STARDUST CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
U velikoj genetskoj pomesanosti javlja se takozvani HETEROZIS ili genetska, hibridna snaga.

Sto je veca mesavina u jednoj istoj vrsti, potomci su zdraviji i jaci.

Zasto je Jevrejski narod dao najvise genija i ludaka kroz istoriju?

Zato jer su se oni, da bi zadrzali bogatstvo, zenili i udavali u bliskom krvnom srodstvu...

To je davalo degenerike, ali i genije ("Od genija do ludaka samo fali jedan korak").

I kada bi geni bili depresirani u krvnom srodstvu u vise generacija, pa odjednom bili "oslobodjeni" ukrstanjem sa svezom krvi - buknula bi hibridna snaga takozvani heterozis) koja se ogledala u superiornom intelektu, fizickoj snazi ili necim drugim, ali uvek mnogo bolja od roditelja iz koje je nastala.

- - - - - - - - - -

Madjari su nastali od Huna, koji su bili narod zute rase.

Sto su danas uglavnom plavi treba da zahvale slovenskom genu koji su dobili u amanet jer su uvek ziveli okruzeni Slovenima.

Znam
Zato se i zovu HUNgari
I zato je Atila često ime kod njih
A on je negde kod nas sahranjen
Ispod rečice kojoj su skrenuli tok,sahranili ga sa silnim blagon,vratili tok i pobili sve robove koji su kopali da ne bi odali tajnu

Da, i mađarske, to zaboravih...

Uostalom, videla si slike mene i brata, kao sa dva različita kontinenta...

Još je to izraženije bilo u detinjstvu...

Ja sam bila plava i belog tena, a on kao da je poluafrikanac.

Kad bih ga srela u gradu, niko mi nije verovao da mi je to brat...
Sve u fazonu - mogla si nešto uverljivije da smisliš...:zcepanje:

Da, i mađarske, to zaboravih...

Uostalom, videla si slike mene i brata, kao sa dva različita kontinenta...

Još je to izraženije bilo u detinjstvu...

Ja sam bila plava i belog tena, a on kao da je poluafrikanac.

Kad bih ga srela u gradu, niko mi nije verovao da mi je to brat...
Sve u fazonu - mogla si nešto uverljivije da smisliš...:zcepanje:

Podseti me sa tim genetskim igrarijama na jednu priču sa juga Amerike 50-tih godina (nema naravno nikakve veze sa tvojim slučajem-nego je zanimljiva)
Par Waspova je imao slugu crnca sa kojim se žena hebala u isto vreme kad i sa mužem.
I zatrudni. Bila je u velikoj frci do porođaja kad je odahnula jer je rodila belu ćerkicu.
Prođu godine,ćera se uda (za belca), zatrudni - kad ono-PAF- CRNČE!!!
NJOJ JADNOJ NIŠTA NIJE BILO JASNO
I tad je njena majka morala da prizna
Preskočio gen jednu generaciju

Podseti me sa tim genetskim igrarijama na jednu priču sa juga Amerike 50-tih godina (nema naravno nikakve veze sa tvojim slučajem-nego je zanimljiva)
Par Waspova je imao slugu crnca sa kojim se žena hebala u isto vreme kad i sa mužem.
I zatrudni. Bila je u velikoj frci do porođaja kad je odahnula jer je rodila belu ćerkicu.
Prođu godine,ćera se uda (za belca), zatrudni - kad ono-PAF- CRNČE!!!
NJOJ JADNOJ NIŠTA NIJE BILO JASNO
I tad je njena majka morala da prizna
Preskočio gen jednu generaciju

Mozda je i cerka imala slugu crnca? :think:

Ili je majka zrtvovala svoju cast da cerki spase brak? :kez:

Izvini ko su dinarci?
Znam da je to naziv za Srbe (Slovene) koji žive oko Dinarskih planina -nisu narod-već naziv za određene fizičke karakteristike
Mešali smo se sa Ilirima, Keltima, Turcima, Mađarima,Grcima a mnogo imamo i nemačkog genoma zbog vekovne asimilacije saskih rudara koje su naši kraljevi dovodili u Srbiju sa porodicama i oni tu ostajali

Koliko sam čitao kada su Sloveni došli na Balkan mešali su se sa tim ljudima brđanima koji su već bili tu i mislim da ih je autor nazivao Dinarcima.

