Star Academy iliti Operacija Trijumf

Moji utisci o Gali 7 :

DANIJEL - Računajući male mogućnosti za iskazivanje, koje pesma pruža, bilo je više nego dobro. Nastup fantastičan i jedan od najboljih uopšte. Od mene dobija 7/10

ADNAN – Užas. Ja razumem engleski dobro ali njega NIŠTA. Jako loše. Sasvim zasluženo nominovan. Njegova reakcija na nominaciju, u kući, bila je sasvim neopravdana. 3/10 (zbog truda)

MILICA – Prvi put da je baš dobro otpevala. Primetio sam da su mnogi dobili zakasnele nominacije. Antonija, Danijel, Milica, Nikola S su nominovani kada su super otpevali, a Galu pre toga loši ali prošli. 5/10

MIKA – Ovo što je publika uradila je greh. Najbolji vokal je naspustio akademiju. Strašno. 10/10

KRISTIJAN - Neko reče Makedonci glasaju ? Vidite da su ovaj put bili pošteni. Kristijan je ušas. I ove dve Gale ali i na prvoj kada je pevao sa Ćetkovićem i Danijelom. Zbogom.... 2/10

VUKAŠIN – Standardno dobar ali meni odbojan ko ništa.8/10

NIKOLA P- Meni nije jasno šta se on buni zbog nominacije. Ispale Mika, Ivana i Antonija devojke koje 5 puta bolje pevaju od njega. Nikola izađi što pre.4/10

NIKOLA S – Šta bi ? Razočarao me. Kada je pevao «Princezu» i «Mareinu» oduševio me. Ali sada. Dado ga pojeo.6/10

NINA – Jako dobra frizura a i nastup . Ovu i prošlu Galu je opravdala direktorovo poverenje.9/10

IGOR – Mnogo visoko peva u svakoj pesmi i to mi postaje dosadno 8/10.

ĐORĐE – Ima ružan glas. Džaba sve ostalo.3/10

ANA – Nije loša ali mi nije ni bogzna šta. Srednje.6/10

SONJA – Ja sam se naježio dok sam ovo slušao. Kaliopi je u nekim delovima «pojela» ali bilo je najbolji nastup do sad u OT. Možda zbog Kaliopi ali 10/10

ALEKSANDAR- OK. Jedino mi je bilo muka od onih makedonskih(a od juče i hrvatskih) zastava. Šta bi bilo da i mi, Bosanci i Crnogorci donesemo zastave. Ljudi ovo nije EVROVIZIJA !!! 8/10

Moji utisci o Gali 7 :

DANIJEL - Pesma mu je bila očajna ... ali snašao se ....

ADNAN – Meni je bio jako simpatičan, mada malo uštogljen i pun straha, što se i odrazilo na nominacije. Reakcija na nominaciju katastrofalna .... Bosanci su izgleda suviše sujetni da bi shvatili da nisu najbolji.

MILICA – Znala sam da će biti nominovana .... njene pesme su uvek iste ... peva ih istim tonom ... prosečna je ... Izgleda lepo (samo kad je srede) za mene ona nema faktor X .....

MIKA – Očekivala sam da će ispasti, zato što je alapača ..... Greota - jer je izuzetan pevač.

KRISTIJAN - On je meni izgubljen u vremenu i prostoru ..... opravdano ispao.

VUKAŠIN – Izuzetan vokal - najbolji na sinoćnoj gali.

NIKOLA P- Činimi se da ga već sada zajebava žiri sa nominovanjem.

NIKOLA S – Ja nikako da ga doživim kao pevača ... nema mi tu energiju ... Ima lepu boju glasa, ali mi je prosečan.

NINA – Što se mene tiče, Nina je isfalširala za sve pare sinoć ... i loše sam se osećala dok sam slušala kako izvodi pesmu .... Po meni je ona sinoć trebala da bude nominovana.

IGOR – Sinoć je dobro otpevao. Ima dobar glas ... ali nekako mi suviše forsira te operete u kući.... zato me pomalo nervira ... i činimi se da je jako proračunat.

ĐORĐE – On mi se dopada. Ima to nešto hard rokersko u sebi .... i dobar glas.

ANA – Po meni je ona prosečna .... i istripovana .... nisam fascinirana.

SONJA – i dalje smatram da je najbolji vokal ....

