STARDUST CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kada voliš horor sigurno znaš da izdavačka kuća Orfelin u ediciji Poetika strave koju upravo Dejan uređuje objavljuje
vrhunske horor autore, poput: Širli Džekson, H. F. Lavkrafta, Roberta Ejkmana, Ligotija, Aldžernona Blekvuda, Artura
Makena...

Kada voliš horor sigurno znaš da izdavačka kuća Orfelin u ediciji Poetika strave koju upravo Dejan uređuje objavljuje
vrhunske horor autore, poput: Širli Džekson, H. F. Lavkrafta, Roberta Ejkmana, Ligotija, Aldžernona Blekvuda, Artura
Makena...
nisam dugo kupila ni jednu knjigu
Nisam bila ni na sajmu
Ko što rekoh, imam ih toliko a nisu sve pročitane
Ali puno hvala za info:cmok2:

Imam ih i ja toliko da bi mi trebalo nekoliko života da sve to pročitam, dosta toga imam u elektronskom obliku,
eno samo sam na Kindle nabacao preko 800 knjiga, plus još koliko imam u računaru koje čekaju sređivanje/
konvertovanje. A tu su i štampana izdanja koja prete da me zatrpaju.:lol:

Imam ih i ja toliko da bi mi trebalo nekoliko života da sve to pročitam, dosta toga imam u elektronskom obliku,
eno samo sam na Kindle nabacao preko 800 knjiga, plus još koliko imam u računaru koje čekaju sređivanje/
konvertovanje. A tu su i štampana izdanja koja prete da me zatrpaju.:lol:
meni smeta da dugačke tekstove čitam elektronski, baš me od toga bole oči
Imam pdf-ove, naravno, mnogo sam raritetnih izdanja tako nabavila, al svejedno moram da ih odštampam da bih mogla da čitam sa uživanjem
Srećom postoji par jeftinih a kvalitetnih kopirnica i za par stotina dinara se dobije knjiga sa spiralom i plastičnim koricama

Kada se čita na Kindle-u nema problema sa očima isto je kao kad se čita sa papira, jer Kindle ima e-ink ekran,
nije kao računar ili tablet. Vrlo korisna stvar, da nije njega, neke knjige nikada ne bih pročitao, jer ih je teško naći
u štampanom obliku ili su preskupe.

Kada se čita na Kindle-u nema problema sa očima isto je kao kad se čita sa papira, jer Kindle ima e-ink ekran,
nije kao računar ili tablet. Vrlo korisna stvar, da nije njega, neke knjige nikada ne bih pročitao, jer ih je teško naći
u štampanom obliku ili su preskupe.
to mi SVI kažu
Al imam predrasude i što je važnije - nemam Kindle:zcepanje:
Tablet mi je veliki doduše al i sam kažeš da nije to to

- - - - - - - - - -

Јеси читала Кенета Гранта?
davno, sve isparilo sa ovog mog starog harda u vugli
Pozajmljeno pa nisam mogla da obnovim, jer se takva literatura čita više od jednog puta
Svog nemam
Al vidim da si postavio neke odlomke, HVALA VELIKO:cmok2:

Е да, добар је киндл. Жао ми је што га више не користим јер су ми се нагомилале књиге у писаној форми. Али вреди сваке паре.

Е да, добар је киндл. Жао ми је што га више не користим јер су ми се нагомилале књиге у писаној форми. Али вреди сваке паре.

Ma ja sam zadrta do neke tačke od onog mog Saturna
Prvo imam averziju usled nepoverenja i ko zna čega-a kad to prevaziđem-prihvatim sa fanatizmom
Kad se setim koliko sam kukala na Smartphone i touchscreen:zcepanje:
dok mi načisto nije crko starac Foča na dugmiće nisam u ruku htela da ga uzmem
A sad ga ne vadim iz istih:zcepanje:

- - - - - - - - - -

Tako ću zavoleti i Kindle

Ma ništa događa se da čovek pogreši naslov, imam i ovu od njega
Pogledajte prilog 465804
Studija strave: eseji o horor žanru, odlični eseji o hororu u književnosti i na filmu.

Aaaaaaa sad se setih odakle meni Sotonin ekran!!!
Pošto sam stripofil i stripoman- volim i skupljam i Dilan Doga
Tako se zove jedna epizoda pa sam je ja permutovala sa Ognjenovićem koji je pisao komentare u za Dilanovo izdanje Veselog Četvrtka

Pozdrav svima u kafani :pivce:
Za dame i :cvet:
de si Snowko!
funny-life-minions-star-wars-Favim.com-889750.jpg

Evo mi bio majstor da popravi vrata od terase
Al ih je opravio-svaka mu čast-sad ne mogu da se otvore
A on je otišao na drugi poso pa tek sutra može
To mi je bitna stvar jer mi mačke tuda izlaze i tako vetrim salon

- - - - - - - - - -

Imam još jednu mačku
Mačora koji se zove Debeli Kreten

Evo mi bio majstor da popravi vrata od terase
Al ih je opravio-svaka mu čast-sad ne mogu da se otvore
A on je otišao na drugi poso pa tek sutra može
To mi je bitna stvar jer mi mačke tuda izlaze i tako vetrim salon

Trebalo je da ga omadjias da ne ide dok ne popravi... ili da uzmes oklagiju u sake i pitas zasto ne mogu da se otvore :lol:

Zar nemas i neki prozor za luftiranje i tranzit Cicojke sa momkom?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back