STARDUST CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Naravno. Samo što se ja malčice bolje sećam kada smo o tome pisali pre par godina...

Nažalost, Sedmice ma koliko duhovno bile jake imaju veliki problem sa prvim ljubavima... : [

ja sam moju potpuno idealizovala
mislim, nije mi čovek ništa loše uradio, ali to nije ta osoba koju sam istripovala
tipično za Neptun (sedmicu)
kad me tresnula realnost - bila me sramota od same sebe - gde su mi oči i mozak:rumenko:

- - - - - - - - - -

Ja 6...

A kakve su šestice?

Venerice, umetnice, mazice

E baš sam danas saznala da je na lutriji dobio neko sa Sa u 2. Ima nade! :D
sigurno nije ko kod mene afliktovan od Sunca i Merkura:mrgreen:
možda ga je Jupiter potpomogao
ili Uran
ajde Zvezdočatci moji, ja sam zaHrđala - jel beše Ju trigon Uran dobitak na kocki?

- - - - - - - - - -

je vi verujete da sam se ja prvi put zaljubila sa 34?

verujem
čovek misli da je zaljubljen dok se ne ZALJUBI
:mrgreen::D;)

Ako je sport, moraju Mars i Sunce, ako je baš kocka tipa karte ili rulet, mora Merkur i Jupiter, ako je neko srećne ruke, mora da je u natalu.

Ugl je tranzit Jupitera preko 1 i 2 kuće dobar. Ne treba isključivati i Mesec. . .

- - - - - - - - - -

verovatno je i neki drugi aspekt - astrološki tu upleo prste
sigurno si proveravao

Njen Mars na mom Asc.

Ako je sport, moraju Mars i Sunce, ako je baš kocka tipa karte ili rulet, mora Merkur i Jupiter, ako je neko srećne ruke, mora da je u natalu.

Ugl je tranzit Jupitera preko 1 i 2 kuće dobar. Ne treba isključivati i Mesec. . .

- - - - - - - - - -

Njen Mars na mom Asc.
pa da
opasnost za telo (još se sećam Duporove rečenice:mrgreen: da Mars donosi opasnost vlasniku Asca)
ja imam dobrog druga sa marsom blizu mog asca
čak smo se i muvali jedno vreme
Vodolija Škorpija
ipak je dobro što smo ostali prijatelji

- - - - - - - - - -

nije, tj natalni jupi nije, ali u 4... bilo je tu selidbi, mnogo para, mnogo malo para...
doduše i jedno letovanje od kladionice. :lol:

doduše:zcepanje:
e ne može čovek da te ne voli:heart:

Bravo za batu!

large.jpg

Evo dva Lavića.

Laka noć svima koji idu da džonjaju. Srećan rad svima nama koji idemo da radimo :hahaha: :worth:

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back