ALEKSANDAR- Moj favorit .... harizmatičan .... opušten .... potpuno vlada sobom .... izuzetno lep i melodičan glas ..... Nadam se da će on i pobediti.

pa da vidimo ovako
pa ..prvo ,,talenat je kod svih ocigledan
drugo, ja imam 5-6 favorita i smatram da bi bilo steta da ispadnu u ovih prvih ,,,mesec i po dana
trece,jedan od tih pet nije nikako aleksandar,,,aleksandar lici na toseta ,,,tj podseca i to je njegov glavni adut,
ne vidim zasto bi on toliko bio favorizovan,,,
ako ,je stvar u makedoncima,pa ulaskom kristijana ,,stvar ce se promeniti ,,, bar se nadam,,
jer on mi se vise svidja,,aleksandar mislim da je proracunat i nekako,,,uzdrzan,,
i meni je bio simpatican u prvi mah,a onda sam gledajuci ga shvatila da mi je simpaticna moja zelja da nekoga postavim na presto toseta
medjutim,decko,,,nije ni prineti tosetu
,,shvatite to ljudi
bilo bi bez veze da zbog nase zelje da nas podseca na toseta ,,pustimo i ne primetimo mnogo bolje i talente i muzikalnost,a na kraju i licnost toliko drugih ljudi u kuci ,,,bratite paznju
okrenite malo emisije ,,,pa obratite paznju na ono lupanje po dupetu ane bebic,ili jos na par stvari,istina da ih je malo,ali malo ih je jer je malo stvari u kojima je on on i u kojima se ne ponasa uzdrzano,,,
za razliku od

A meni vidiš nije jasno zašto Aleksandra poistovećuju sa Tošetom???

Odmah da naglasim da je on moj favorit i da se nadam da će pobediti. Ali ni jednog trenutka mi nije zamena za Tošeta i ne znam zašto se on poistovećuje sa njim.... i to mi je malo bezveze.

Dečko je jako harizmatičan, kulturan, ima divan melodičan glas ..... izuzetno lep osmeh .... jako je upečatljiv - što smatram da je potrebno da bi neko postao zvezda (od onih koje narod voli). On jednostavno zrači.

To što si navela kakav je on .... ja ne vidim da je njegovo ponašanje problematično, proračunato ili šta ja znam šta već ..... a to što je uzdržan - pa šta??? Nekim ljudima jednostavno treba malo više vremena da se adaptiraju.

U svakom slučaju .... ono što si rekla ''shvatite ljudi'' mislim da je suvišno ... Svi mi imamo svoje mozgove, razmišljamo sa njima i biramo ...... E sad, ako se nas 52% odluči da Aleksandar treba da bude favorit, to samo znači da smo saglasni u jednom - da je čovek rodjen da bude zvezda.

***, onaj Paunović će dogurati do finala a da ni jednu jedinu galu nije dobro otpevao...

E to i ja stalno kažem posle svake gale.....ispod prosečan pevač.
Koliko god da mi je ona Mika odvratna tim njenim istupima,toliko sam i razočaran što je ispala jer stvarno ima dobar glas i nije fer što izlazi...ako su argumenti za njen izlazak to arogantno i odbojno ponašanje onda bi "ljubi ga majka" Danijel odavno trebao biti liferovan iz OT.Kristijan je dečko stvarno tu sa najslabijim znanjem što se tiče pevanja ali ovo za Miku nije realno i nije fer.

Gala 7 (moje skromno mishljenje) :

DANIJEL - loshe, pesma uopshte nije zahvalna...ta pesma dobro izgleda kad se obradi onako u studiju, ali ovako za live pevanje zvuchi veoma smeshno...inache, Danijel je super...

ADNAN – bio je ok....chini mi se da je previshe mislio na text....

MILICA – najbolje je pevala dosad...i sad je nominovali...a kad je onako ochajno otpevala Madonnu rekli joj da je super

MIKA – glas dobar,ponashanje-vishe nego iritirajutje....

KRISTIJAN - ok je, osim shto deluje izgubljeno....bash mi ga je bilo zao u kutji,nije imao s kim da razgovara...

VUKAŠIN – nije losh,ali svake nedelje peva iste pesme...

