STARDUST CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
U smislu ezoterične astrologije, odnosno tumačenja uticaja planeta i njihovih zračenja u ezoteričnom, inicijatičkom smislu, pa i u hermetičkom.

Zvuči zanimljivo. Šta bi to moglo sve da obuhvata?! Kakve matematičke podele?! :mrgreen:

- - - - - - - -

Edit : Sunce 0 Bika, Merkur 0 Bika. :mrgreen:

Edit 2 : Sunce u Raku, Venera u Biku - ove godine čajevi i čorbasta hrana rules :mrgreen:

Poslednja izmena:
Не успевам никог да наватам за Дејвида Ајка. Не знају људи шта ваља!

Ne shvati me pogrešno...

A ne bih ni ja iš'o :mrgreen: (kao, ni ja, k'o da bih iš'o na tako nešto :mrgreen: forica) ne zbog cene od 5.800,00 din za frontalno sedište, već zato što bih se smorio do neba i natrag slušajući nešto što znam odavno i što mi ne bi predstavljalo više od 5 min duhovnog razgovora uz kaficu.

Ne znam da li je do mene samo, ali smatram da većina ljudi u Srbiji generalno nemaju nikakvu potrebu da uče o bilo čemu na duhovnom planu od strane zapadnjaka, to su dijametralne razlike koje čak nisu u koristi ni na hermetičkoj osnovi :mrgreen:

Na kraju krajeva, postoji na pregršt njegovih video snimaka i načina da se dođe do istih da jednostavno nema smisla reći
- ''Potroših 5.800,00din na David Icky-ja''
- ''Kakvo je bilo predavanje''
- ''Solidno''
- ''O čemu je pričao?''
- ''Vanzemaljcima i indigo deci''

giphy.gif

- - - - - - -

Prodaje ove bočice sa pilulicama za degenerike, pazi se toga samo i na konju si :mrgreen:

Naturally high in Protein

KIKI’s Pea Protein Powder is derived from organically grown yellow peas. Our Pea Protein is a non GMO vegetable rich protein that is also low in fat. It has a smooth texture and mixes easily with liquids.

Protein contributes to a growth in muscle mass.
Protein contributes to the maintenance of normal bones.

Ingredients:
100% Organic Pea Protein

Suggested use:
Mix around one (1) tablespoon or more with water, juice or a smoothie.
Can be sprinkled on/mixed with food.

Suitable for vegetarians and vegans.

Naturally free from gluten and wheat.

No artificial colours, preservatives, sweeteners or fillers.

Poslednja izmena:
Zvuči zanimljivo. Šta bi to moglo sve da obuhvata?! Kakve matematičke podele?! :mrgreen:

- - - - - - - -

Edit : Sunce 0 Bika, Merkur 0 Bika. :mrgreen:

Edit 2 : Sunce u Raku, Venera u Biku - ove godine čajevi i čorbasta hrana rules :mrgreen:

Ništa slično. Recimo da se radi o međusobnim uticajima planeta i zvezda nekretnica sa nekim drevnim božanstvima. Na primer, u kakvom su odnosu Saturn, Pluton i Asar-un-Nefer u svom Beneb'djede't vidu.

To je nešto malo radio Dupor, ali ja sam isključivo našao jednog korejca koji je uspeo da odradi hermetiku pravilno u astrologiji.

Ovo gore je više mitološki aspekt, nije loše, daje istorijsku boju simbolima. Ja sam više u matematici sa konstantnim brojevima. Malo manje u mitologiji zbog koncepta ljudskih grešaka kada se kombinuju astrološki simboli koji nisu detaljno definisani, što je čest slučaj sa ljudima koji nisu astrolozi te nemaju dovoljno razrađenu sistemsku osnovu podela elemenata. Tu upravo dolazi hermetika iako nije striktno povezana s astrologijom, ali je dobra za simboliku.

U svakom slučaju, hvala. :D

To je nešto malo radio Dupor, ali ja sam isključivo našao jednog korejca koji je uspeo da odradi hermetiku pravilno u astrologiji.

Ovo gore je više mitološki aspekt, nije loše, daje istorijsku boju simbolima. Ja sam više u matematici sa konstantnim brojevima. Malo manje u mitologiji zbog koncepta ljudskih grešaka kada se kombinuju astrološki simboli koji nisu detaljno definisani, što je čest slučaj sa ljudima koji nisu astrolozi te nemaju dovoljno razrađenu sistemsku osnovu podela elemenata. Tu upravo dolazi hermetika iako nije striktno povezana s astrologijom, ali je dobra za simboliku.

