

Ha, slikano sa Huawei P30 lite.

Danas i telefoni automatski ulepšavaju i izbeljuju i peglaju (čitaj - deformišu i izobliče) lica, tako da i od babe može devojka.

Kako se samo ženama danas manipuliše i kako im se ludački ispiraju mozgovi... to je čista katastrofa i totalno pogubno za čovečanstvo.

Što je naravno, u interesu onima koji žene sebi priušte parama. Zbog njih se to i radi.

Dobra genetika uz koju grudi porastu za tri broja nakon pedesete a faca se skameni.
Besmisleno se uopste pozivati na genetiku kod prepariranih ljudi.
Drugo je Tinino tijelo koje opet I nije samo genetika nego I krvnicki rad. Ona je zena ceo zivot u kondiciji.
Nisu joj grudi tri broja veće nego na prvoj fotki nema brus, a na drugoj ima.
Genetika itekako radi u Tininom slučaju, crnci sporije stare od belaca, a i vidi se da ima pola kile šminke na licu.
Moja mama sa 63 godine već ima zboranije lice od nje, ali ima i 20kg manje od nje. Zato sveki sa 66 godina ima manje bora nego ja, ali ima 30kg viška. Osim genetike, na bore utiče i kilaža. Zato su žene u kasnijim godinama lepše sa kojom kilom viška inače izgledaju sparušeno.

Ради се о пар килограма који не оптерећују зглобове, али лицу дају мало свежине, нико не говори о црнкињама из филмова које се љуљају кад ходају...

Pogledajte sliku. Jedna od ovih cetiri zena je majka, a ostale tri su cerke. Slika dokazuje da se moze drasticno usporiti starenje. Sad, skroz je druga tema koliko je to uopste potrebno za bilo sta, licno smatram da je potpuno nepotrebno truditi se da se sakriju godine.
Pitanje: koja od ove 4 zene je u stvari majka?:lol:

Pogledajte prilog 585750
Ne znam koja je, mozda druga, mozda treca, ali svejedno, to nije normalno stanje osim ako nije genetika u pitanju (retko), da zena lici na ispeglanog i osusenog majmuna sa kobasicom preko lica, a mogla bi da bude lepa i ovako.
Ako vec zeli da bude mlada, neka to bude duhom a tu je vec potrebno mnogo vise "rada i ulaganja" od ma koje skupe operacije, botoksa, kozmetike ili garderobe, sto je za neke prosto nemoguce.

Ради се о пар килограма који не оптерећују зглобове, али лицу дају мало свежине, нико не говори о црнкињама из филмова које се љуљају кад ходају...
To odnosilo na zboranu mamu I sveki sa 30kg viska.
Ja bih za sebe prije izabrala vise bora I vitalnost I vecu pokretljivost nego zategnutost po cijenu tolikog viska.

Е, мени је генетика таква да са 50 немам боре...
Али, подочњаци мојих подочњака су хит.
Vjerovatno malo masnija koza.
Meni nije masna koza al nemam bore, imam al ne mnogo, jednu duboku, oduvijek, na celu I mrstilice, njih sam uvijek imala. Al sestra koja je mnogo mladja od mene ima suvu kozu I na mamu sklonu borama I vec sada djeluje starije od mene.
Al ona pusi, to takodje ne pomaze.

Пушим и ја, а имам само смејалице и мрштилице и то се види кад се смејем или се мрштим...да, кожа ми је масна...

To odnosilo na zboranu mamu I sveki sa 30kg viska.
Ja bih za sebe prije izabrala vise bora I vitalnost I vecu pokretljivost nego zategnutost po cijenu tolikog viska.
Nije sveki birala da ima 30kg viška nego je tako zapalo. :lol:
Sa druge strane moja mama želi da skine te tri kile što ima više nego kad je bila devojka. Uopšte ne mari za bore na licu. Jer bi ih svakako imala zbog suve kože i nebrige poslednjih 20godina.
Ja recimo imam 5-6kg viška, ali imam i bore na lici. I radije bih skinula taj višak nego što bih zatezala lice kilažom. Ali mi je moj hedonizam važniji od savršenog izgleda za koji nisam nikad bila zainteresovana.
Ja ne volim ni mnogo šminke i da svaka dlaka stoji na svom mestu, a kamoli još da idem na hirurgiju i da se mlatim po doktorima.
Uvek sam za prirodu, plastike se užasavam u bilo kom obliku i na bilo kome.

Back