STARDUST CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Klub ljubitelja kupusa :lol:
I ja ga obožavam, a da ne pričam koliko je zdrav.
Samo svež, kuvani ne. I kiseli naravno :p

Dobro veče :p

eeeee
Danas smo zavrsili grdan poso
Izdali stan!!!!!!
Kad si me zvala bila sam u sred akcije

Kupus salata je tako blagotvorna za stomak između ostalog
Sok od svežeg kupusa zaceljuje čir
Ima neku lekovitu sluz

eeeee
Danas smo zavrsili grdan poso
Izdali stan!!!!!!
Kad si me zvala bila sam u sred akcije

Kupus salata je tako blagotvorna za stomak između ostalog
Sok od svežeg kupusa zaceljuje čir
Ima neku lekovitu sluz

Super :ok:
Ja sam bila kod drugarice pa nisam odgovarala, čujemo se sutra, tj. danas :mrgreen:

Kupus je dobar protiv upala, između ostalog, ne samo za želudac.

Хелоу и теби. Опет ладно у стану. Челичим се. И после кажу - благо се теби што радиш од куће. :rotf:
De si T:cmok2:

- - - - - - - - - -

:zag:

Danas je uzivao u kupusu, setkao se po basti i spavao redu gde je isti posadjen :)
Verovatno je i calabrcnuo malu :lol:
pa mesto mu je u kupusu
Nego jel imaš u bašti kornjaču?

Издавање некретнине није посао већ пасиван приход ( и то леп! ).

Nije prihod, ali je rashod :D
Sta je bre 100 evra mesecno, ako i tolko. Mozda u BGu se izdaje za vece cene.
Mo smo ovde imali problem sa stanarima. Nisu placali racune. A posto ih cale nije prijavio da ne placa porez cik pogodi na cije ime ide dug. A ni stanarinu nisu. Mi smo fini ljudi i bilo nam glupo da ih isterujemo jer ti kukaju. Uzas. Najbolje stanove studentima. Ovako vrci stambeni prostor porodicama s decom, uhh. Zajebano.

Mo smo ovde imali problem sa stanarima. Nisu placali racune. A posto ih cale nije prijavio da ne placa porez cik pogodi na cije ime ide dug. A ni stanarinu nisu. Mi smo fini ljudi i bilo nam glupo da ih isterujemo jer ti kukaju. Uzas. Najbolje stanove studentima. Ovako vrci stambeni prostor porodicama s decom, uhh. Zajebano.
upravo tako!
Mi smo renovirali letos taj stan,ogromne pare su otišle,i zato sam se radovala što smo ga izdali
A sa ljudima je uvek veliiiki rizik

Bude neprijatna situacija, jer ti si tu kao neki feudalac. Ne feudalac. Sta ide posle feudalca? Kapitalista tesko, ali... click, help? Dakle bad guy koji uzima harac. I onda kao, pa ajde kad imate... i onda stanareva deca opa more, bolja odeca od dece bad guy-a. Malo retardirano :)

- - - - - - - - - -

upravo tako!
Mi smo renovirali letos taj stan,ogromne pare su otišle,i zato sam se radovala što smo ga izdali
A sa ljudima je uvek veliiiki rizik

Pa jeste. Cestitam i srecno!
Ima koji placaju, mi mozda nismo imali srece. A i mi smo se zdruzili s njima. To je greska :)

Ви нисте имали среће. Ко има доброг станара то му је сигурна лова...

De si T:cmok2:

- - - - - - - - - -

pa mesto mu je u kupusu
Nego jel imaš u bašti kornjaču?

Ovako? [emoji38]

Nemam kornjacu.
IMG_20181006_161402.jpg

Послато са E7s уз помоћ Тапатока

Bolje da ne radim za 100, nego radim za 200e.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back