U svakom slučaju, hvala. :D

Rad sa egipatskim neteru, posebno onim htonične prirode, nema nikakve veze sa podelom elemenata. Pritom se ne radi o mitologiji, već o krajnje živim i svesnim silama.

Sve u prirodi ima veze sa podelom elemenata.

Štaviše, to je osnova hermetike.

4elements-569ff3693df78cafda9f410f.jpg

Ne postoji niti jedna religija koja nije povezana sa astrološkom osnovom.

Kada kažem mitologija, ne mislim ni na šta loše već na arhaične koncepte koji se više ne koriste u modernom svetu kao osnova za život. Ja i za astrologiju kojom se bavim kažem da je poprilično arhaična u određenim elementima.

Н3В, није исто слушати на јутјубу и уживо...Као кад гледаш позоришну представу на ТВ-у и у театру. Има на Западу доста људи који знају знање..мада сумњам да је Ајк један од њих.:hahaha: А ако ме питаш зашто бих и поред тога ишао - па да се забавим. Његово предавање траје од јутра до мрака и читам коментаре на фејсу од Хрвата где је већ гостовао да је хаос.:D

Dunno, ja ne bih išao nikako. :confused: A opet ozvučenje je lošije u SC ako nisi u prednjim redovima, a čak i tu je udaljenost od bine par metara gde prolaze kamerice i sl... Do 3 k i ima smisla. 5k+ a-a.

Jedino se isplati da se kupe proizvodi direktno tu, tipa knjige i slično, ako je već to potrebno, mada danas se sve pronađe u PDF-u...

Skupiš tako 5, pa 5, pa 5, pa 5, pa 5, pa 5, pa 5, pa 5 i kupiš Sennheiser HD 600 :mrgreen:

350x700px-LL-c60f9607_hd600-3.jpeg

:mrgreen: Eeeeeeeee, ne znaš šta propuštaš.

@Topic : Vreme je da se ponovo uzme malo odmora od foruma, s obzirom da relativno smara žestoko kada nema nikoga da se uputi u malo ozbiljniju diskusiju... Smor, smor. Smor, smor, smor. K'o da mažu bensedin na 'leba jbt...

Stvari moraju da živnu malo. Vreme je za supice :hahaha:

:hvala: Vidimo se. :bye:

Možda tripuju da su inkarnacije Malteških vitezova:zcepanje:
Na apsolutnom nivou sve su veze karmičke
Na relativnom- pa imaju naši krimosi veze po mnogim zemljama
Takav im poso':D

ako je tako nadji nekog istetoviranog nabildovanog filozofa sa iq od 26 i isto tolkim q pa mastaj o karmi... :))

jedan par u milion se prepozna na svim nivooma pakla u njima...

- - - - - - - - - -

Dunno, ja ne bih išao nikako. :confused: A opet ozvučenje je lošije u SC ako nisi u prednjim redovima, a čak i tu je udaljenost od bine par metara gde prolaze kamerice i sl... Do 3 k i ima smisla. 5k+ a-a.

Jedino se isplati da se kupe proizvodi direktno tu, tipa knjige i slično, ako je već to potrebno, mada danas se sve pronađe u PDF-u...

Skupiš tako 5, pa 5, pa 5, pa 5, pa 5, pa 5, pa 5, pa 5 i kupiš Sennheiser HD 600 :mrgreen:

350x700px-LL-c60f9607_hd600-3.jpeg

:ok:...

Догађај од данас - нађох пре пар дана у једној духовњачкој групи да се на Ади Циганлији код једног ресторана одржава бесплатна групна медитација по Јогонандиној методи. Одем тамо кад оно празно, а около водитељ неког кајакашког такмичења виче са интерфона да га пола Аде чује. Одлична атмосфера за медитацију. Питам конобаре из ресторана јесу чули за то, немају појма.
Три могућности:
1 Догађај се одржао, а ја слепац нисам могао да нађем тачно место
2 Догађај се није одржао јер
а) је отказан
б) неко на тој духовњачкој групи је слагао

У оваквим тренуцима човек се запита да ли му Провиђење можда поручује да се окане ћорава посла. Али не кајем се што сам изашао из стана, направио сам пун круг око аде + пешке од/ до куће. Шетња је здрава.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back