Pozdrav svima, evo da se javim i ja

Sa mnom je bilo slican slucaj kao sa Buletom, citala sam vas cesto ali nisam imala sta da dodam a da ne bude deplasirano, stono bi rekle nase elokventne TV zvezde
Zanimljive stvari ste pisali, naravno; i mene je posebno zainteresovala ova vest o 3 nesluzbene ST epizode, stvarno je super sto to rade, i to ne radi zarade, svaka cast ljudima...
Krenula je i konverzacija na klingonskom, pa internacionalna saradnja...postaje bas ozbiljno

Ova Manga super izgleda; nisam neki ljubitelj azijske animacije, pogotovo ne Pokemona i Digimona, ali ovo je malo klasicnije, cini mi se...
Glumiti tj. statirati u ST-u - eh, snovi...ja bih najvise volela da stojim negde nazad na mostu, za komandnom tablom; nema neke jake glume, tipkas po dugmicima i okreces se levo-desno a opet si u centru dogadjaja
Sto se Enterprisea tice, bas sam se (po 2. put) navikla na seriju, super mi je, cak sam privolela i moju dragu sestru da gleda sa mnom, istina, mamac je bio Trip (opet ja sa Tripom haha)

Zasada ima jedan spor ritam, i to na neki nacin i odgovara radnji, jer ipak su oni pioniri u istrazivanju dalekog svemira i OK je da ne upadnu odmah u intergalakticki rat ili slicno.
Ma stvarno sam pre-prezadovoljna i evo da se "oduzim" Avali na svoj nacin, a ako se slazete, u ime svih nas ovde, novih, starih....
Prosledicu posle na onaj forum koji je neko spomenuo, sad zurim na ENT !!