STARDUST CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Out-of-body-experience.jpg

E kuku meni kukavici sinjoj ako je ovo često
Eh eh eh
Vi Ribe se samo izmigoljite, ponese vas struja a meni preostaje samo da čekam na hridi kad će da vam dune
Šmrrrrrrrc!
P.S.
Plite ribar mrižu svojuuuuu...

Znaš kako, naspram ribice takav i mamac... a za sitne potrebna je i svilena mrežica
pa nek pliteee kuj nema rapave rukeeee. Jelda da se rimuje
t3785.gif

Словенског смо порекла, ал смо се мешали са разнима. Пре свега динарцима.:hahaha:
Izvini ko su dinarci?
Znam da je to naziv za Srbe (Slovene) koji žive oko Dinarskih planina -nisu narod-već naziv za određene fizičke karakteristike
Mešali smo se sa Ilirima, Keltima, Turcima, Mađarima,Grcima a mnogo imamo i nemačkog genoma zbog vekovne asimilacije saskih rudara koje su naši kraljevi dovodili u Srbiju sa porodicama i oni tu ostajali

Словенског смо порекла, ал смо се мешали са разнима. Пре свега динарцима.:hahaha:

Mesali smo se sa Vlasima.

Vlasi su bili divlji planinski narod, crnpurast i prilicno civilizacijski zaostao, koji je ziveo po sumama i nikada nije bio potpuno pokoren.

Plasili su se Srba koji su bili snazni i plavi poput Konana. Vlasi nikada nisu silazili u ravnice.

Kada se zaljuljalo Dusanovo carstvo i konacno palo na Kosovu, izginuo je najveci broj srpske muske populacije...

Ostale su mlade zene u vecini...

Tada su se ohrabrili Vlasi i poceli da silaze sa planina...

I da se mesaju sa srpskim udivicama...

Zato nas danas ima svih boja i misljenja.

I zato nas neki jos uvek zovu Vlasima da bi nas uvredili.

Poslednja izmena:
Ne znam kog sam porekla (smuti pa prospi, svakako), ali znam da mi je drago da je Agi u kafančetu...:cmok2::heart:

Dobar dan svima...:drugari::pivce::zurka:

Dobar dan....

Sve smo vise izmesani....

Moj sin je ozenio Venecuelanku, Indijanku...

Jedno dete mu je plavo na njega, drugo smedje kao ja, a najmladje pravo malo crnpurasto Indijance....

Cudo jedno genetsko...

Ne znam kog sam porekla (smuti pa prospi, svakako), ali znam da mi je drago da je Agi u kafančetu...:cmok2::heart:

Dobar dan svima...:drugari::pivce::zurka:

I meni kad ti dođeš
Svi smo mi mešavine raznih naroda
A svi Evropljani potiču od 7 genetskih majki
Uostalom-samo izolovani narodi su genetski "čisti"
I poznato je da je jedinka zdravija, inteligentnija i sposobnija ako obogaćuje svoj dnk drugim - što različitijim
Zato npr. rasne životinje zbog jednoličnih gena imaju gomilu deformiteta i naslednih bolesti

- - - - - - - - - -

Dobar dan....

Sve smo vise izmesani....

Moj sin je ozenio Venecuelanku, Indijanku...

Jedno dete mu je plavo na njega, drugo smedje kao ja, a najmladje pravo malo crnpurasto Indijance....

Cudo jedno genetsko...

O tome pričam

Ai, pa ti si čistunac...

Ovo je samo u tri prethodne generacije, pre toga pitaj boga:

- Srpska, hrvatska, italijanska, austrijska, češka i nemačka krv...

Mora da sam zdrava ko dren... :mrgreen:

Ma kad bi nam radili DNK analizu svašta bi našli
U Vojvodini ima puno Mongola
Jer je Džingis Kan dugo držao Panoniju
Moja drugarica poreklom iz Titela je visokih jagodica, po malo kosih očiju i guste crne kose
I njena ćerka a i majka i baba
Jak gen

Ai, pa ti si čistunac...

Ovo je samo u tri prethodne generacije, pre toga pitaj boga:

- Srpska, hrvatska, italijanska, austrijska, češka i nemačka krv...

Mora da sam zdrava ko dren... :mrgreen:

U velikoj genetskoj pomesanosti javlja se takozvani HETEROZIS ili genetska, hibridna snaga.

Sto je veca mesavina u jednoj istoj vrsti, potomci su zdraviji i jaci.

Zasto je Jevrejski narod dao najvise genija i ludaka kroz istoriju?

Zato jer su se oni, da bi zadrzali bogatstvo, zenili i udavali u bliskom krvnom srodstvu...

To je davalo degenerike, ali i genije ("Od genija do ludaka samo fali jedan korak").

I kada bi geni bili depresirani u krvnom srodstvu u vise generacija, pa odjednom bili "oslobodjeni" ukrstanjem sa svezom krvi - buknula bi hibridna snaga takozvani heterozis) koja se ogledala u superiornom intelektu, fizickoj snazi ili necim drugim, ali uvek mnogo bolja od roditelja iz koje je nastala.

- - - - - - - - - -

Ma kad bi nam radili DNK analizu svašta bi našli
U Vojvodini ima puno Mongola
Jer je Džingis Kan dugo držao Panoniju
Moja drugarica poreklom iz Titela je visokih jagodica, po malo kosih očiju i guste crne kose
I njena ćerka a i majka i baba
Jak gen

Madjari su nastali od Huna, koji su bili narod zute rase.

Sto su danas uglavnom plavi treba da zahvale slovenskom genu koji su dobili u amanet jer su uvek ziveli okruzeni Slovenima.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back