Star Academy iliti Operacija Trijumf

da li ima nekoga ovde ko je gledao live streaming operacije t, dok je gala trajala
Snimali direktora,,,a direktor,,uopste nije mario ili nije bio svestan da ga snimaju]
zapanjio se kada je cuo ko ostaje u akademiji
rekao je niz ruznih reci,,,ali sada mi je jako gotivan
i sada je jasno ,da ako ima nekih struja koje povlace konce...on nije u njima

:D

Cek da ti prekucam sa OT foruma vezano za Drahgica

pita neko dragića koga ćete da spasite kad niste nikog čuli hahahahaha...dragić uzdiše ufffffffffff

dragic: ne mogu da shvatim da djole nije dobio vise glasova...kazao mu mirko da je za vukasina glasala bosna puno, i iz sanskog mosta

kažu da je Nikola paunović bio bolji od bojana marovića, dragić kaže bojan marović treba da dodje kod nas na akademiju, on pojma nema sa pevanjem.....i adnan je bio bolji nastavlja dragić, bojan marović je bio smešan, ponavlja već koji put....

za Vukašina je rekao da mu je išao na živce

Nisam bas pohvatala..i tamo je sve smuljano

vukasin simply the best,mada`i`djole nije bio los,i nemojte vise da se se svadjate.pozz za sve

vukasin mi je bio gotivan,,i odlican glas ima itd
i verovatno treba da ide do finala
ali
mi se zgadio kao osoba,,,nekako je fuj\
sav umisljen ,,cak ima nekih kompleksa-obicno ih umisljeni ljudi i imaju
i ,,,mozda je prejaka rec ali u njemu ima i pomalo i zlobe...fuj

Al su oplevili sinoć po Nikoli Sariću ... ali to je strašno .... i to sam primetila da su počeli posle one himne - kad je javno pohvaljen da je odradio odličan posao. Tu se najviše videla Vukašinova zavist i ljubomora .....

Ne dopada mi se to kod Vukašina, koliko god da je dobar pevač - to njegovo ponašanje mi sve anulira.

Back