- Poruka
- 114.684
Sfy, Sfy,I ova kafanica je najbolja isto...
Pozdrav svima![]()
ti si Naj

jesi li za čaj?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sfy, Sfy,I ova kafanica je najbolja isto...
Pozdrav svima![]()

NisamDajte i meni jedan caj da odahnem ovde, evo se natezem na Politici vec par debelih sati sa nekima koji misle da znaju sve o IZBOROMA, a ustvari ne znaju nista...
Jeste li nekada pili caj od KOKE?
Peruanski specijalitet!
![]()
Nisam
mada znam da je to nacionalna biljka
ja pijem Zlatnu Maku
izuzetno je lekovita i popravlja raspoloženje
pravi balans u organizmu
Škorpija bez sexa može biti opasnaTo bi i meni trebalo.
Nisam dobro raspolzen.
Nedostatk seksa pod stre dane, sta li...?

| Pms Policistični jajnici Plodnost Menopauza Osteoporoza Antiage | Prostata Potencija Periferna cirkulacija Libido Fizička vitalnost Andropauza |
Sfy, Sfy,
ti si Naj
jesi li za čaj?

Kako sam raspoložena, pre sam za malj...
Mislim u vaspitne svrhe bezobraznih žena-aždaja...![]()
U stvari je prah veoma lepog ukusaZnači ja jedno bure tog čaja da nabavim, i biće sve u redu...![]()
TO !!!
Agi, moracu da potrazim ovde....
Samo ne kao Maka nego kao Maca![]()
![]()
Na slici sam snimio spomenik jednoj vrlo cudnoj ptici koja se zove guacharo (Steatornis caripensis), a koju je prvi put zapazio i opisao nemacki prirodnjak Alejandro Von Humbolt.
Guacharo zivi u dubokim pecinama Venecuele i Brazila, samo nocu izlazi i hrani se sumskim plodovima i semenjem

A meni u 6.!Ja sam jutros ustala ko sa mrtvačke lopate
za promenu mi je nizak pritisak
al zbog mog Sunca u 11. (Vodolijsko) me dragi ljudi neverovatno oraspolože
sjajno!!!!![]()
Na slici sam snimio spomenik jednoj vrlo cudnoj ptici koja se zove guacharo (Steatornis caripensis), a koju je prvi put zapazio i opisao nemacki prirodnjak Alejandro Von Humbolt.
Guacharo zivi u dubokim pecinama Venecuele i Brazila, samo nocu izlazi i hrani se sumskim plodovima i semenjem
)

prelep je![]()
Priroda i klima su ovde FANTASTICNI!
Evo jos jedne retke ptice: gallo de roca ('Petao sa stene")
Slika nije moja, nisam stigao da ga uslikam iako sam ga video vise puta, jer je brzo odleteo.
Belicine je nase morke.(biserke)

Капирам да ми је испао из џепа и неко је покупио кад смо излазили. Иначе, невероватан пример интуиције. Данас више пута ми се у глави вртела мисао "ако не оставиш телефон кући нећеш жив остати". И ја замишљам како бих могао да погинем кад оно мазнуше ми мобилни. Интуиција је стварно чудна ствар...Мазнуше ми телефон у кинотеци на пројекцији Сталкера...пре пар сати. Ајд да је у бусу, али овде где излази "културна и интелектуална елита".Капирам да ми је испао из џепа и неко је покупио кад смо излазили. Иначе, невероватан пример интуиције. Данас више пута ми се у глави вртела мисао "ако не оставиш телефон кући нећеш жив остати". И ја замишљам како бих могао да погинем кад оно мазнуше ми мобилни. Интуиција је стварно чудна ствар...

Да, а додатан проблем је што је људи тешко разумеју. Ја сам размишљао "да л уопште да изађем из куће данас" мислећи да је реч о некој метафори пошто увек носим фон са собом а решење је било крајње буквално...поука из овог случаја је да не морам да разумем своју интуицију, само треба да је послушам.
Ово за крађе се слажем. Студенти и факултетски образовани људи масовно краду. Тужно и жалосно.
Ako je to Konfučije stvarno rekao-pitanje je da li bi isto mislio da njega pokradu![]()