STARDUST CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Aspekti su okej, osim za priče o ljubavi pošto je Saturn kvadrat Venera, a Mesec kvadrat Sunce (i Merkur). Jupiter je takođe u kvadratu s Mesecom. Mars je polako aktivirao znak Blizanca (dva stepena orbis).

Od hrane sada ne bi valjalo jesti nešto što se dugo sprema, već samo nešto što se na brzaka pojede. Stomačni problemi kod svakoga.

Mesec preko Plutona, aktivirala su se burna(Pluton) reagovanja(Mesec) na kontu seksualnog uživanja u čisto telesnom smislu (Mars u Biku), što je aktiviralo dva učesnika sa Saturnom(Mesec tranzitira Jarcem) u kući 2(Bik).

Ne bi trebalo pričati puno and ish fixable. :mrgreen:

Ne znam kada sam rekao to, pre neki dan ili pre nedelju dana, ali svađe izm muškaraca i žena i međusobno optuživanje će u narednom periodu biti očekivana stvar...

Могао бих да одговорим аргументовано, али нема поенте ( зна блајби зашто нема ) тако да се даље нећу бавити том темом.

Ti si je počeo -ti je završi
Ali stvarno sa argumentima
Ove glupe generalizacije nisu argumenti
A to što Blajbi zna-hoćeš da kažeš da sam tvrdoglava
Zanimljivo da ja tako tvrdoglava UVEK imam muškarca koji me voli pored sebe
I to sve duge veze
Feministikanjama prepuštam fine
Ja sam žena koja voli jake muškarce
I to ne znači da su prostaci i grubijani

Н3В, док тебе читам осећам се као заморче. :rumenko:

- - - - - - - - - -

Ti si je počeo -ti je završi
Ali stvarno sa argumentima
Ove glupe generalizacije nisu argumenti
A to što Blajbi zna-hoćeš da kažeš da sam tvrdoglava
Zanimljivo da ja tako tvrdoglava UVEK imam muškarca koji me voli pored sebe
I to sve duge veze
Feministikanjama prepuštam fine
Ja sam žena koja voli jake muškarce
I to ne znači da su prostaci i grubijani

Види, написала си једну реченицу након које би 90% људи вероватно помислило исто што и ја. Глупо ми је да је цитирам и анализирам јер ће ти звучати још увредљивије. Шта си ти иза тога мислила то је друго, ал ми овде реагујемо на написано, не читамо мисли.

Н3В, док тебе читам осећам се као заморче. :rumenko:

- - - - - - - - - -

Види, написала си једну реченицу након које би 90% људи вероватно помислило исто што и ја. Глупо ми је да је цитирам и анализирам јер ће ти звучати још увредљивије. Шта си ти иза тога мислила то је друго, ал ми овде реагујемо на написано, не читамо мисли.

Ja bih volela da mi objasniš
Ne isključujem mogućnost da sam se pogrešno-izrazila pa da sam pogrešno shvaćena
Mada da ponovim-godinama pričam tu priču i svi se smeju
Sem tebe koji me napravi mazohistom što mi ne smeta direktno obraćanje osobe sa kojom godinama delim i dobro i zlo

Poslednja izmena:
Cela ova situacija podseća me na mog oca.

Muž, ćerka i ja imamo svoj rečnik za tepanje gde govorimo razne "ružne" reči i nazivamo se ovako i onako i odgovaramo na pitanja na način koji bi kod njega uvek izazvao reakciju:

- Kako smeš svojoj MAJCI da se obraćaš na taj način??? - rekao bi mojoj ćerki na neku od tih izjava.

Naravno, bolelo ga je uvo za mene i naš odnos, to je bila uvreda imaginarnoj majci u njegovoj glavi (njegovoj!!!)...

Nikada nisam uspela da mu objasnim da je to naš način izjavljivanja ljubavi...

Pritom je mnogo važnije KAKO se nešto kaže nego ŠTA.

Sad da napišem da moj muž kaže našem psu - Džukelo moja nikakva..., pomislili biste da je užasan čovek.

