STARDUST CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
eeeeeee
hrabro
ščepaj je i vikni: DodŽi maco!
šalim se, nemo' i batine zbog mene da dobiješ
Ne ta skorpijica :zaljubljena:
Kod brata sam :evil:

Koliko podznak moze da utice na slaganje?

Skorpijicu bi da :cmok:
Brata da :batina:
A sa bratom od strica bih :pivce:

Svo troje su skorpije ali rodjeni razlicitih godina.

Послато са E7s уз помоћ Тапатока

P. S. Skorpijica je vaga u podznaku a za ovo dvojicu ne znam.

Dobar dan i zdravo zivo!

Danas je savrsen dan za ribu na zaru :super:

orada-i-brancin-9.jpg

Kako ne, riba na zaru je najbolja stvar :mrgreen:

Zanimljivo da je nas domaci saran skuplji od lososa kada se kupuje na veliko. NPR kotleti gotovi... To me je bas zabezeknulo, mada kada se uporedi kvalitet sarana dimljenog u odnosu na lososa, saran prakticno dodje kao suseni prsut... :jede:

Al' danas mi se bas klopa onako, lagano... prijatno, blago... bas se fino osecam :okok:

Ја сам А+, није да ми се гади месо, али можда није случајно што сам одлучио да смањим унос ( црвеног ).
Nultoj grupi najviše prija meso
Oni su najstariji na planeti
Potomci lovaca
Ja volim meso ali samo piletinu i svinjetinu
Te!etinu i junetinu mogu ali nisam fan
E sad,da li se i svinjetina računa u crveno meso?

Kako ne, riba na zaru je najbolja stvar :mrgreen:

Zanimljivo da je nas domaci saran skuplji od lososa kada se kupuje na veliko. NPR kotleti gotovi... To me je bas zabezeknulo, mada kada se uporedi kvalitet sarana dimljenog u odnosu na lososa, saran prakticno dodje kao suseni prsut... :jede:

Al' danas mi se bas klopa onako, lagano... prijatno, blago... bas se fino osecam :okok:

Saran skuplji? :eek:

Moji izbegavaju recnu ribu, godinama za slavu dobijem Oslica.
Pitam se da li ta riba uopste ima glavu, malo ko je video u Srbiji :lol:

@Snow

Vidi kako univerzum mene fino nagradi :mrgreen: bas sam ti skoro pricao o Three Kingdoms

Kad ono - Total War Three Kingdoms.

Novi feature na 4:33, lideri se direktno bore u duel modu. Ovo ima smisla za Three Kingdoms, a pogotovo zbog uticaja kakav je imao Lu Bu, jedan od najmocnijih ratnika u istoriji.

@Snow

Vidi kako univerzum mene fino nagradi :mrgreen: bas sam ti skoro pricao o Three Kingdoms

Kad ono - Total War Three Kingdoms.

Novi feature na 4:33, lideri se direktno bore u duel modu. Ovo ima smisla za Three Kingdoms, a pogotovo zbog uticaja kakav je imao Lu Bu, jedan od najmocnijih ratnika u istoriji.

Mislim da je to bila uobicajena praksa u to doba.
Zanimljivo izgleda po ovome, narociti sto nije ocekivano da ce se posvetiti Aziji osim Japana u Sogunu.

Jos malo pa ce da uzivas :klap:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back