Da, literarni ( pravi ) Konan je crn i strip ga odražava, a ne Švarceneger.

Što se tiče mešanja gena ja to podržavam ( kao i mešanje rasa ) samo te teze o rezultatima mešanja su nategnute.
Blajbi, jevrejima aškenazima je izmeren najveći prosečan iq na svetu. Ali ne bih rekao da imaju najviše ludaka, prvi put čujem za to.
Mene zanima kako to da su Srbi izmešani sa svih strana, a imamo ne baš pametan mentalitet.:think:

Koliko sam čitao kada su Sloveni došli na Balkan mešali su se sa tim ljudima brđanima koji su već bili tu i mislim da ih je autor nazivao Dinarcima.

Što se tiče mešanja gena ja to podržavam ( kao i mešanje rasa ) samo te teze o rezultatima mešanja su nategnute.
Blajbi, jevrejima aškenazima je izmeren najveći prosečan iq na svetu. Ali ne bih rekao da imaju najviše ludaka, prvi put čujem za to.
Mene zanima kako to da su Srbi izmešani sa svih strana, a imamo ne baš pametan mentalitet.:think:

Dinarac je naziv za fizičke karakteristike
Na Dinari su zatekli Ilire i Kelte
A i ima ono FIZIČKO PRILAGOĐAVANJE PRIRODNOM OKRUŽENJU
Te su svi gorštaci visoki i temperamentne naravi dok su ravničari niži i mirniji
Naravno -govorim o relativno čistim predstavnicima
Kao što su severnjaci plavokosi i beloputi zbog absorbcije minimalne sunčeve svetlosti a južnjaci tamnoputi-višak melanina štiti od sunca

E to treba zahvaliti SPC.

90% svih velikih problema koje su Srbi imali u istoriji su nastali egoisticnom i ortodoksnom politikom SPC.

I za pad pod Turke i 500 godina ropstva je takodje kriva SPC.

Samo, danas nije moderno pricati o tome jer "ljudi u crnom " su svuda...:tajna:

Winniethepooh2011dvdrip.jpg

*Reakcija na prethodne dve stranice*

E to treba zahvaliti SPC.

90% svih velikih problema koje su Srbi imali u istoriji su nastali egoisticnom i ortodoksnom politikom SPC.

I za pad pod Turke i 500 godina ropstva je takodje kriva SPC.

Samo, danas nije moderno pricati o tome jer "ljudi u crnom " su svuda...:tajna:

Хаха, ова ти је добра. Немају само амери "људе у црном". А зашто мислиш да је СПЦ одговорна за ропство под турцима?

Хаха, ова ти је добра. Немају само амери "људе у црном". А зашто мислиш да је СПЦ одговорна за ропство под турцима?

Zato sto je SPC, uvek kad je to mogla, zelela da ugura Srbe u ratove....

Tako je bilo i sa Turcima...

Turcin Murat je samo trazio prolaz preko Srbije, cilj mu je bio Evropa, a ne Srbija.

Nudio je lepe pare za to...

Medjutim, SPC je nafurletala Lazara da mu se suprotstavi aiko je svima bilo jasno da Srbija za to nema potrebnu snagu u tom casu i da su velikasi medjusobno posvadjani.

I da zapad NECE doci u pomoc...

Lazar je naseo popovima, krenuo na Turke, izgubio bitku i Srbija je skoro 500 godina robovala...

Isto se ponovilo i u Prvom i u Drugom svetskom ratu.

NIKADA SPC nije stala pred Srbe i rekla: "Nemojte ratovati i ginuti uzalud!"

- - - - - - - - - -

Filozofija SPC je jasna: sto narod vise pati - jaca uloga crkve i ocekivanje spasa od Boga! Kada je izobilje, crkva ide u drugi plan, druge stvari postaju bitnije. Zato treba dovesti narod do tacke da pati, tesiti ga u patnji i drzati cvrsto vlast.

Divno stvorenje! Već sam mužu pokazivala divne slike koje si stavljao i one ribe fenomenalnih boja...

