Star Trek, da li neko prati?

• Začetnik teme Začetnik teme Leka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kod nas kablovska nije bas toliko skupa. 320 dindzi. Ali kvalitet je ocajan. Neke prugice po slici, interferencija. Uzas.

Ja sam resio da pogledam par epizoda koje sam propustio sa diska a onda da nastavim sa Avale. A usput pogledam i neku epizodu TNG-a. Ali stvarno je TNG najbolji. Poceo sam trecu sezonu i jedva da 2-3 epizode nisu bile nesto mnogo zanimljive. Ostalo je odlicno.

Pozdrav svima !!!

Neznam koliko ce mi trebati dana i nedelja da procitam sve sto je pisano. : )
Vidim da ste bili vredni. :)

Mozda nateram gospodju da mi sve lepo nareze na disk pa da natenane citam.
Pozdrav i za nove clanove ! A onima starijim...Bas ste mi Nedostajali !!! : )

Ima li nekih novosti, sto se tice novih filmova ST -a , serija,epizoda....
Osim sto se daje Enterprise na "Avali" .
Uspeo sam da naguram na hard sve epizode Enterprise-a !!!!
Pa sam postao mobilan sto se toga tice. :)

POZDRAV SVIMA !!!! : )

Poz!

Evo uspeo sam malo da odvojim malo vremena za "kafu".

Skoro uvek odgledam seriju na Avali, drago mi je da ima neki ST na "smrtnoj" (običnoj) televiziji. Inače nisam veliki uživalac serije ENT iz sledećih razloga zbog toga što me jako podseća na Andromedu, u duši sam očekivao da će biti sve više u duhu TOS-a. Svak im čast što su se latili pričanja o Zemlji pre Federacije, jer me taj period dosta zainteresovao (šteta što su u 3 poslednje epizode stavili do znanja da nema dalje) na koji je način nastala Federacija.

Mogli bi na primer da razrade jedan serijal vezan za žitije nekog smuglera koji zavlači svima u svoju korist.

UPS ode vreme za "kafu".

P.S.
Da li neko zna šta je sa igrom "Secret of the Vulcan Fury", koja se bavi vezom Vulkanaca i Romulanaca. Čuo sam da je, i ako postoje trejleri, negde oko 1999 projekat napušten.

@photonac
ta igra je trebala da bude neka viskobudzetna avantra, bila je skoro gotaova ali je firma koja ju je pravila propala nikada nije završena

skinuo sa danas trejler za novu igru za nintendo, 8mb ne vredi toliko ali evo
http://gaming.trekcore.com/tacticalassault/downloads/stds_trailerv2.wmv

Photonac:
Mogli bi na primer da razrade jedan serijal vezan za žitije nekog smuglera koji zavlači svima u svoju korist
da, to bi definitivno preporodilo star trek :D

@ Photonac and Knez Srpski

A sto li mi pade na pamet Han Solo? ;) :D

Pa iskreno ne verujem u tako nesto. 75% svih zapleta u Treku se desava na mostu. Go to warp 5, red alert, shids up, we are about to lose structural integrity, they are hailing us, photon torpedos full spread...

Ne verujem da u Treku ima mesta za mali brodic sa jednim ili dva coveka u glavnoj ulozi. U sporednoj i povremenoj da, ali ovako...

Bilo je i to u DS9 kad Chief radi undercover za Orion Pirates. :grin:

Kad smo vec kod red i ostalih alerta - meni to bas fali u Ent-u.

Nekako to mi je ono uvod u bitku red alert crvena svetla po stanici/brodu, battle stations pa tek onda bitka.

Ovde mi je nekako nerealno - cao mi smo miroljubivi istrazivaci sa zemlje - tras bum bang. :roll:

Ok, ok. Mogu da se stpim jos malo. :-D

Pravo da vam kazem ja sam gledao samo prvu sezonu Ent-a. :oops:

Pre jedno godinu dana sam nabavio sa drugarima Ent, ali jos nisam dobio diskove. A i nije lose gledati na Avali. Dobra je slika, nas prevod i jedva cekam vikend da se zavalim u krevet i gledam 3 epizode u nizu. :-D

Nego Bracko, Kneze jeste li primetili kako vec duze vreme nema Bee, Leke, Buleta, Ahila...

