STARDUST CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Gde ste ljudi!

Aha, našla, bukmarkovala, hvala... :hvala:
Sad samo da krenem..

~~~~

:ljub:

~~~~~~

A inače, došla sam da vam kažem, ono što sam napisala za opravdanja, to sam na sebe mislila, da ne bude zabune, pa da nekog nenamerno uvredim...
E tako, odoh sad da ložim vatru...

Kako ti se sviđa literatura? :)

- - - - - - - - - -

Kad smo već kod filma Kako je propao rokenrol, evo meni jedne od omiljenih scena :

:hahaha:

Mesec je hrana, obrok... Moj Mesec u Ribama se slaže sa ovim... Ja stvarno najviše volim ribu i vino.

Mada nije dovoljan samo jedan pokazatelj. Kod mene je dupli pečat Mesec u Ribama i Neptun u četvrtoj (koja ima istu simboliku kao Mesec, a Neptn isto kao Ribe)... I u kvadratu su mi... Tj. najnaglašenija serija u karti mi je 12. Riblja.

Takođe Venera (Bik-2) i vladar druge (druga u Vagi) mi je u 12. u trigonu opet sa Neptunom.

Šesta mi je u Vodoliji, a Uran u Strelcu, na IC, u kvadratu sa Venerom u 12. Volim neobična jela.

Sve ove osobine koje su navedene su tačne, ali one ne važe sa Sunce u znacima, ili neku planetu, nego za najnaglašeniji znak u karti, a to nije po pravilu Sunčev znak. Po meni, ne gledajući dominantan znak, ascedent ima najviše težine, pa Mesec.

Pošto je Mesec hrana, i četvrta kuća, onda ovde može da se gleda to... Kao i šesta i druga koje govore o navikama, dijetama i ishrani, ono u čemu uživamo čulima, i od čega se gradi naše telesno biće, od čega živimo (Bik) preživljavamo. Znači Devica-6, Bik-2, Mesec-4.
ja imam Mesec Saturn konj u Ribama u 2.
Saturn mi je vladar
Od rođenja ne volim ribu
Najkvalitetnije sam probala al taj miris ne podnosim
A ribe kao bića volim
Inspirativne su mi i za crtanje
I akvarijum sam imala
Inače volim da kuvam i to takođe neobična jela
I da ih izmišljam

Ima hipnotišući pogled. Mada i način snimanja doprinosi. Jbg koriste se sve moguće cake hipnoze. Prvo te šokira onim zumom, a šok je onsovna alatka u hipnozi. I da, veoma je skoncentrisan, fokusiran.

Svi spavaju ....

03.jpg
:malav:

E da, mogu da vam prepričam šta sam sinoć sanjao, baš me zanima imate li neko tumačenje.

Imam periode kada nekoliko dana sanjam jako intenzivne snove, više različitih snova tokom noći, onda nastupe duži periodi kad ništa ne sanjam, i onda opet intenzivni snovi.

Vezano za ovaj san - nisam dugo, dugo igrao igrice na kompjuteru, niti sam skoro gledao na tv-u nekakav akcioni film. Malo će potrajati opis.

Trebam da autom pređem neki veliki most i da odem u neko mesto, međutim, nekako ga promašim, i dođem u neku veliku, staru kuću, više nekakav ambar, čardak. Tamo sam se preselio da živim sam. Išao sam u školu, i tamo me je neko non stop gnjavio na času. I kaže mi - znam da te ovo povređuje, jer ti u svesci vidim da si osetljiv na ljude. A ja ga pogledam i kažem nešto u fazonu - varaš se, to sam napisao pre četiri godine.

U tom trenutku, ulazi gomila nekih ljudi u crnim kaputima sa oružjem, možda su bili i zombiji, nisu se jasno videli. ne sećam se, ja se sakrivam ispod stola, ne znam odakle mi neki pištolj ili puška, i počnem da ih rokam, jedno po jedno, sve u glavu, a oni ulaze, ko da nikad neće ni prestati da dolaze.

U jednom trenutku, kao da sam skroz druga osoba, koja pokušava da u tu učionicu uđe sa druge strane da mi pomogne, i taman kad treba da uđe izađe joj obaveštenje, nešto kao - ti ćeš umreti u ovoj prostoriji, bolje stani i čekaj dok se ovaj bori.