NIKOLA P- stvarno mi nije jasan ziri,sad tje da ga nominuju svake nedelje...Nikola je bio ok, mada on generalno mena bash neki glas

NIKOLA S – nishta posebno

NINA – uzas

IGOR – ok je, osim shto u svakoj pesmu mora da ubaci one visoke tonove...najbolje dosad pevao Boccellija

ĐORĐE – nema dobar glas, ali mu pesme koje dobija bash leze....super lik

ANA – ochajno je izvela ovu pesmu.....toliko je vezbala onu "koreografiju" a na kraju se nije ni pokrenula na sceni

SONJA – super glas

ALEKSANDAR- dobar glas, ali u poslednje vreme bash imam utisak da je veoma prorachunat

Gala 7 (moje skromno mishljenje) :

DANIJEL - loshe, pesma uopshte nije zahvalna...ta pesma dobro izgleda kad se obradi onako u studiju, ali ovako za live pevanje zvuchi veoma smeshno...inache, Danijel je super...

ADNAN – bio je ok....chini mi se da je previshe mislio na text....

MILICA – najbolje je pevala dosad...i sad je nominovali...a kad je onako ochajno otpevala Madonnu rekli joj da je super

MIKA – glas dobar,ponashanje-vishe nego iritirajutje....

KRISTIJAN - ok je, osim shto deluje izgubljeno....bash mi ga je bilo zao u kutji,nije imao s kim da razgovara...

VUKAŠIN – nije losh,ali svake nedelje peva iste pesme...

NIKOLA P- stvarno mi nije jasan ziri,sad tje da ga nominuju svake nedelje...Nikola je bio ok, mada on generalno mena bash neki glas

NIKOLA S – nishta posebno

NINA – uzas

IGOR – ok je, osim shto u svakoj pesmu mora da ubaci one visoke tonove...najbolje dosad pevao Boccellija

ĐORĐE – nema dobar glas, ali mu pesme koje dobija bash leze....super lik

ANA – ochajno je izvela ovu pesmu.....toliko je vezbala onu "koreografiju" a na kraju se nije ni pokrenula na sceni

SONJA – super glas

ALEKSANDAR- dobar glas, ali u poslednje vreme bash imam utisak da je veoma prorachunat

Слажем се са тобом... :super:

ADNAN bajo PEVA ki slavuj.i velika konkurencija koje se treba osloboditi
DANIJEL je već profi i nema šta da traži tu.
KRISTIJAN - čovek se sprema za narodnjake i nije za ovo društvo
MIKA - Peva srednje - žalosno .Pevljive pesme joj odgovaraju,fali joj nešto u viisnama ..
NIKOLA P - Dečko se trudi iz nedelje u nedelju i naravno zbog svoje nekonkurentnosti biva uvučen da ućestvuje dalje.Svoj Zeniz dosegao samim ulaskom na Akademiju.
VUKAŠIN - Čudna boja glasa koja me oduševljava.Počeće uskoro da smeta drugima baš zbog mogućnosti daljeg napredovanja,
MILICA - Ode u aut u sledeći ponedeljak.Razmažena...
SAJKO - Već ga vidim za nedelju dve nominovanog za izbacivanje zajedno sa Vukašinom.
ALEKSANDAR - Ja tebi pevljivu pesmu ti meni dobar glas.Ja tebi i dalje dobru pesmu za pevanje a tvoje ej da miruješ,ćutš i ni sa kim u konflikt ne dolaziš-
ANA B. - Za nju ne brinem.Koliko god vrištala i loše pevala spasiće je direktor Akademije.Poslednju pesmu je tako uništila pa samim tim je za IZBACIVANJE već odavno.PROTEKCIJA ...ili NAMEŠTENO.
SONJA - Šta reći o nekom ko se bavi pevanjem dugo...

Šta reći o svemu viđenom do sada?
1....Jasmina žrtvovana da bi se izbacio Daniel.
Pogrešna procena zajednice ...Bili su sigurni da Jasmina ima bolji glas od dotičnog
maminog sina.

2.....Nikola P - čovej je tu da nebi bio bičija konkurencija.Proračunato i nisko.
3....SONJA i NINA vođe ovog klana.
4....ANA B je tu da odvlači pažnju svojim koketiranjem.
5....MIKA izbačena jer sve vidi i čuje...Iskrena i naivna.
6....Splićanin je uvideo o čemu je reč i povukao se na vreme.
7....Danijel ubačen zbog svojih kontraverznih osobina.Podmukao mamin sin.
Ima dobar glas i ništa više.Kao pojava VELIKA NULA.
8....Direktor Akademije????

Mislim da je sve namešteno unapred i da se znalo kako će studenti započeti bitku
prema Danijelu..EKIPA MOTION-a se baš potrudila da uprska dobru stvar,mada se
to ne vidi još uvek.ISTA ekipa koja vodi VELIKOG BRATA i rade na sličan način sa smicalicama da bi se DOŠLO DO VEĆE ZARADE.
Nominovanih 8-9 je donelo zaradu oko 80 hiljada evra.....samo za jedanu noć...

