Truman
Elita
- Poruka
- 23.926
добар је блуз...добродошао!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
gde si sine Halene i ovde da te pozdravimŠta se dešava u ovom zabačenom delu interneta?![]()
bitno je kako si pre toga tretirao Tarotуууууууууупс, ја је отворих.
То ме подсети на ситуацију кад сам једном давно узео тарот шпил, поставио питање "Ко сам ја" и изашао ми ЂАВО.Тад сам имао 18-19 лета, питам се шта ли ми је та велика аркана желела поручити.
bila ti Kiflica pre par dana,mimoišli ste seInače, iskorstio bih priliku da čestitam novoj moderatorki Olymepii.
Želim ti puno mira pre svega na ovoj poziciji (mada se kutak, koliko vidim, od previše okultnih radnji pretvorio u groblje), i da ti kutak bude posećen.![]()
nešto mi kroz maglu ta grupa DAHŠta ćeš, srešćemo se kad se sretnemo.
Nego, pre nekoliko dana sam čuo ovu pesmu, Koja prićao o njoj na nekom snimku koji sam gledao na yt. I setio sam se tebe - 70-te, Beograd, rok ekipa. Palo mi je na pamet da je sigurno znaš.
bitno je kako si pre toga tretirao Tarot
Moguće je i da da nebulozne odgovore pogotovo ako nije tvoj špil
A i sama karta najmanje od svega predstavlja bukvalno đavola
Više neobuzdane podsvesne nagone i ropstvo
ne...Добро сам га третирао, и мој је шпил.
А, млад сам тад био...потиснути нагони, могуће...
Иначе, гледам сад Аферу Томас Краун ( оригинал ). Легендарна сцена играња шаха између Стива Меквина и Феј Данавеј, сећа ли се неко?
nešto mi kroz maglu ta grupa DAH
Čak mislim da je jedan njihov član poginuo na bi i u sred koncerta, drmnula da je struja
Добро сам га третирао, и мој је шпил.
А, млад сам тад био...потиснути нагони, могуће...
Иначе, гледам сад Аферу Томас Краун ( оригинал ). Легендарна сцена играња шаха између Стива Меквина и Феј Данавеј, сећа ли се неко?
jeste San, u pravu siJok, to je San.
Čutura (aline ovaj Čorbin, valjda), svira u njemu i peva. Zlatko Manojlović svira gitaru isto. Poznata im je pesma Šošana.
Ne znam stvarno.
jeste San, u pravu si
Šošana je divna pesma, jevrejska narodna, koju je Zlatko "pozajmio"
ne...
Al si me asocirao na igru šaha između viteza i Smrti iz Bergmanovog Sedmog pečata
Brega je BEZOČNA lopinaNema veze. Veći sam fan njegovog pozajmljivanja nego Breginog.![]()
i ja sam čula da je egoista i stipsaКажу и да је тешка циција и врло непоштен човек...типа да дугује многим сарадницима паре.
добар је блуз...добродошао!
Иначе, занимљиво да сам у првој поруци на 666. стр. споменуо блуз...позната вам је она прича о блузеру који је продао душу на раскрници за таленат. заборавих како се зове.
Блуз је ђавоља работа.
А сад се сетих да сам пре пар недеља сањао ђавола...Као ме гледа својим одвратним лицем и каже ми "да бих наставио са својим послом морам прво да окајем грехе". Имате ли идеју шта би могло ово да значи? Баш је био гадан, људска физиономија, али лице огавно.