Ti kao da živiš u nekoj od Kadokovih knjiga iz moje mladosti...:zaljubljena::heart:

Ja zivim u zemlji fantasticne prirode i klime.

Na zalost, ima velikih politickih problema, kao i Srbija.

Izgleda da problemi u drzavi dolaze sa mnom: tamo gde sam ja - tamo su i problemi !?

Ja zivim u zemlji fantasticne prirode i klime.

Na zalost, ima velikih politickih problema, kao i Srbija.

Izgleda da problemi u drzavi dolaze sa mnom: tamo gde sam ja - tamo su i problemi !?

Ma pusti to, čaša nije polu prazna, nego polu puna!

Živiš u zemlji fantastične prirode i klime... Još i da je politički idealna, to bi se zvalo Raj...

Mi smo u istom političkom sranju i još se smrzavamo pola godine i platimo boga oca grejanje...

Uživaj!!!:cmok2::heart::heart::heart:

- - - - - - - - - -

Htedoh reći da ne moraju ISKLJUČIVO da pripadaju organizovanoj tajnoj ili javnoj grupaciji
Viđam ih svakodnevno!
I obično ne nose crno!

Jes vala, ima ih svugde...:roll::(

Zato sto je SPC, uvek kad je to mogla, zelela da ugura Srbe u ratove....

Tako je bilo i sa Turcima...

Turcin Murat je samo trazio prolaz preko Srbije, cilj mu je bio Evropa, a ne Srbija.

Nudio je lepe pare za to...

Medjutim, SPC je nafurletala Lazara da mu se suprotstavi aiko je svima bilo jasno da Srbija za to nema potrebnu snagu u tom casu i da su velikasi medjusobno posvadjani.

I da zapad NECE doci u pomoc...

Lazar je naseo popovima, krenuo na Turke, izgubio bitku i Srbija je skoro 500 godina robovala...

Isto se ponovilo i u Prvom i u Drugom svetskom ratu.

NIKADA SPC nije stala pred Srbe i rekla: "Nemojte ratovati i ginuti uzalud!"

- - - - - - - - - -

Filozofija SPC je jasna: sto narod vise pati - jaca uloga crkve i ocekivanje spasa od Boga! Kada je izobilje, crkva ide u drugi plan, druge stvari postaju bitnije. Zato treba dovesti narod do tacke da pati, tesiti ga u patnji i drzati cvrsto vlast.

Zanimljivo, nikada nisam naišao na ovakvo objašnjenje. Da znaš da ću ovo da copypastujem i čuvam u nekom folderu, možda zatreba.

Tako je, crkva je gurala Srbe protiv Turaka. Da smo se jednostavno lepo natrtili kada su Turci došli da nas postavljaju na kolac i kako bi smo prihvatili Islam kao religiju, Srbi danas ne bi postojali i imali muke koje imaju. Naravno.

220px-Empalement.jpg

osmanli-cellatlari-4.jpg

Bre, glupi Srbi, nisu hteli da ih meću na džinovske čačkalice.

Ovaj Blajbi kada priča pošteno, priča pošteno za sve novce. Šta je to što su malo oderali sv. Teodora Vršačkog. Koža k'o koža, lako se odere rukama naživo.

Igrali se turci, deca, jbg.

:dash:

Tako je, crkva je gurala Srbe protiv Turaka. Da smo se jednostavno lepo natrtili kada su Turci došli da nas postavljaju na kolac i kako bi smo prihvatili Islam kao religiju, Srbi danas ne bi postojali i imali muke koje imaju. Naravno.

220px-Empalement.jpg

osmanli-cellatlari-4.jpg

Bre, glupi Srbi, nisu hteli da ih meću na džinovske čačkalice.

Ovaj Blajbi kada priča pošteno, priča pošteno za sve novce. Šta je to što su malo oderali sv. Teodora Vršačkog. Koža k'o koža, lako se odere rukama naživo.

Igrali se turci, deca, jbg.

:dash:

Postoji i neka druga srpska istorija, ogromnoj vecini Srba nepoznata, jer ju je SPC ZAKLJUCALA iza sedam brava....

Neka, koja slabo lici na istoriju koju smo u skolama ucili....

Ne bih sada o njoj, jer ne osecam da smo na adekvatnom mestu da sirimo tu temu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back