A mi se raduijemo svakom ponedeljku i njihovim glasovnim mogućnostima
ljubimo TV ,grickamo nokte......

Evo kako gledam na sve to......

Niko nas ne bije po ušima da gledamo i glasamo Psihologue ....

Ne razumem samo zašto uvek vodu terate na neku materijalnu stranu i na novac ..... kao i na to da znate da je sve proračunato ... sve se zna unapred ..... sve je već vidjeno i već rešeno .... kad je tako zašto gledate?

Ja sam ljubitelj dobrog glasa i Galu gledam isključivo zbog toga .... ne glasam (za sada) a i da glasam - ne bih gledala kroz to što će neko od mene zaraditi .... nego da ću pomoći možda nekom mladom talentu (mom favoritu) da ostvari svoj san. Ja sam ljubitelj muzike i jedino tako mogu da pratim OT. Motivi kao što su novac, proračunatost i sl. su daleko od mojih shvatanja ovakvih emisija .....

ADNAN bajo PEVA ki slavuj.i velika konkurencija koje se treba osloboditi
DANIJEL je već profi i nema šta da traži tu.
KRISTIJAN - čovek se sprema za narodnjake i nije za ovo društvo
MIKA - Peva srednje - žalosno .Pevljive pesme joj odgovaraju,fali joj nešto u viisnama ..
NIKOLA P - Dečko se trudi iz nedelje u nedelju i naravno zbog svoje nekonkurentnosti biva uvučen da ućestvuje dalje.Svoj Zeniz dosegao samim ulaskom na Akademiju.
VUKAŠIN - Čudna boja glasa koja me oduševljava.Počeće uskoro da smeta drugima baš zbog mogućnosti daljeg napredovanja,
MILICA - Ode u aut u sledeći ponedeljak.Razmažena...
SAJKO - Već ga vidim za nedelju dve nominovanog za izbacivanje zajedno sa Vukašinom.
ALEKSANDAR - Ja tebi pevljivu pesmu ti meni dobar glas.Ja tebi i dalje dobru pesmu za pevanje a tvoje ej da miruješ,ćutš i ni sa kim u konflikt ne dolaziš-
ANA B. - Za nju ne brinem.Koliko god vrištala i loše pevala spasiće je direktor Akademije.Poslednju pesmu je tako uništila pa samim tim je za IZBACIVANJE već odavno.PROTEKCIJA ...ili NAMEŠTENO.
SONJA - Šta reći o nekom ko se bavi pevanjem dugo...

Šta reći o svemu viđenom do sada?
1....Jasmina žrtvovana da bi se izbacio Daniel.
Pogrešna procena zajednice ...Bili su sigurni da Jasmina ima bolji glas od dotičnog
maminog sina.

2.....Nikola P - čovej je tu da nebi bio bičija konkurencija.Proračunato i nisko.
3....SONJA i NINA vođe ovog klana.
4....ANA B je tu da odvlači pažnju svojim koketiranjem.
5....MIKA izbačena jer sve vidi i čuje...Iskrena i naivna.
6....Splićanin je uvideo o čemu je reč i povukao se na vreme.
7....Danijel ubačen zbog svojih kontraverznih osobina.Podmukao mamin sin.
Ima dobar glas i ništa više.Kao pojava VELIKA NULA.
8....Direktor Akademije????

Mislim da je sve namešteno unapred i da se znalo kako će studenti započeti bitku
prema Danijelu..EKIPA MOTION-a se baš potrudila da uprska dobru stvar,mada se
to ne vidi još uvek.ISTA ekipa koja vodi VELIKOG BRATA i rade na sličan način sa smicalicama da bi se DOŠLO DO VEĆE ZARADE.
Nominovanih 8-9 je donelo zaradu oko 80 hiljada evra.....samo za jedanu noć...

A mi se raduijemo svakom ponedeljku i njihovim glasovnim mogućnostima
ljubimo TV ,grickamo nokte......

Evo kako gledam na sve to......

Њима и јесте у циљу да оставере што већи профит - то ти је основни мотив сваког ко послује....

Niko nas ne bije po ušima da gledamo i glasamo Psihologue ....

Ne razumem samo zašto uvek vodu terate na neku materijalnu stranu i na novac ..... kao i na to da znate da je sve proračunato ... sve se zna unapred ..... sve je već vidjeno i već rešeno .... kad je tako zašto gledate?

