STARDUST CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Пуковник Радишић ( српски Фокс Молдер ), борац против НАТО-а, експерт за неокортикални рат, оснивач групе 69 и - равноземљаш.:dontunderstand:

Нажалост да. Покушавају да објасне свет на неки начин који њима одговара. С тим што у тим теоријама има рецимо 20% истине, а они накалеме оних преосталих 80%.

Пуковник Радишић ( српски Фокс Молдер ), борац против НАТО-а, експерт за неокортикални рат, оснивач групе 69 и - равноземљаш.:dontunderstand:

U jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kakva cast i epitet, al' ga podize ti u nebo :mrgreen:

Prvi tenet Moldera - Kako ide Molderova sifra za wow! signal? "trustno1"? :mrgreen:

Te teorije zavere su kao hibrid sekte i neke megazarazne bolesti
Virus koji jede mozak
Do juče pametni ljudi počnu da bulazne neopisive gluposti
I to vrlo agresivno
I dosadni su ko proliv

Teorije zavere služe da prikriju prave zavere. Jedna od zavera (tj. realnosti) je da svetom vladaju satanisti i oni to ne kriju. Ko ima oči videće ih...
Tu je i njihova zavera ili 'teorija zavere' o ravnoj Zemlji. Negde sam čitao da su likovi koji (po)veruju u tu teoriju inkarnacije bića iz 2D sveta. Tu spadaju i životinje pa im je teško mentalno dočarati Njutnov model 3D sveta.

Khm.. Nisu sve zavere isto što i teorije zavere.
t9618.gif

Teorije zavere služe da prikriju prave zavere. Jedna od zavera (tj. realnosti) je da svetom vladaju satanisti i oni to ne kriju. Ko ima oči videće ih...
Tu je i njihova zavera ili 'teorija zavere' o ravnoj Zemlji. Negde sam čitao da su likovi koji (po)veruju u tu teoriju inkarnacije bića iz 2D sveta. Tu spadaju i životinje pa im je teško mentalno dočarati Njutnov model 3D sveta.

Khm.. Nisu sve zavere isto što i teorije zavere.
t9618.gif
Elifas Levi je rekao veliku istinu- Nema gorih demona do u nama samima
Kakvi satanisti, kakvi bakrači
Ljudi su pokvareni po prirodi a đavo im služi da projektuju krivicu na drugog- "Đavo ih zaveo" jer se malo ko bavi introspekcijom
Evidentno da postoje entiteti u Univerzumu koji nisu baš blagonakloni prema ljudima al za većinu stvari smo sami krivi
Gadna predatorska vrsta

Elifas Levi je rekao veliku istinu- Nema gorih demona do u nama samima
Kakvi satanisti, kakvi bakrači
Ljudi su pokvareni po prirodi a đavo im služi da projektuju krivicu na drugog- "Đavo ih zaveo" jer se malo ko bavi introspekcijom
Evidentno da postoje entiteti u Univerzumu koji nisu baš blagonakloni prema ljudima al za većinu stvari smo sami krivi
Gadna predatorska vrsta

Elifas Levi je rekao još mnogo drugih stvari ali to je bilo njegovo vreme. Nije mi jasno da neko veruje da može postojati neki političar u vrhu (svetske) vlasti a da nije povezan sa nekom satanističkom orgnaizacijom. Političari, bankari, q.. palci sve je to ista ekipa... i upravo zato što su predatori ne libe se da preko leševa dođu do vrha.. pepela i praha.

Sajonara :bye:

Elifas Levi je rekao još mnogo drugih stvari ali to je bilo njegovo vreme. Nije mi jasno da neko veruje da može postojati neki političar u vrhu (svetske) vlasti a da nije povezan sa nekom satanističkom orgnaizacijom. Političari, bankari, q.. palci sve je to ista ekipa... i upravo zato što su predatori ne libe se da preko leševa dođu do vrha.. pepela i praha.

Sajonara :bye:

svako vreme je isto što se tiče ljudskog zla, Elifasova istina ( za mene ) je univerzalna, nije vezana za njegovo vreme
Uostalom kakva je razlika između faraona sa hiljadama robova koji se ženi sa sestrom i rađa degenerisane potomke koji nasledno dobijaju vlast i ove tvoje na B grupe
Ili rimskih imperatora ogrezlih u krvi i dekadenciji
A da ne govorim o Vatikanu
Mislim na suštinsko činjenje zla, forme i masovnost su uslovljene istorijijskim momentom, koji, ako ga apstrahuješ jer je za suštinu irelevantan, sve se svodi na isto- mržnja, gramzivost, krađa,ubijanje, manipulacije i volja za moć
Jel su i oni možda satanisti?To su ljudi....sa ljudskim osobinama...LJUDI
Ponavljam, treba im neko ili nešto da persinifikuju sopstveno zlo i ograde se od njega i skinu odgovornost i krivicu sa sebe
Političari i gospodari rata su primer najgorih LJUDSKIH osobina
Srećom postoje i malobrojni koji nisu takvi
A velika većina nije ni dobra ni posebno loša

Poslednja izmena:
svako vreme je isto što se tiče ljudskog zla, Elifasova istina ( za mene ) je univerzalna, nije vezana za njegovo vreme
Uostalom kakva je razlika između faraona sa hiljadama robova koji se ženi sa sestrom i rađa degenerisane potomke koji nasledno dobijaju vlast i ove tvoje na B grupe
Mislim na suštinsko činjenje zla, forme i masovnost su uslovljene istorijijskim momentom, koji, ako ga apstrahuješ jer je za suštinu irelevantan, sve se svodi na isto- mržnja, gramzivost, krađa,ubijanje, manipulacije i volja za moć
Ponavljam, treba im neko ili nešto da persinifikuju sopstveno zlo i ograde se od njega i skinu odgovornost i krivicu sa sebe

Potpis

prvo kazes da ih nema a ovde kazes da ih ima i da su ljudi... odluci se sta je u pitanju. nije elifasova istina jedina istina ali tvom konceptu razumevanja sveta je najmilija...ceo nazi pokret je imao satanisticke korene, da li su neki od njih bili ljudi ili ne to je nebitno. problem je sto svako ko se malo vise bavi mitologijom ili konkretnije teozofijom a pobajvise umetnoscu skonta kad tad da je ono sto nazivamo satanizmom deo najgoreg zla u ljudskoj istoriji. da je deo samo pojedinaca i zla u njima kao sto kazes ne bi pomenuti gradili crkve koje velicaju paganske kultove rituale zrtvovanja kao npr padebornsku esesovci.
djavo postoji bas kao i bog a ako nisi videla ili osetila nijednog od njih, znaci da si duhovno neopredeljena kao vecina ljudi sa sirokom sferom interesovanja. kada omatoris,razumeces ivo sto sam napisao kao sto je razumeo svaki veliki knjizevnik reditelj slikar muzicar... kada ti se prikaze prvi put postajes druga osoba koja ce elifasa koristiti ko klozet papir.

negiranje ociglednog izazove sumnju kod polovicnog mozga. kod razvijenog sumnje nema zasto se nesto toliko ocigledno negira.

- - - - - - - - - -

Imao zesce los kvadrat Merkura i Neptuna. :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Ne poznajem nikoga odavde uzivo :mrgreen:

sta je taj imao ne znam, znam sta nije a hteo je.

ma ni ja, zekim se malo da vim ko ce se primi. :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back