Bracko:
A sto li mi pade na pamet Han Solo? ;) :D

Han Solo (jedan od boljih likova, inače je Al Paćino odbio tu ulogu) je u SW filmovima jedino prošvercovao sebe (epizoda IV).Ne moraju da stave mali brodić, nego sam mislo nešto više nalik na Orion Pirates.

Da li će HRT dati sve serijale BSG (mislim da je počelo prikazivanje i trećeg serijala) ili samo prve dve epizode?

Da li neko zna nekog trekera iz Sombora?

@ Bracko

"Matori" : ) Ozenio sam se,nisam upao u crnu rupu....A mozda i jesam,samo nisam svestan !!!! : )
A mlada mi je izgledala tako pitomo, valjda se nece pretvoriti u Klingonku. :)

Slao sam Bule_busku nesto na pm ali neodgovara. ? Covek verovatno radi.

Bas razmisljam...o davanju serija na TV -u . Truba je sto neko konstantno nedaje ST...
secam se ranije je HRT davao "Voyager" a sada...Nista.

Ima li neka nova "Devojcica" ovde ? ; ) Vidim da nema Bee.

knez:
možda su počeli da gledaju velikog brata... brinem...

Bu-bu, sotono. ajd u vodu(pa se prekrsti)... Jezik pregrizao! :)

>> bufla

tlhIngan Hol Dajatlh'a'??

Posto ja ne. ;)

========================================

Poz ljudi, evo mene zezaju ovi poslednji rokovi, sve nesto razvlacim pitu...nego da se
manem te price. :)
Ima nekih novosti, uspeo sam da uradim 6 vesti za Tajd, tako da ce biti vesti ovih dana. Ona masivna
multiplejer igra Star Trek: Online je u zavrsnoj fazi, a sto se tice one druge tri ST igre.

Encountes je vec izasla za PS2, Tactical Assault izlazi 24. oktobra za PS
i Nintendo DS a ona koju cekamo je Legacy i ona izlazi tek 7. novembra.
Tako da cemo morati jos malo da se strpimo.

Star Trek na makedonskom se kaze : MAK TREK !!!!! Smile

a zasto, posetite : www.maktrek.org.mk

evo vam slike posledne zabave, odrzana na 09.09.2006 po povof 40 godisnine od Star Treka:
http://www.photoblog.com/user/zsbreaker/2006/09/12/
http://www.photoblog.com/user/zsbreaker/2006/09/11/
http://www.photoblog.com/user/zsbreaker/2006/09/10/

u toku je kontaktiranje sa svim balkanskim Star Trek fan clubova za zajedicku conf.

steta sta nema ni jedan club od Srbija... stetaa..........

TheBreaker, secretar Mak Treka

@ bufla i Leka

Momci pokvario mi se univerzalni prevodilac tako da nista nisam razumeo sta ste vas dvojica tracarili. ;) Klingonski zar ne?

Q'apla. :)

@Antonio123

Lepe slicice. A ima i simpaticnih devojcica.

Da, nazalost u pravu si. Steta, ali nema klubova u Srbiji. Mi smo ovde u okruzenju izgleda najvise indiferentni po tom pitanju. Ipak, nadam se da ce se sa poboljsanjem ekonomske situacije u zemlji (ako se to ikad desi), poboljsati stvari i na tom polju. Zasad nam ostaje samo da se okupljamo na mestima kakvo je ovo.

A vama puno srece u radu. Live long and prosper! :)

>> knez

Da, nesto kao ti si mladi Klingon, pa nampedujes u cinovima i sl.

