Starenje i intelektualnost

SUPERKULER

Domaćin
Banovan
Poruka
3.423
Da li lakše prihvataju svoje promene koje doživljavaju starenjem dame niže ili više intelektualne realizovanosti?
Recimo -uporedimo Mirjanu Bibić Mojsilović i Vesnu Zmijanac!
(Ja u mojim mislima radije upoređujem druge poznate dame,ali su ipak manje poznate-pa da olakšam pristup temi.)

ne znam sta ti znace te dve osobe? tebi licno?
Ništa lično,ali ćeš priznati da se veoma razlikuju i po stavovima,po izgledu,ponašanju...
Ne kažem ništa negativno ni o jednoj od te dve dame-lično su mi obe simpatične...
Da nisu,zar bi bile toliko popularne?;)
Ali se svakako razlikuju,rekao bih,baš po intelektualnim shvatanjima.A obe su ,približno,ista generacija...

Mislim da to vise ima veze sa tim da li si poznat, a ne koliko si obrazovan. Poznate licnosti ne stare, o ne. Ono sto znam za sebe jeste da s gofinama manje imam cinjenicnog znanja, a mnogo vise zivotne mudrosti. Ne plasim se godina, bitno je stanje duha i kakav si covek

a stanje duha nam je domudno, svima kolektivno. da je po okolnostima u kojima zivimo, svi bismo se na Pantelije napravili jos pre dve decenije.
genetika i koliko toliko uredan zivot,
prekrstis se i ne gledas se bas svako jutro u ogledalu.posle 40.-te to jest.

Da li lakše prihvataju svoje promene koje doživljavaju starenjem dame niže ili više intelektualne realizovanosti?
(Ja u mojim mislima radije upoređujem druge poznate dame,ali su ipak manje poznate-pa da olakšam pristup temi.)

Ne razumem, a koja je to tačno razlika između Mirjane Bobić ''Mirođija'' Mojsilović i Vesne Zmijanac?

ja sam razumela da je dovedena u pitanje veza izmedju koeficijenta inteligencije i nacina na koji se stari.
Bobicka je drzeca knjizevnica, a Zmiki raspala pevaljka, tako nesto.

Evo sad gledam slike, i ne vidim da baš postoji neka dramatična razlika u izgledu.
A, uostalom, video bih MBM da joj se karijera sastojala od poštenog izgaranja pod zadimljenim šatorima, umesto uvaljivanja dupeta po fensi koktelima.

Plafon zenskog intelekta je naduven parket mushkog tako da nema preterane razlike izmedju njih u tom smislu.
Ono gde se zene razlikuju je u dosadi i po tome koliko mnogo projektuju svoju glupost sujete kad odrtave.
Tako imas one koje ne smaraju ( + ) i one vece komplexashice babe ( - ) koje gushe stalno slikama, zudnjom za komplimentima da su ribe a ne drtave babuskere koje ni ko mlade ninasta nisu lichile.

iskompleksirane babe
nema to veze sa inteligencijom, nego gluposcu

Back