STARDUST CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Мене је један такав агресивни психопата пре пар година напао на Зеленом Венцу. Баш сад размишљам има ли таквих и у развијеним земљама или само овим као што је Србија...

Ima naravno!
Te osobine nisu vezane za naciju
Uostalom- vidi šta rade ovi teroristi po zemljama gde se zakoni poštuju više

Nego se na Zapadu zna gde se ide a gde ne
Veće metropole imaju geta gde policija slabo zalazi
sa sopstvenim zakonima
Prvo veče kad sam došla u Rim prisustvovala sam sceni ko u filmovima u pola osam uveče na Pjaci Navone, dve crne limuzine se munjeviti parkiraju, iz njih izlaze likovi sa mašinganovima i kreće unakrsna paljba
Sa druge strane u totalitarnim komunističkim režimima - takve stvari se retko dešavaju
Ali po koju cenu?
Dakle-obrni-okreni-sve je to ljudski talog koji se samo različito ispoljava
Ali je suština ista

Poslednja izmena:
Да, мада нисам мислио на терористе који су дошли из белосветских припиздина.
А мафијашки обрачуни су нешто друго...њих има буквално свугде ( укључујући и Београд, ал то ми и не смета толико ). Мислим више на ове "органске примитивице" који немају никакву контролу и понашају се као дивље звери.

Да, мада нисам мислио на терористе који су дошли из белосветских припиздина.
А мафијашки обрачуни су нешто друго...њих има буквално свугде ( укључујући и Београд, ал то ми и не смета толико ). Мислим више на ове "органске примитивице" који немају никакву контролу и понашају се као дивље звери.

Nismo bili baš toliki primitivci dok se sistem vrednosti nije katastrofalno obrušio 90-tih-stotine hiljada mladih i kulturnih pobeglo trbuhom za kruhom
A ovima što su ostali vladajuća horda isprala mozak Grandovima, Parovima i sl.

Nismo bili baš toliki primitivci dok se sistem vrednosti nije katastrofalno obrušio 90-tih-stotine hiljada mladih i kulturnih pobeglo trbuhom za kruhom
A ovima što su ostali vladajuća horda isprala mozak Grandovima, Parovima i sl.

" Crne hronike i harmonike
sitan Rock n' Roll
bajke da na kraju ponajbolji ostaju
vise ne prolaze, ne, ne

S tamne strane globusa bolje se vidi
da najbolji odlaze
plocnici Toronta, oci boje fronta
lozinka svih nas...

Na sta se prica svodi, ej
parole o slobodi
setaci, preletaci, slaba potpora
nije to glava-pismo
Ili jesmo ili nismo...."

Од 1990. рачунам да је једно пола милиона радно способних збрисало. Сад и кад би спровели добре реформе и поставили систем како треба питање је да л би нешто постигли са преосталим људским ресурсима...

Hteo sam samo da prokomentarišem vezano za ludake u saobraćaju, izvin'te što vam ometam tok razgovora.

Meni nije jasno kako možeš da voziš ko manijak, da te baš zabole uvo da li ćeš nekoga ubiti. Jasno mi je da su to besna deca roditelja debila koji imaju para da obezbede jednim telefonskim razgovorom da njihovom sinu jedincu obrišu beznačajnu mrlju u dosijeu zbog jednog sitnog, beznačajnog ubistva. Ali mi nije jasno - kako može da te baš toliko boli uvo da li ćeš postati ubica? Kako možeš nemati ni mrvicu savesti zbog toga što ćeš nekoga lišiti života? Koliko moraš sa 20+ godina života biti nezreo i emotivno neizgrađen da te baš boli uvo da li ćeš nekoga pregaziti?

Prošle godine, tu negde u ovo vreme, bilo je možda 5 sati poslepodne, prelazio preko pešačkog prelaza, bilo zeleno za mene, kad odjednom skreće na mene neki džip i ide bukvalno svom brzinom prema meni. Budala niti pokušava da zaustavi kola, niti trubi, štaviše, još više daje gas, trešti mu muzika iz kola, bukvalno sam morao da skočim da me ne bi pregazio. Kontam, pijana, drogirana budala, šta li je. Ali takvih ljudi ima koliko hoćeš.