Pa se opet vratim u svoje telo, izađem na ulicu jer nemam municije, borim se sa nekim likom sa nunčakama, pa uzmem opet neku pušku, i onda vidim da je čitav kvart pun nekih robota, da su me okružili i da idu ka meni. Ja bežim, pucam na njih i odjednom se dogodi velika eksplozija i nestanem sa njima u plamenu.

Inače, još od malena često imam ili jako čudne ili nasilne snove, u snovima uvek bežim ili se tučem, koljem, uvek neko ludilo. I retko kad su ljudi, uglavnom nekakvi zmajevi, roboti, duhovi. A ne interesujem se za njih inače.

Možda Mars u 12.?

E da, mogu da vam prepričam šta sam sinoć sanjao, baš me zanima imate li neko tumačenje.

Imam periode kada nekoliko dana sanjam jako intenzivne snove, više različitih snova tokom noći, onda nastupe duži periodi kad ništa ne sanjam, i onda opet intenzivni snovi.

Vezano za ovaj san - nisam dugo, dugo igrao igrice na kompjuteru, niti sam skoro gledao na tv-u nekakav akcioni film. Malo će potrajati opis.

Trebam da autom pređem neki veliki most i da odem u neko mesto, međutim, nekako ga promašim, i dođem u neku veliku, staru kuću, više nekakav ambar, čardak. Tamo sam se preselio da živim sam. Išao sam u školu, i tamo me je neko non stop gnjavio na času. I kaže mi - znam da te ovo povređuje, jer ti u svesci vidim da si osetljiv na ljude. A ja ga pogledam i kažem nešto u fazonu - varaš se, to sam napisao pre četiri godine.

U tom trenutku, ulazi gomila nekih ljudi u crnim kaputima sa oružjem, možda su bili i zombiji, nisu se jasno videli. ne sećam se, ja se sakrivam ispod stola, ne znam odakle mi neki pištolj ili puška, i počnem da ih rokam, jedno po jedno, sve u glavu, a oni ulaze, ko da nikad neće ni prestati da dolaze.

U jednom trenutku, kao da sam skroz druga osoba, koja pokušava da u tu učionicu uđe sa druge strane da mi pomogne, i taman kad treba da uđe izađe joj obaveštenje, nešto kao - ti ćeš umreti u ovoj prostoriji, bolje stani i čekaj dok se ovaj bori.

Pa se opet vratim u svoje telo, izađem na ulicu jer nemam municije, borim se sa nekim likom sa nunčakama, pa uzmem opet neku pušku, i onda vidim da je čitav kvart pun nekih robota, da su me okružili i da idu ka meni. Ja bežim, pucam na njih i odjednom se dogodi velika eksplozija i nestanem sa njima u plamenu.

Inače, još od malena često imam ili jako čudne ili nasilne snove, u snovima uvek bežim ili se tučem, koljem, uvek neko ludilo. I retko kad su ljudi, uglavnom nekakvi zmajevi, roboti, duhovi. A ne interesujem se za njih inače.

Možda Mars u 12.?
verovatno si se borio sa demonima na astralu
Druga varijanta je seksualni san
Ogromna akumulirana seksualna energija

Ја рецимо редовно сањам борбе са зверима и чудовиштима, у тим сновима има пуно људи који су такође нападани. Па онда чест бежим и кријем се. Ово што агата каже - везано је за негативне ентитете са астрала који нападају људе, узимају им енергију и наводе их да раде лоше ствари.

Ja sam sanjala horde demona koji jedan po jedan uleću kroz prozor i ja svakog prekrstim pa nestane
Jesu eliminisani ali sam se u znoju probudila
Srećom to nisam odavno sanjala

- - - - - - - - - -

Ја рецимо редовно сањам борбе са зверима и чудовиштима, у тим сновима има пуно људи који су такође нападани. Па онда чест бежим и кријем се. Ово што агата каже - везано је за негативне ентитете са астрала који нападају људе, узимају им енергију и наводе их да раде лоше ствари.
verovao ili ne, od prijateljice doktorke koja je kasnije završila seminar iz kvantne medicine, sam saznala šta je odličan eliminator štetnog zračenja - obična sardina i to u konzervi
Ne znam tačno na kom principu radi - verovatno absorbuje
Elem, stavi se sardina pod krevet i menja svakih 6 meseci
Naravno baci se stara, nikako je ne jesti niti davati životinjama

