- Poruka
- 113.791
Mili.jel znaš šta je on po znaku i podznaku?Fali mu dostojanstvo, čast... i kičma. Ljiga je došao na laži na laži i opstaje. A tu su i sendvičići.
'obro veče![]()

Obruka nam dupli Jupiter

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mili.jel znaš šta je on po znaku i podznaku?Fali mu dostojanstvo, čast... i kičma. Ljiga je došao na laži na laži i opstaje. A tu su i sendvičići.
'obro veče![]()

Mili.jel znaš šta je on po znaku i podznaku?
Obruka nam dupli Jupiter![]()

StrelacZnam, zato se i ne bunim kada kritikuju 'taj znak'. Još treba da ispadne da branim dotičnog lika.
- - - - - - - - - -
A šta je u podznaku?

, odoh da pišem domaći...jupiiiiiiiiJeste Rak u podznaku![]()
Mesec u kvadratu sa Saturn i Jupiter
, odoh da pišem domaći...

,videla sam da se ovde spominju neki TOPICi i offtopici, upišah se od smeha

Ti voliš da pričaš o politicia ne ja
![]()

i to neznatno

nisam ja srce moje nikakav uzorПрозвах те јер те видим као узор Крстарице! Да прозивам "лоше момке" форума то ми је бесмислено.

Dobar dan.

cao dragaDobar dan
Evo bas sad gledam kartu i razmisljam kada bi mogao da padne
Ali vidi se da ga je na celo postavila konzervativna Srbija(Saturn na vrhu 10) od koje se on okrece, on je Mesec u Vodoliji kao vladar 1, u kvadratu sa tim istim Saturnom iz 10. A okrece sa kao reformama i slicno, Mesec u Vodoliji dobar aspekt Uran u 4.
Ali mislim da ce ga ovaj Uran u Biku dobro razdrmati kad dodje na Saturn.
Inace Mile Dupor kaze za Mesec u Vodoliji, "voljen cak i kada je zao". Tj. tim ljudima nesto prolazi lakse nego sto bi mozda nekom drugom Mesecu.
A i u svakom horoskopu politicara, Mesec predstavlja narod, a kod njega je taj Mesec vladar prve kuce(on), pa je to ono-narod to sam ja.
I Mesec u osmoj je ionako podlozan jos nekim psihozama, nervozi i slicno, sto je kod njega to dobro dokumentovano jer on svaki svoj unutrasnji trzaj prenosi sirokim masama.

,jedino Uran može to da resi po kratkom postupku
On nije doneo nista novo. Znas.... Nema razloga da on bude toliko na vlasti. Doduse posle Tome mislila sam ne moze gore, kad ono moze