gost 382857
Aktivan član
- Poruka
- 1.913
Jel ima nešto novo što ne znam... umirem od radoznalosti... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Jel ima nešto novo što ne znam... umirem od radoznalosti...![]()

to je veliki dar...
Mene su prekognisticki snovi zapravo naveli da verujem u sudbinu. Pre toga sam smatrao da ne postoji...
To kad dođeš na nove zajedničke seanse
He he he
A baš bi mogla-lepo nam ide![]()

Ma nema ljutnje agatha...samo sam malo razocaran prethodnim neuspehom pa reko da to iskalim na tebi.![]()
I mene moji...
- - - - - - - - - -
Može, ali prvo pročitaj poruku na telefonu... mislim za prethodno viđenje...![]()
ali dešava se to sa tim telefonima...

I sto se tice intuicije pitanje za sve - koliko vam je ona stvarno koristila u zivotu? Znaci ne da pogodite nekom podznak nego da se izvucete iz nezgodne situacije, pravilno procenite osobu, zaradite pare...
Heej, meni je to odlična stvar. 

Poruka od danas u 15 i 36????
Ako nisi dobila kaži da te zovem...
Stvarno čudno...ali dešava se to sa tim telefonima...
- - - - - - - - - -
Sad sam proveravala da li sam možda napisala i nisam poslala, al jok kaže da je poslato...
Inače to bi ličilo na mene da napišem i zaboravim da pošaljem...
Izgubljena sam skroz...
Kad izgubim naočare ili daljinac svi uredno gledaju i u frižideru, rerni, u kupatilu ispod lavaboa, ostavi...
Nema mesta gde nisam mogla slučajno da ostavim...![]()
Jako je glupo iskaljivati se na meni

Глупо је искаљивати се на било коме, ал шта ћу...Дала си ми лажну наду за једну талијанку.![]()

Добра је прича, прочитао сам је још у некој књизи Ентони де Мела...но та прича не важи за мене...Што је било до мене урадио сам!
Иначе, шалим се ја мало, немој да мислиш да сам стварно љут на тебе.А и ако сам разочаран - сам сам крив за то. Свако је сам одговоран за стање у својој глави, не може бити крив неки астролог, видовњак, интуит или ко год други...

VIP

Ma mene glava zaboli kad vidim koliko sam svuda razbacana i koliko znakova imam. A posebno kad vidim da nisam isto danas i sutra.
Ne mogu da se definišem, nema šanse.

Песма Волиш ли ме је баш онако мушка.![]()

^^ Gledam ja sebi, osećam sve te znakove pa se pogubim...na kraju se pitam ko sam ja.
Bila sam u situaciji da kažem nekom svoj znak i podznak (sco/le) i dobijem reakciju: "Ahahahaa, kako da ne, ahahaha".![]()
Pa jeste, ali nije dobro to "svuda malo, nigde sasvim".Svestrano si celjade![]()
Oba u 4., a numerološki sam 2. Dakle, poklapa se.Vladar i suvladar Pluton i Sunce bi trebali dosta reci. Znas osnovno, gde je Mars tamo se trosi energija, gde je Merkur tamo je prenos cula itd
svi koji me znaju kažu da imam muški karakter...![]()

numerološki sam 2.
Sigurno nisi neka sedmica, devetka, nešto?