- Poruka
- 114.934
To je heruvim?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je heruvim?

Наравно, доводи се у везу не само са материјалним аспектом оличеним у новцу, својини, власништву, него и са ''buona fortuna'', позитивним аспектима у животу - срећом, уживањима свих врста, добрим духом, због чега може се направити паралела те руне са зодијачким знаком Бика.Fehu za pare
Hvala Smrtko
i Sand i mene to zanima
predstavlja obilje na svim nivoima,pa i u emotivnim odnosimaНаравно, доводи се у везу не само са материјалним аспектом оличеним у новцу, својини, власништву, него и са ''buona fortuna'', позитивним аспектима у животу - срећом, уживањима свих врста, добрим духом, због чега може се направити паралела те руне са зодијачким знаком Бика.
Не верујем, црн је за херувима.
Види ово, старо најмање 4.000 года.
![]()
odakle je?

Одличан локал. Идеално место за окупљање. Ако се икад буде састала екипа са овог пдф-а.A ja pab Black turtle na Kosančićevom vencu
Одличан локал. Идеално место за окупљање. Ако се икад буде састала екипа са овог пдф-а.

Pozdrav svima, sad sam naišao na ovaj klip o snovima od Vilijama Barouza, kultnog pisca i autsajdera, Barouz je bio
jedan od najčudnijih ljudi, iako volim njegova dela, čini mi se da je njegov život bio zanimljiviji od njegovih knjiga.

Barouz je Vodolija ljubi ga Agi
I to istog dana rođen kad i Giger![]()
Pozdrav svima u kafani
Za dame i![]()

Barouz je bio zaista neverovatna ličnost, potiče iz bogate i ugledne porodice, a bio je autsajder u svakom zamislivom
smislu te reči, narkoman, diler, sitni kriminalac, homoseksualac, pa i ubica, ubio je svoju ženu izigravajući Viljema Tela...
Imam Gradac temat o njemu koji je priredio Dejan Ognjanović "doktor za horor" (prvi koji je u Srbiji doktorirao na temu
horora u književnosti).
Imam Poetiku horora, vrlo zanimljiva knjiga, dobrim stilom napisana, čita se poput najbolje proze.Дотичног сам имао прилику и лично упознати. Иначе, написао је озбиљну књигу Поетика хорора, могло би некога заинтересовати,
Jel to u pitanju knjiga Faustovski ekran ili je to neka druga. Ne poznajem Dejana lično, ali pisao sam mu nekoliko puta mejlove,Ja imam Dejanov "Sotonin ekran"
I ja sam ga jednom upoznala jer je drug moga druga
jao jeste, FaustovskiImam Poetiku horora, vrlo zanimljiva knjiga, dobrim stilom napisana, čita se poput najbolje proze.
Jel to u pitanju knjiga Faustovski ekran ili je to neka druga. Ne poznajem Dejana lično, ali pisao sam mu nekoliko puta mejlove,
iznenadio me je da odgovara na mejlove.

jao jeste, Faustovski![]()