STARDUST CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Moja nije muški kratka-to mi ne stoji
Nego ko iz ludih dvadesetih
A ravna je
Volim i ja kovrdžavu-ebi ga
Žene su ti čudo-ko ima kovrdžavu pegla je i urniše a na ravnu stavljaju kiselinu da bi je ukovrdžali

u nasim godinama to i jesu najbolje zeMske godine:)
nikada nisam imao stariju od sebe,
propustih nesto...valjda :(

Muvam jednu zdravo puno mnogo simpaticnu i lepu prodavacicu...Ni ona nije ravnodusna....Ima 30 godina i mlogo je mladja od mene....:prstic:

Mislio sam da me je faza muvanja prosla, kome treba deda koji vec ima punoletnu unuku, ali eto vidim da nisu bas sve ladje potonule...;)

Muvam jednu zdravo puno mnogo simpaticnu i lepu prodavacicu...Ni ona nije ravnodusna....Ima 30 godina i mlogo je mladja od mene....:prstic:

То је дух! Подсећаш ме на на мог дед-ујака из Лас Вегаса. Сад му је 91, а био је активан барем до 80-е. И стално слао слике мојој баби ( својој сестри ) са разних провода...е тај се наживео.
Иначе, читам сад интервју неке наше стјуардесе из Дубаија која је послом пропутовала читав свет и науживала се...а ја забијен у мом собичку. :sad2:

- - - - - - - - - -

Za svaki zanat treba imati 'šlifa' a kurs je više da se ta sposobnost i ozvaniči... neko moje viđenje :kafa:
одговор теби и Агати...имам утисак да за овакве послове или ти је суђено или није. А мени није ( барем у Србији ) док бих за рад са странцима морао да знам енлески скоро као матерњи...

А што се тиче Чкаље знате сви да је умро у највећој беди...још једна у низу срамота ове државе.

да наставим са дневном дозом кукања...2014. нађох један леп послић у Дубаиу али из неког разлога ми отказаше. За мене су те дестинације остале пусти санак...а најбоље године ( двадесете ) за такве послиће који служе да се види свет су ми прошле.

- - - - - - - - - -

moj deda je bio aktivan skoro do kraja zivota
a doziveo 96 godina:)
da neko ne poveze samo slucajno mene sa dedom:mrgreen:
mada sam nasledio mnogo od dede (prvenstveno vitalnost i zdravlje) :per:
Свака му част. Да би могао да живиш као твој и овај мој главни предуслов је - побећи из Србије. Ти си то већ урадио, а ја нисам још...

i ja sam od 25-e do 35-e obisao ovu nasu planet(ic)u
ali mi se sada ne ide daleko; odem cesto do Italije
a navratim i do Srbije...
dobro, prosle godine sam bio do Dominikane
ali...radi golfa :fdlan:

ono cuveno:
sunce tudjeg neba...
sve vise mi se svidja:)

i ja sam od 25-e do 35-e obisao ovu nasu planet(ic)u
ali mi se sada ne ide daleko; odem cesto do Italije
a navratim i do Srbije...
dobro, prosle godine sam bio do Dominikane
ali...radi golfa :fdlan:

ono cuveno:
sunce tudjeg neba...
sve vise mi se svidja:)
Ех, кад би ми улетело неко наследство...не бих тражио више од 10 цигли долара...Таман да обиђем Карибе. Мало до Блајбија, а остало сам.

Poslednja izmena:
Jedna mala mudrost:

x87-stari.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back