A nije mi ni prvi put da me umalo pregaze kola. Jednom, kad sam bio klinac, pao sam sa bicikla na pešačkom, i kola se, srećom, zaustavila ispred mene u momentu. Sećam se samo da sam video gume ispred sebe.

Moram da se pazim, imam Saturn u trećoj kući, nimalo lepo aspektovan.
I imam jedno astrološko pitanje, čisto da utvrdim - kada te baš boli uvo za to da li ćeš nekoga ubiti, da li je to povezano sa slabim Mesecom?

@Agatha : Verovatno vole i to, čim slušaju melos. :lol:

- - - - - - - - - -

Hteo sam samo da prokomentarišem vezano za ludake u saobraćaju, izvin'te što vam ometam tok razgovora.

Meni nije jasno kako možeš da voziš ko manijak, da te baš zabole uvo da li ćeš nekoga ubiti. Jasno mi je da su to besna deca roditelja debila koji imaju para da obezbede jednim telefonskim razgovorom da njihovom sinu jedincu obrišu beznačajnu mrlju u dosijeu zbog jednog sitnog, beznačajnog ubistva. Ali mi nije jasno - kako može da te baš toliko boli uvo da li ćeš postati ubica? Kako možeš nemati ni mrvicu savesti zbog toga što ćeš nekoga lišiti života? Koliko moraš sa 20+ godina života biti nezreo i emotivno neizgrađen da te baš boli uvo da li ćeš nekoga pregaziti?

Prošle godine, tu negde u ovo vreme, bilo je možda 5 sati poslepodne, prelazio preko pešačkog prelaza, bilo zeleno za mene, kad odjednom skreće na mene neki džip i ide bukvalno svom brzinom prema meni. Budala niti pokušava da zaustavi kola, niti trubi, štaviše, još više daje gas, trešti mu muzika iz kola, bukvalno sam morao da skočim da me ne bi pregazio. Kontam, pijana, drogirana budala, šta li je. Ali takvih ljudi ima koliko hoćeš.

A nije mi ni prvi put da me umalo pregaze kola. Jednom, kad sam bio klinac, pao sam sa bicikla na pešačkom, i kola se, srećom, zaustavila ispred mene u momentu. Sećam se samo da sam video gume ispred sebe.

I imam jedno astrološko pitanje, čisto da utvrdim - kada te baš boli uvo za to da li ćeš nekoga ubiti, da li je to povezano sa slabim Mesecom?

Ako je bio Džip, to je bio znak Strelca, a to ti je i 12 kuća ako se ne varam.

Proveri Jupiter tog dana.

Takođe gledaj Merkur i znak Jarca.

Pazi se oko crnih kola. Pogotovo ako je neki kamion ili autobus, to su najopasniji za Saturn u 3

Ne ometaš nikakav tok
Ovo je kafana a tvoja priča je zanimljiva i potvrđuje tačnost astrologije:)
Ih što mi žao što ni ti ni Nevesta ne možete da vidite inu sliku
Niste prvi kojima u PP šaljem slike koje se ne vide
A ja ih vidim

- - - - - - - - - -

@N3W
Kakve veze ima Ramštajn sa melosom
Razumem da ih ne voliš
Ali porediti ih....

BUDA I MESO
Na jednom putovanju i širenju svog učenja, Buda je pozvan da ruča kod imućnog domaćina, koji je zaklao svinju... Buda je rekao – Zaklao si svoga dedu! A ona mačka što jede creva, je tvoja baba...
Ову причицу неко је подели на једној духовњачкој фејс групи. Иначе, не моралишем. И сам једем месо...само се запитах...да ли грешим.

• Podržavam
Reactions: N3W
Recimo samo da znam jedno 10 automehaničara koji rado slušaju R+ uz Tomu Zdravkovića :lol:

Svideo im se možda spot za Gasoline. :mrgreen:

Inače, da, kao neko ko sluša metal, ne gotivim ih uopšte.

- - - - - - - - - -

koji je zaklao svinju... Buda je rekao – Zaklao si svoga dedu! A ona mačka što jede creva, je tvoja baba...

