gost 216949
Buduća legenda
- Poruka
- 31.866
`oces reci da bi bili idealni par 
lepo, bas lepo

lepo, bas lepo

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

`oces reci da bi bili idealni par
lepo, bas lepo![]()

crna zemlja je jako plodna![]()

da je oplode (iskopaju adekvatne rupe i svi muški iz plemena navale
E sad me podseti na čuveni MONDO film -''Poslednji krici iz savane''
Omnibus - dokumentarac je u pitanju
e tu prikazuju jedno pleme crnaca koji svake godine pred setvu - HEBU ZEMLJUda je oplode (iskopaju adekvatne rupe i svi muški iz plemena navale
)

Čovek sam kojim sam bila 10 godina u vezi - Ovan, je bio još direktniji i netaktičniji od mene
Prvo što mi kaže kad dođem kod njega je upravo to- Aj se *******
ne gubi vreme na udvaranja

Mora da je bio jako dobar hebac kada si izdrzala pored njega 10 godina iako je bio idiot?![]()

Mora da je bio jako dobar hebac kada si izdrzala pored njega 10 godina iako je bio idiot?![]()
хехе, и после оног горе што је агата написала треба да падамо на женске приче како воле "фине момке". Ајме ме!
- - - - - - - - - -
хехе, и после оног горе што је агата написала треба да падамо на женске приче како воле "фине момке". Ајме ме!
- nemam tipične ženske priče i nisam romantičnaАли добро, код тебе поштујем што барем признајеш ко сте и шта сте. Ништа лично. Немам ништа против доброг секса, али против тога да вас третирају као стоку а ви падате на то и овамо причате како цените манире...од тога ми се повраћа.
)

Али добро, код тебе поштујем што барем признајеш ко сте и шта сте. Ништа лично. Немам ништа против доброг секса, али против тога да вас третирају као стоку а ви падате на то и овамо причате како цените манире...од тога ми се повраћа.

Nisi ti shvatio moju priču o mojoj vezi -ali nikako!!!!!!
Niko mene ne tretira kao stoku
To što mi čovek sa kojim sam u ozbiljnoj vezi direktno upućuje poziv za seks umesto da pre svakog hebanja mora da svira mandolinu i recituje Prevera ne znači da me loše tretira
Uostalom svaki dan neko na forumu pusti pesmu koju je on meni posvetio (nije bitno koji je bend u pitanju) i što me je od prvog do poslednjeg dana stalno prosio a ja nisam htela -govori nešto o njemu
Nije idiot zato što je direktan i ne femka se
U pravu si...

U pravu si...![]()
U pravu si...![]()
Sfyontull , све је то карма...Једно је шта желимо, а друго шта добијемо.
- - - - - - - - - -
Не бих да улазим у лични сукоб, само ми се чини да је доста тога јасно...
Ja volim fine momke, tj ljude (nisam više za momke)
Nikad mi se mangupi nisu sviđali, ali bedak je što se ja finima ne sviđam, već samo ovim drugima...
Fini su želeli neke opasne i bezobrazne ženske, a ja nisam...
Tako da sam završila sa jednim ne-finim, pa sam naučila i ja da![]()

Зато нешто размишљам да се препустим инерцији уместо да пливам узводно...па шта буде буде.
.

Nisi ti shvatio moju priču o mojoj vezi -ali nikako!!!!!!
Niko mene ne tretira kao stoku
To što mi čovek sa kojim sam u ozbiljnoj vezi direktno upućuje poziv za seks umesto da pre svakog hebanja mora da svira mandolinu i recituje Prevera ne znači da me loše tretira
Uostalom svaki dan neko na forumu pusti pesmu koju je on meni posvetio (nije bitno koji je bend u pitanju) i što me je od prvog do poslednjeg dana stalno prosio a ja nisam htela -govori nešto o njemu
Nije idiot zato što je direktan i ne femka se