>> Bracko

da, maternji jezik...ovaj mislim klingonski. :) ;)

--------------------------------------------

Iznace izasle su mi 2 vesti pa evo ih:

Izjave Leonarda Nimoj i Vilijama Šatner

Leonard Nimoj poznat Star Trek fanovima po ulozi čuvenog Spoka, desne ruke kapetana Kirk u originalnim serijama, dobio je ogroman aplauz ljudi koji su ustali da ga pozdrave kada je ušao u salu Univerziteta E.J. Thomas Hall u Akronu. Na ovom mestu je poslednjih dana septembra održano još jedno okupljanje fanova povodom proslave 40 godina Star Trek serije.

Ceo sat je trajalo izlaganje sina Jevreja koji su otišli iz Rusije a koji je odrastao u Bostonu, njegovo prisećanje sedamdesetogodišnje karijere sa fokusom na njegov režiserski, fotografski i pesnički rad. Nimoj je čuo da su neki fanovi protestvovali što se originalne serije poboljšavaju novim 3D efektima i na to je izjavio: "Sram ih bilo! Dozvoljeno je sve što ne utiče na već postojeću priču i sam smisao epizoda." A kada je pogledao neke isečke iz remasterizovanih epizoda, penzionisani glumac je izjavio: "Ja sam zaprepašćen uspehom."

Takođe je rekao da je voljan da se vrati iz penzije među aktivne glumce ako bi dobio mogućnost da glumi Spoka. "Još me nisu pitali. Ako me budu pitali i ako im budem od koristi, sigurno ću pristati."

Dok je Nimoj bio u Ohaju, njegov dugogodišnji kolega i prijatelj Vilijam Šatner je bio u Britanskoj Kolumbiji u ulozi domaćina na jednoj godišnjoj dodeli nagrada u Kanadi. Novinar Erin Cebjula uspeo je da mu postavi par pitanja na crvenom tepihu. Na pitanje kakvi su utisci sa snimanja glasa za igru Star Trek: Legacy, Šatner je odgovorio: "Utisci su pozitivni ali što se tiče same igre kod mene je tu stalni 'game over', stvarno ne umem da igram kompjuterske igre."

Na pitanje ko bi trebao da glumi Kirka u novom Star Trek filmu, Šatner je namignuo i odgovorio: "Mislio sam da ću ja glumiti sebe! Mada, ja slabo glumim sebe." Na poslednje pitanje novinara, kako je proslavio 40-tu godišnjicu Star Trek-a, Šatner je još jednom odgovorio u svom stilu: "Igrao sam od sreće do kasno u noć."

Završeno snimanje STAR TREK: OF GODS AND MEN

Star Trek: Of gods and men je naziv trodelne mini serije posvećene Star Treku u kojoj su učestvovali i mnogi glumci iz serije. Snimanje serije je obavljeno u Los Anđelesu a završeno je 1. oktobra.

Ova trodelna serija namenjena je kao poklon za 40-tu godišnjicu Star Treka svim fanovima ove serije. U filmu učestvuju: Valter Konig (Cehov, TOS), Ničel Ničols (Uhura, TOS), Geret Vang (Kim,VOY), Etan Filips (Niliks,VOY), Čejs Masterson (Lita, DS9), JG Hercler (Martok, DS9), Herb Džeferson (Battlestar Galactica) kao i mnogi drugi. U filmu je učestvovao, takodje i režirao sam film Tim Ras(Tuvok, VOY). Skoro ista ekipa je uradila i prethodni film pod nazivom Roddenberry on patrol koji se može pronaći na DVD-u.

"Postigli smo mnogo više nego što sam se ja nadao", rekao je Tim. "Veliki deo filma je snimljen bez ključnih ljudi i materijala, na veoma različitim lokacijama. Bio je to veoma težak proces. Glumci i ostala ekipa su bili izvaredni, veoma su se trudili da ostvare zadate ciljeve. Mislim da će fanovi biti apsolutno zaprepašćeni kada pogledaju film. Jedva čekam da film bude objavljen i da vidim kakve su reakcije publike."

Sve tri epizode, u trajanju od po 30 minuta, biće dostupne za slobodno skidanje putem interneta, za sada na oficijelnom sajtu postoji samo trejler za film, adresa sajta je:

www.startrekofgodsandmen.com

Back