Razumeće i deda, a i baba, jer ako su se reinkarnisali k'o svinjče i mačka, nešto su se zeznuli karmički :mrgreen:
Deda se verovatno reinkarnisao k'o svinjče da bi imao produženi orgazam (rekoše svinja ima orgazam od 30 minuta), što znači da nije imao česte odnose sa babom. Baba se pretvorila u mačku baš zato da bi je saletali drugi mačori jer sa dedom očito nije moglo da se uskladi ništa. :mrgreen:

BUDA I MESO
Na jednom putovanju i širenju svog učenja, Buda je pozvan da ruča kod imućnog domaćina, koji je zaklao svinju... Buda je rekao – Zaklao si svoga dedu! A ona mačka što jede creva, je tvoja baba...
Ову причицу неко је подели на једној духовњачкој фејс групи. Иначе, не моралишем. И сам једем месо...само се запитах...да ли грешим.

Buda je umro od trovanja hranom:mrgreen:
I tu nije poenta u jedenju mesa nego o reinkarnaciji
Budisti jedu meso
I ko što rekoh - pre ubijanja životinje-rade ritual da se bolje rodi

- - - - - - - - - -

Recimo samo da znam jedno 10 automehaničara koji rado slušaju R+ uz Tomu Zdravkovića :lol:

Svideo im se možda spot za Gasoline. :mrgreen:

Inače, da, kao neko ko sluša metal, ne gotivim ih uopšte.

- - - - - - - - - -

Razumeće i deda, a i baba, jer ako su se reinkarnisali k'o svinjče i mačka, nešto su se zeznuli karmički :mrgreen:
Deda se verovatno reinkarnisao k'o svinjče da bi imao produženi orgazam (rekoše svinja ima orgazam od 30 minuta), što znači da nije imao česte odnose sa babom. Baba se pretvorila u mačku baš zato da bi je saletali drugi mačori jer sa dedom očito nije moglo da se uskladi ništa. :mrgreen:

Ti se zahebavaš ali si ukačio poentu priče
A za Ramštajn-pa ja imam samo jedan njohov disk i to ličnu kompilaciju
Dakle nisu mi favoriti
Al umeju nekad dobro da praše
E sad....i Keba je obradio Stonse
Pa el treba da ih ne slušam više?:zcepanje:

Poslednja izmena:
Deda za života babi naneo čir na želucu, ona mu posle jela sitna crevca... :kafa:

Sasvim logično.

A da stavimo twist na sve to, pitanje je da li je ta karma već plaćena životom od ranije?! Bila bi fora da neko ko je new age budista u ovom životu i bira da ne jede meso u stvari neko ko je već karmički platio u prošlim životima da bi kasnije mogao da jede meso. Kombinacija ima kol'ko 'oćeš. Ko kaže da putanja duše podleže hronološkim faktorima univerzuma. :mrgreen:

Deda za života babi naneo čir na želucu, ona mu posle jela sitna crevca... :kafa:

Sasvim logično.

A da stavimo twist na sve to, pitanje je da li je ta karma već plaćena životom od ranije?! Bila bi fora da neko ko je new age budista u ovom životu i bira da ne jede meso u stvari neko ko je već karmički platio u prošlim životima da bi kasnije mogao da jede meso. Kombinacija ima kol'ko 'oćeš. Ko kaže da putanja duše podleže hronološkim faktorima univerzuma. :mrgreen:

Da kombinacija ima koliko hoćeš
I putanja zavisi od duše do duše
A new age tripovi nemaju baš veze sa budizmom
Doduše primetila sam da se neobično lože na Budu i integrišu i šta je rekao i šta nije u svoje papazjanije

E sad....i Keba je obradio Stonse
Pa el treba da ih ne slušam više?:zcepanje:

Iza svakog ćoška vreba Dragan Kojić Keba :hahaha:

Generalno ne slušam industrial metal. Ne pronalazim se u tome.

