STARDUST CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Koja moja prognoza?
Ako misliš na devojke u inostranstvu- to ti je otvoren kanal -to jest astrološka predispozicija
Nikad ti ja nisam otvarala ni Tarot ni Rune da bih davala nešto što bi se zvalo PROGNOZA
Evo pitaj i N3w-a da li taj asoekt to znači
Verovatno bi ti slično rekao

- - - - - - - - - -

Jel ima nešto novo što ne znam... umirem od radoznalosti... :ceka::ljub:

To kad dođeš na nove zajedničke seanse
He he he
A baš bi mogla-lepo nam ide:heart:

Ma nema ljutnje agatha...samo sam malo razocaran prethodnim neuspehom pa reko da to iskalim na tebi. :hahaha:

Jako je glupo iskaljivati se na meni

- - - - - - - - - -

I mene moji... :D

- - - - - - - - - -

Može, ali prvo pročitaj poruku na telefonu... mislim za prethodno viđenje...:mrgreen::heart:

Ne ona od juče nego ona pre toga?
To sam pročitala i neizmerno mi je drago

Poslednja izmena:
Poruka od danas u 15 i 36????

Ako nisi dobila kaži da te zovem...:D

Stvarno čudno...:eek: ali dešava se to sa tim telefonima...

- - - - - - - - - -

Sad sam proveravala da li sam možda napisala i nisam poslala, al jok kaže da je poslato...

Inače to bi ličilo na mene da napišem i zaboravim da pošaljem...:lol:

Izgubljena sam skroz...:rumenko:

Kad izgubim naočare ili daljinac svi uredno gledaju i u frižideru, rerni, u kupatilu ispod lavaboa, ostavi...
Nema mesta gde nisam mogla slučajno da ostavim...:zcepanje::rotf:

I sto se tice intuicije pitanje za sve - koliko vam je ona stvarno koristila u zivotu? Znaci ne da pogodite nekom podznak nego da se izvucete iz nezgodne situacije, pravilno procenite osobu, zaradite pare...

:lol: Heej, meni je to odlična stvar. :kafa::ljutko:

Evo primera, jednom sam hteo da prespavam ručak u vrtiću, ali nešto mi reklo da će da bude pilav i ja ostao budan. :mrgreen:

A jednom sam hteo da pobegnem iz škole i da igram PES, a rekoh - bolje ne, banuće neko od mojih i tako je i bilo. . . Tog dana Ševčenko nije dao niti jedan jedini gol...

Poslednja izmena:
Poruka od danas u 15 i 36????

Ako nisi dobila kaži da te zovem...:D

Stvarno čudno...:eek: ali dešava se to sa tim telefonima...

- - - - - - - - - -

Sad sam proveravala da li sam možda napisala i nisam poslala, al jok kaže da je poslato...

Inače to bi ličilo na mene da napišem i zaboravim da pošaljem...:lol:

Izgubljena sam skroz...:rumenko:

Kad izgubim naočare ili daljinac svi uredno gledaju i u frižideru, rerni, u kupatilu ispod lavaboa, ostavi...
Nema mesta gde nisam mogla slučajno da ostavim...:zcepanje::rotf:

Nisam dobila nikakvu poruku!!!

Глупо је искаљивати се на било коме, ал шта ћу...Дала си ми лажну наду за једну талијанку. :(

Mnogo toga zavisi i od nas
Povoljna prilika ne obećava da će biti apsolutno iskorištena
Ima jedna priča o tome
Neki čovek je bio religiozan i stvarno živeo kako mu vera nalaže-dobar, pošten itd...
Ali je počeo da biva nezadovoljan što nikakvu nagradu od Boga nije dobio
I stalno je kukumavčio o tome u molitvama- što mu Bog bar nije dao premiju na loto-u
I Bogu dosadi i kaže mu-"Pa prvo treba bar loz da kupiš"

Добра је прича, прочитао сам је још у некој књизи Ентони де Мела...но та прича не важи за мене...Што је било до мене урадио сам!:per:
Иначе, шалим се ја мало, немој да мислиш да сам стварно љут на тебе. ;) А и ако сам разочаран - сам сам крив за то. Свако је сам одговоран за стање у својој глави, не може бити крив неки астролог, видовњак, интуит или ко год други...

Добра је прича, прочитао сам је још у некој књизи Ентони де Мела...но та прича не важи за мене...Што је било до мене урадио сам!:per:
Иначе, шалим се ја мало, немој да мислиш да сам стварно љут на тебе. ;) А и ако сам разочаран - сам сам крив за то. Свако је сам одговоран за стање у својој глави, не може бити крив неки астролог, видовњак, интуит или ко год други...

Jeste-Entoni de Melo!
Sad me podseti

jedva se ulogovah, nisam mogla da se setim kako sam reg nik... :huh:

- - - - - - - - - -

odem malo na religiju, malo na teorije, kad vidim ista ekipa nedolečenih sa f odeljenja... vajda je ovde situacija malo bolja... ako ih ne prizovem. :zper:

- - - - - - - - - -

sasam u fazonu lukas
još jedna škorpija...

- - - - - - - - - -

:lol:

Ovde je situacija odlična, samo za najintezivnije ljude. :cool: VIP

tumblr_o0l0r9zR7z1v4pr6ko1_500.gif

@Topic :

Ma mene glava zaboli kad vidim koliko sam svuda razbacana i koliko znakova imam. A posebno kad vidim da nisam isto danas i sutra.
Ne mogu da se definišem, nema šanse.

Takve karte gde je sve razbacano, u pocetku mi pravilo problem. I drugima, ne samo meni, ali nije bio problem da tumacim sopstveni. Ne znam u cemu je problem kod astrologa kad kazu da gledaju drugima opusteno a sebi ne ide. Karta je karta.

- - - - - - - - - -

Svestrano si celjade :mrgreen:

^^ Gledam ja sebi, osećam sve te znakove pa se pogubim...na kraju se pitam ko sam ja.
Bila sam u situaciji da kažem nekom svoj znak i podznak (sco/le) i dobijem reakciju: "Ahahahaa, kako da ne, ahahaha". :lol:

^^ Gledam ja sebi, osećam sve te znakove pa se pogubim...na kraju se pitam ko sam ja.
Bila sam u situaciji da kažem nekom svoj znak i podznak (sco/le) i dobijem reakciju: "Ahahahaa, kako da ne, ahahaha". :lol:

Vladar i suvladar Pluton i Sunce bi trebali dosta reci. Znas osnovno, gde je Mars tamo se trosi energija, gde je Merkur tamo je prenos cula itd

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back