N3W
Iskusan
- Poruka
- 6.596
vas dvoje bi trebalo da igrate loto ondak
Pa neće da se potrefi, samo greb greb me hoće

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vas dvoje bi trebalo da igrate loto ondak

Naravno. Samo što se ja malčice bolje sećam kada smo o tome pisali pre par godina...
Nažalost, Sedmice ma koliko duhovno bile jake imaju veliki problem sa prvim ljubavima... : [

Ja 6...
A kakve su šestice?
E baš sam danas saznala da je na lutriji dobio neko sa Sa u 2. Ima nade!de ja uboga sa afliktovanim Sa u 2.![]()

Ja 6...
A kakve su šestice?

Mene više interesuje KAKO si to saznala, nego ko je dobio
- - - - - - - - - -
Imam brdo knjiga o tome. Mogu da pogledam sutra pa da prepišem, mada možda neko u međuvremenu nađe u pdf ili online. Malo sam ispao iz štosa oko numerologije, to više znaju ženske oko mene![]()

mislim, nije mi čovek ništa loše uradio

Ako ne napiše neko do sutra, pogledaj ti. Hoćeš?![]()
sigurno nije ko kod mene afliktovan od Sunca i MerkuraE baš sam danas saznala da je na lutriji dobio neko sa Sa u 2. Ima nade!![]()

je vi verujete da sam se ja prvi put zaljubila sa 34?

sigurno nije ko kod mene afliktovan od Sunca i Merkura
možda ga je Jupiter potpomogao
ili Uran
ajde Zvezdočatci moji, ja sam zaHrđala - jel beše Ju trigon Uran dobitak na kocki?
- - - - - - - - - -
verujem
čovek misli da je zaljubljen dok se ne ZALJUBI
![]()

verovatno je i neki drugi aspekt - astrološki tu upleo prsteKod mene je bila teža situacija, umalo ne završih u bolnici.![]()
sigurno nije ko kod mene afliktovan od Sunca i Merkura
možda ga je Jupiter potpomogao
ili Uran
ajde Zvezdočatci moji, ja sam zaHrđala - jel beše Ju trigon Uran dobitak na kocki?
- - - - - - - - - -
verujem
čovek misli da je zaljubljen dok se ne ZALJUBI
![]()

jeste... meni uran na jupiju već godinama pa prc...
nema gi natalno
Ljubim vas sve noćobdije, moram na spavanjac...
Rano ustajem...
Vidimo se sutra...![]()

verovatno je i neki drugi aspekt - astrološki tu upleo prste
sigurno si proveravao
konjukcija
jel iznapadana?
- - - - - - - - - -
ćao draga
lepo spavaj![]()

pa daAko je sport, moraju Mars i Sunce, ako je baš kocka tipa karte ili rulet, mora Merkur i Jupiter, ako je neko srećne ruke, mora da je u natalu.
Ugl je tranzit Jupitera preko 1 i 2 kuće dobar. Ne treba isključivati i Mesec. . .
- - - - - - - - - -
Njen Mars na mom Asc.
da Mars donosi opasnost vlasniku Asca)nije, tj natalni jupi nije, ali u 4... bilo je tu selidbi, mnogo para, mnogo malo para...
doduše i jedno letovanje od kladionice.![]()

Slučajno, kao i obično.Mene više interesuje KAKO si to saznala, nego ko je dobio![]()

)