Надам се неотворена :)

Naravno:zcepanje: inače bi to bilo biološko oružje
Inače sam pročitala u nekom Barouzovom eseju opis kako su Pančo Vilja i Emilio Zapata pravili botulizam od pokvarenog pasulja i podmetali ga neprijateljima
Dao je detaljan recept
A u srednjovekovnim opsadama zamkova katapultima su preko zidina ubacivali kužne leševe
Samo čekaju da svi pocrkaju
Mnoga neosvojiva utvrđenja su tako pala

Naravno:zcepanje: inače bi to bilo biološko oružje
Inače sam pročitala u nekom Barouzovom eseju opis kako su Pančo Vilja i Emilio Zapata pravili botulizam od pokvarenog pasulja i podmetali ga neprijateljima
Dao je detaljan recept
A u srednjovekovnim opsadama zamkova katapultima su preko zidina ubacivali kužne leševe
Samo čekaju da svi pocrkaju
Mnoga neosvojiva utvrđenja su tako pala
Foto: Pixabay/Olichel

Prema Zodijaku, vodeni znakovi se smatraju pasivnim bračnim partnerima, vatreni ljubomornim i posesivnim, a vazdušnim liberalnim. Zemljani su veoma kritični, a kao dobra osobina navodi se njihova otvorenost. A ova tri znaka su ocenjena kao ubedljivo najgori muževi.

Devica

Iako to vešto kriju, pripadnici ovog znaka su veoma ljubomorni i nesigurni. Device svoje slabosti počinju da pokazuju vremenom, odnosno u trenucima kada misle da su se dobro “osigurali”. Obožavaju da kontrolišu i manipulišu, zbog čega ne predstavljaju idealne bračne partnere.

Bik

Bikovi su velike karijeriste, a u stanju su da posao stave ispred braka i dece. Oni su odgovorni, te su u stanju da zbog posla ostanu kasno uveče u kancelariji, umesto da sa svojom ženom provedu prijatno veče. Oni su u isto vreme pravi hedonisti, poznati su po svojoj galanciji, čime osvajaju svoju partnerku. Oni je mogu obasipati skupim poklonima i najlepšim komplimentima, ali joj neće pokloniti ono što je najvrednije – vreme za svoju suprugu, odnosno najvažniju ženu u njegovom životu.

Ribe

Ribe se često same katapultiraju u zatrovanu vezu. Muški pripadnici ovog znaka su poznati po svom beskrajnom razumevanju i senzibilnosti, zbog čega odaju utisak savršene osobe sa kojom bi neko proveo život. Nažalost, često nalete na pogrešnu osobu, onu koja ne zna da ceni sve njihove kvalitete. S obzirom na to da su i veoma lakoverne, Ribe prihvataju krivicu, a zbog toga su neverovatno nesigurni.[https://www]

:sad2:

Послато са E7s уз помоћ Тапатока

Dobro sam

Sve te gluposti iz novina i sajtova za zabavu možeš da zaboraviš
To su generalizacije namenjene razbibrigi
Zbog takvih ljudi i ismevaju astrologiju jer misle da je to to
:zag:

Znam da je uglavnom glupost, narocito kada me upozore na probleme u braku [emoji38]

Drago mi je sto si dobro :)

Moze li nesto da se izvuce iz one moje polukarte?

Dobro vam veče, drugari! :hej:
Kako ste, šta radite?

@Van Halen, počela sam da čitam, ali nisam daleko odmakla, savatale me neke obaveze. Ali deluje mi sveobuhvatno i jako zanimljivo. Hvala ti...

Slabo ti ja gledam karte poslednjih godina
Kad dođe Anđa nju pitaj
Dosta dobro tumači

- - - - - - - - - -

I ti ćeš da budeš divan muž
To ti ja vidovita Baba Gata predskazujem!!!
Ce virnes moju? :flert:
Ne znam da li je Andja jos aktivna, nisam je video skoro a i ne zalazim toliko po ostalim pdf-ovima, samo ova kafana i mozda jos tema ili dve...

Imas jos uvek moju kartu?

Hvala ti na ohrabrenju agi :zag:
Jos samo da nadjem curicu :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back