STARDUST CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
mora ono: Đes bejbe, skidaj gaće...:zcepanje:
ili konkretan zahvat bez reči:rotf:

78f-desmay.gif

Mora da je bio jako dobar hebac kada si izdrzala pored njega 10 godina iako je bio idiot? :ceka:

хехе, и после оног горе што је агата написала треба да падамо на женске приче како воле "фине момке". Ајме ме!

- - - - - - - - - -

Mora da je bio jako dobar hebac kada si izdrzala pored njega 10 godina iako je bio idiot? :ceka:

хехе, и после оног горе што је агата написала треба да падамо на женске приче како воле "фине момке". Ајме ме!

- - - - - - - - - -

Ja nikad nisam rekla da volim "fine momke"
Dosadni su
Doduše -treba da je FINI u smislu da je kulturan
Ja volim strasne, pametne i jake ličnosti
I naravno KREATIVNE
A i ja sam Agatha :zcepanje:- nemam tipične ženske priče i nisam romantična

Poslednja izmena:
Али добро, код тебе поштујем што барем признајеш ко сте и шта сте. Ништа лично. Немам ништа против доброг секса, али против тога да вас третирају као стоку а ви падате на то и овамо причате како цените манире...од тога ми се повраћа.

Али добро, код тебе поштујем што барем признајеш ко сте и шта сте. Ништа лично. Немам ништа против доброг секса, али против тога да вас третирају као стоку а ви падате на то и овамо причате како цените манире...од тога ми се повраћа.

To je Konfucije odavno definisao u frazi:

"A koke cudne ptice,

Uvek im srce kuca,

Zbog nekog grubijana

Koji dobro kljuca!"

:aha2:

Ja volim fine momke, tj ljude (nisam više za momke:malav:)

Nikad mi se mangupi nisu sviđali, ali bedak je što se ja finima ne sviđam, već samo ovim drugima...

Fini su želeli neke opasne i bezobrazne ženske, a ja nisam...:(:(:(

Tako da sam završila sa jednim ne-finim, pa sam naučila i ja da :tiganj::koto::azdaja::mmmm::mmmm::mmmm:

Nisi ti shvatio moju priču o mojoj vezi -ali nikako!!!!!!
Niko mene ne tretira kao stoku
To što mi čovek sa kojim sam u ozbiljnoj vezi direktno upućuje poziv za seks umesto da pre svakog hebanja mora da svira mandolinu i recituje Prevera ne znači da me loše tretira
Uostalom svaki dan neko na forumu pusti pesmu koju je on meni posvetio (nije bitno koji je bend u pitanju) i što me je od prvog do poslednjeg dana stalno prosio a ja nisam htela -govori nešto o njemu
Nije idiot zato što je direktan i ne femka se

Sfyontull , све је то карма...Једно је шта желимо, а друго шта добијемо. :)

- - - - - - - - - -

To što mi čovek sa kojim sam u ozbiljnoj vezi direktno upućuje poziv za seks umesto da pre svakog hebanja mora da svira mandolinu i recituje Prevera ne znači da me loše tretira
Uostalom svaki dan neko na forumu pusti pesmu koju je on meni posvetio (nije bitno koji je bend u pitanju) i što me je od prvog do poslednjeg dana stalno prosio a ja nisam htela -govori nešto o njemu

Не бих да улазим у лични сукоб, само ми се чини да је доста тога јасно...

Зато нешто размишљам да се препустим инерцији уместо да пливам узводно...па шта буде буде.

- - - - - - - - - -

Зато нешто размишљам да се препустим инерцији уместо да пливам узводно...па шта буде буде.

Sfyontull , све је то карма...Једно је шта желимо, а друго шта добијемо. :)

- - - - - - - - - -

Не бих да улазим у лични сукоб, само ми се чини да је доста тога јасно...

U vezi mene ti ništa nije jasno!
Ali ništa!
A možda nisam dala dovoljno informacija
U svakom slučaju treba izbeći te smešne generalizacije
Pa zar ja izgledam ko osoba koja trpi
Teško!

- - - - - - - - - -

Ja volim fine momke, tj ljude (nisam više za momke:malav:)

Nikad mi se mangupi nisu sviđali, ali bedak je što se ja finima ne sviđam, već samo ovim drugima...

Fini su želeli neke opasne i bezobrazne ženske, a ja nisam...:(:(:(

Tako da sam završila sa jednim ne-finim, pa sam naučila i ja da :tiganj::koto::azdaja::mmmm::mmmm::mmmm:

Tvoj muž je fini
A i ti si:heart:
Izgleda da taj pojam "finoće" svako drugačije tumači

.

Svako nađe svoj put.

Ni ja ne volim uzvodno, volim da sledim tragove, da me duhovi vode...

Okolne neprokrčene puteve, to već da...:D
.......................................................

@ Agatha

Nikad nisam ni pomislila da bi bila sa džiberom ili primitivcem...:eek:

Ni ovaj moj nije... Samo je malo neotesan za moj ukus, ali zato dobar i privržen...:heart:

Ovo mi je bas INTRIGANTNO....:think:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back