STARDUST CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Не верујем, црн је за херувима. :mrgreen:

Види ово, старо најмање 4.000 года. :eek:

lockrings_mala_gruda.jpg

Fehu za pare;)
Hvala Smrtko:heart:
i Sand i mene to zanima
Наравно, доводи се у везу не само са материјалним аспектом оличеним у новцу, својини, власништву, него и са ''buona fortuna'', позитивним аспектима у животу - срећом, уживањима свих врста, добрим духом, због чега може се направити паралела те руне са зодијачким знаком Бика.

Poslednja izmena:
Наравно, доводи се у везу не само са материјалним аспектом оличеним у новцу, својини, власништву, него и са ''buona fortuna'', позитивним аспектима у животу - срећом, уживањима свих врста, добрим духом, због чега може се направити паралела те руне са зодијачким знаком Бика.
predstavlja obilje na svim nivoima,pa i u emotivnim odnosima
Element mu je vatreno vazdušni a polaritet ženskiNisam pravila paralele sa Zodiacom ali odgovara Biku definitivno jer predstavlja i stoku u smislu blaga

- - - - - - - - - -

Не верујем, црн је за херувима. :mrgreen:

Види ово, старо најмање 4.000 года. :eek:

lockrings_mala_gruda.jpg

odakle je?

Nisam pročitala ceo blog
Mada je vrlo zanimljiv-hvala druže:heart:
Nisam ni pri compu ni pri tabletu pa bečim oči na telefonu
Inače sam bila na jednom od mnogih keltskih grobalja na Durmitoru
Fantastični stećci i kameni sarkofazi ukrašeni njihovim predivnim ornamentima i simbolima
I sam naziv Durmitora je keltski-DOR-MI-TOR - voda sa planine zbog dvadesetak jezrra -gorskih očiju i mnogo izvora sa vrlo čistom i zdravom vodom
Toliko-da sam i iz jezera pila
Ipak je to-fala bogu-nacionalni park

Одличан локал. Идеално место за окупљање. Ако се икад буде састала екипа са овог пдф-а.

To bi bilo lepo:ok:
Drago mi je da se i tebi sviđa
Odmah mi je tu i faks a i divan prijatelj Škorpija kod koga sam mnoge uzbudljive noći provela i sa njegove terase gledala celu savsku padinu
I jednog sam fantoma videla kako trči preko krova
Imam i svedoke

Pozdrav svima, sad sam naišao na ovaj klip o snovima od Vilijama Barouza, kultnog pisca i autsajdera, Barouz je bio
jedan od najčudnijih ljudi, iako volim njegova dela, čini mi se da je njegov život bio zanimljiviji od njegovih knjiga.

Hvala dragi B
Mislim da sam ovde nedavno pominjala Barouzov recept za botulizam koji je opisao u jednom eseju
Preuzeo ga je iz priča o Pančo Vilji i Emiliu Zapati
Oni su ga pravili od pasulja
I ubacivali neprijatelju kao biološko oružje

- - - - - - - - - -

Barouz je Vodolija ljubi ga Agi:heart:
I to istog dana rođen kad i Giger:heart::heart::heart:

Barouz je bio zaista neverovatna ličnost, potiče iz bogate i ugledne porodice, a bio je autsajder u svakom zamislivom
smislu te reči, narkoman, diler, sitni kriminalac, homoseksualac, pa i ubica, ubio je svoju ženu izigravajući Viljema Tela...
Imam Gradac temat o njemu koji je priredio Dejan Ognjanović "doktor za horor" (prvi koji je u Srbiji doktorirao na temu
horora u književnosti).

Barouz je bio zaista neverovatna ličnost, potiče iz bogate i ugledne porodice, a bio je autsajder u svakom zamislivom
smislu te reči, narkoman, diler, sitni kriminalac, homoseksualac, pa i ubica, ubio je svoju ženu izigravajući Viljema Tela...
Imam Gradac temat o njemu koji je priredio Dejan Ognjanović "doktor za horor" (prvi koji je u Srbiji doktorirao na temu
horora u književnosti).

Дотичног сам имао прилику и лично упознати. Иначе, написао је озбиљну књигу Поетика хорора, могло би некога заинтересовати,

Дотичног сам имао прилику и лично упознати. Иначе, написао је озбиљну књигу Поетика хорора, могло би некога заинтересовати,
Imam Poetiku horora, vrlo zanimljiva knjiga, dobrim stilom napisana, čita se poput najbolje proze.
Ja imam Dejanov "Sotonin ekran"
I ja sam ga jednom upoznala jer je drug moga druga
Jel to u pitanju knjiga Faustovski ekran ili je to neka druga. Ne poznajem Dejana lično, ali pisao sam mu nekoliko puta mejlove,
iznenadio me je da odgovara na mejlove.

Baudrillard, el si čito tvog kolegu Jarca - Gustava Majrinka, austrijskog ekspresionističkog pisca i ezoteristu?
Znam da su kod nas prevedeni Anđeo sa zapadnog prozora, Golem i Valpurgijska noć
Anđeo je po meni najbolji
O Džon Diju i Edvard Keliju

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back