Ali ova izjava ne dočarava toplotu sa kojom on njoj tepa dok joj to govori i kako je zaljubljeno gleda, da se ona samo topi od miline i uzdiše...

Дејвид Ајк у Београду 29. априла. Ићи или не, бацити паре или не. Не верујем у његове теорије, али бих волео да га слушам да се забавим.

Poslednji put ažurirao/la agatha : danas u 17:24

002aa6393455f873d5cce6b059d82647.jpg

Povezivao je simbol Saturna sa mnogim stvarima koje nisu Saturn pričajući o tezi ''The Roots Of Religion In Astrotheology The Zodiac & The Sun'' (pogodio je samo da je Sauron u stvari Saturn, al to nije bilo tako teško videti)

Ono što je tačno i što svaki ezoterista zna leži u osnovi skoro svih religija i mitologija, a ta osnova je Astrologija koja je tu od pamtiveka. Mnogi koji to učine pomisle da su otkrili ne znam šta :)

Za nekoga je to sigurno veliko otkriće, ali iz moje perspektive je meh.

Ово ћу да погледам једном...само не видим име Дејвида Ајка. Стварно бих отишао на његово предавање да се забављам, ал ми се нешто не даје 3-5000 дин.

Ne, ne, ovo nije isto. Ovo je, čini mi se, nešto vezano za Zeitgeist.

Sličan je koncept, ima puno video-snimaka o tome, a ovaj što sam postavio mi je prvi bio pri ruci. Nije povezan sa Dejvidom Icky-jem. :)

Inače lik je Bik - Vaga.

Povezivao je simbol Saturna sa mnogim stvarima koje nisu Saturn pričajući o tezi ''The Roots Of Religion In Astrotheology The Zodiac & The Sun'' (pogodio je samo da je Sauron u stvari Saturn, al to nije bilo tako teško videti)

Kada smo kod Saturna....

Pored cuvenog prstena, Saturn ima jos 200 meseca: medju njima ima jedan mesec koji se zove ENCELADO...

Encelado je zamrznut, ali ispod sloja leda se nalazi okean, koji je veci od najveceg okeana na zemlji.

Sonda "Casini" je poslala skoro fantasticne snimke sa ovog zamrznutog sveta....

wi8-Encela.jpg

Smatra se da je to jedno od mesta gde ce se svakako naci zivot u Suncevom sistemu.

Kad smo kod Saturna, sledeća knjiga koju izdajemo, ''The Cult of the Black Cube'', upotpuniće trilogiju vezanu za ezoterični, ezoterično-astrološki i magijski značaj Saturna (prve dve su ''Chtonic Gnosis'' i ''The Benighted Path''.

Kad smo kod Saturna, sledeća knjiga koju izdajemo, ''The Cult of the Black Cube'', upotpuniće trilogiju vezanu za ezoterični, ezoterično-astrološki i magijski značaj Saturna (prve dve su ''Chtonic Gnosis'' i ''The Benighted Path''.
:ok::heart:
:zag:
Sad nisam kod kuće pa ne mogu da stavim novoizabrani Avatar (kad smo kod Saturna) - to je simbol meni izuzetno dragog Sopor Aeternusa (Berlinac ;)

Šta se podrazumeva pod ''ezoterično-astrološki'' u odnosu na čisto ''ezoterični''?!

U smislu ezoterične astrologije, odnosno tumačenja uticaja planeta i njihovih zračenja u ezoteričnom, inicijatičkom smislu, pa i u hermetičkom.

- - - - - - - - - -

Не успевам никог да наватам за Дејвида Ајка. Не знају људи шта ваља!

Da mi plate tih 5 soma, možda bih i otišao. Ona sedišta u SC su mnogo udobna za dremku.

U smislu ezoterične astrologije, odnosno tumačenja uticaja planeta i njihovih zračenja u ezoteričnom, inicijatičkom smislu, pa i u hermetičkom.

- - - - - - - - - -

Da mi plate tih 5 soma, možda bih i otišao. Ona sedišta u SC su mnogo udobna za dremku.
Malo je pet soma da njega gledam
možda evra:zcepanje:

- - - - - - - - - -

gde bi bili:D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back