Ti si Jarac u podznaku ako se dobro sećam, tako da ne čudi da voliš Mensona i Till-a. Kada smo kod Jarčeva, tu je i Dragana Mirković koja je, verovali ili ne, ukrala pesmu iz animea DRAGON BALL :hahaha:

Nema dalje :hahaha:

Poslednja izmena:
@ Agatha :

Ni Nevesta ne vidi? :(
Eto, ako barem išta, znam da nisam jedini koji imam taj problem.

@ N3W :

Hvala na savetu. Šteta samo što se ne sećam kog je to dana konkretno bilo.
Jeste, 12. kuća u Strelcu. Džipovi su mi generalno ok, ali što se tiče kamiona, uvek imam neku jezu kada prolaze pored mene. Imam neku duboku antipatiju ka njima.
A za koji znak se vezuju motori?

A new age tripovi nemaju baš veze sa budizmom
Doduše primetila sam da se neobično lože na Budu i integrišu i šta je rekao i šta nije u svoje papazjanije

Ahaaaaa :okok:

Šta je to knjiga-dve da se nešto izuči pravilno, bolje je slušati šta kaže neki duhovno nabildovani vođica. Ne može da se napreduje duhovno birajući samo ekstreme. Pogotovo ne u budizmu.

Beše Đoković hteo da bude i sportista, a i budista ako se ne varam. Ne ide. Jedno od ta dva će da pati.

Iza svakog ćoška vreba Dragan Kojić Keba :hahaha:

Ti si Jarac u podznaku ako se dobro sećam, tako da ne čudi da voliš Mensona i Till-a. Kada smo kod Jarčeva, tu je i Dragana Mirković koja je, verovali ili ne, ukrala pesmu iz animea DRAGON BALL :hahaha:

Nema dalje :hahaha:
:eek:
Nema......
Mada ni Mensona ne volim baš toliko
Od čvršćeg zvuga najviše volim Ministry
Kad oću srce da razgalim pustim Ramonse i Bad Religion
Ili Stonse (Lav i Strelac)
Imam stvarno jaaaaaaako mnogo raznovrsne muzike

:eek:
Nema......
Mada ni Mensona ne volim baš toliko
Od čvršćeg zvuga najviše volim Ministry
Kad oću srce da razgalim pustim Ramonse i Bad Religion
Ili Stonse (Lav i Strelac)
Imam stvarno jaaaaaaako mnogo raznovrsne muzike

Šta misliš o The Stooges i Soundgarden? :)

@ Truman :

Ti si ono beše Blizanac, zar ne? A šta si u podznaku?

Poslednja izmena:
Kod mene su Power Metal, Doom Metal, Heavy Metal i možda malo Death metal uz poneki thrash i relativan Prog Metal. :mrgreen:

(peta u Škorpiji)

Ne podnosim, organski, balade i njanjave pesmice iz domena. Mogu da poštujem nečiji rad, ali pesme za mene moraju da budu teže, simbolične i jake (Pluton - Mars).

Poslednja izmena:
Kod mene su Power Metal, Doom Metal, Heavy Metal i možda malo Death metal uz poneki thrash i relativan Prog Metal. :mrgreen:

(peta u Škorpiji)

Ne podnosim, organski, balade i njanjave pesmice iz domena. Mogu da poštujem nečiji rad, ali pesme za mene moraju da budu teže, simbolične i jake (Pluton - Mars).

Meni je peta u Biku, no Venera u Škorpiji još i konjukcija sa Plutonom u Škorpiji.
Međutim, meni se čini da me najviše radi ovaj trigon sa Saturnom, jer mi je najbitnije da je muzika stara - teško slušam bilo šta iz 21. veka. S obzirom na aspekte sa Uranom i Plutonom, to je ipak najviše rok, više klasični, hard rok i hevi metal, mada me sekstil sa Neptunom vuče ka psihodeliji.
Balade - tu i tamo, zavisi od konkretne pesme. Mada ne ležim u fetus položaju sa suzama u očima. :lol:
Ako grešim u astrosimbolici, voleo bih ispravku.

- - - - - - - - - -

У подзнаку Вага.

Н3В, ја баш волим баладе, шансоњере исл.
Гледај овог:

Da, Vaga bi trebalo da je sklona nekim konvencionalnijim muzičkim žanrovima.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back