Ja sam ljubitelj dobrog glasa i Galu gledam isključivo zbog toga .... ne glasam (za sada) a i da glasam - ne bih gledala kroz to što će neko od mene zaraditi .... nego da ću pomoći možda nekom mladom talentu (mom favoritu) da ostvari svoj san. Ja sam ljubitelj muzike i jedino tako mogu da pratim OT. Motivi kao što su novac, proračunatost i sl. su daleko od mojih shvatanja ovakvih emisija .....

Gledam dokle ne provalim prevarante.

Gledam dokle ne provalim prevarante.

Da .... ali ako zanemariš detalje oko organizacije, love i svog tog materijalnog ..... treba uzeti u obzir tu decu koja su došla na Akademiju da bi nešto naučila i da bi dobili svoju šansu u životu.... i to je po meni vredno gledanja.

A što se prevaranata tiče, njih imaš svuda ..... suludo je uopšte zamarati mozak sa tim.

po mom misljenju evo kako i ja vidim: Danije-poseban u svemu, Milica-harizma,karakter,dobrota,neiskvarenost, Sonja-muskarcina koja misli da uvek je u pravu, Nina- bibuca,niko je ne zabelezuje, Aleksandar-dosadan,cutljiv,mrzim takve jude, Ana-devojka zivi kao u 19 h,sex i ona nek uzme nek se udavi u bazen, Adnan-iskren al na momente bas glup, Igor-kao fin previse fin decko koi moze da ga vole nase bake i mame..kao da ne zivi u svoje godine, Nikola P- lik koi mrzim ga nacisto,glup,prost,nevaspitan..Nikola S- madam tiso, Dzole-u neki njemacki fazon kao on je rock dusha a ne zna nista da peva osim energiju sta ima to je sve,Vukasin-bljak...kad ga cujem sa taj gas kako prica ko muha da brmci u sobi bas dosadan lik......eto to je moje misljenje sorry za jezik :):):)

Ajd sad polako i natenane, Stevco, pa mi objasni sta je to "sve" u cemu je Danijel poseban?
Drugo, Milica i neiskvarenost, dupe i glava. Nevidjeno je glupa i ima mozak petogodisnjeg deteta, pa ti mozda zato deluje neiskvareno.
Za sve ostale me u principu briga, ali za Vukasina mislim da je fenomenalan decko i jedna kompletna licnost.
Inteligentan, talentovan i zgodan.
Kombinacija koja okolinu boli.
A pri tom je i britkog jezika, sto ljudima smeta.
A mene izrazito odusevljava.
Toliko.

edit: morala sam ti profil pogledati. I sad sam zbunjena...da l' ti i Danijel kupujete pincete od istog proizvodjaca pa ti se zato djasvi, il' je nesto drugo u pitanju...:rumenko:

Poslednja izmena:
Ajd sad polako i natenane, Stevco, pa mi objasni sta je to "sve" u cemu je Danijel poseban?
Drugo, Milica i neiskvarenost, dupe i glava. Nevidjeno je glupa i ima mozak petogodisnjeg deteta, pa ti mozda zato deluje neiskvareno.
Za sve ostale me u principu briga, ali za Vukasina mislim da je fenomenalan decko i jedna kompletna licnost.
Inteligentan, talentovan i zgodan.
Kombinacija koja okolinu boli.
A pri tom je i britkog jezika, sto ljudima smeta.
A mene izrazito odusevljava.
Toliko.

edit: morala sam ti profil pogledati. I sad sam zbunjena...da l' ti i Danijel kupujete pincete od istog proizvodjaca pa ti se zato djasvi, il' je nesto drugo u pitanju...:rumenko:

e bebo ako hoces mogu da te iscupamo i ja i on tamo gde mi hocemo ...a po sta je poseban ...to to sta moze da ti uradi anal kao niko drugi hehehhehehehehehehe:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::zag:

po mom misljenju evo kako i ja vidim:
Danije-poseban u svemu ---- JA BIH REKLA DRUGACIJI OD OSTALIH
, Milica-harizma,karakter,dobrota,neiskvarenost, ----RAZMAZENA, NEKADA HISTERICNA,

Sonja-muskarcina koja misli da uvek je u pravu, --- TO STOJI

Nina- bibuca,niko je ne zabelezuje, ----O.K LIK

Aleksandar-dosadan,cutljiv,mrzim takve jude -----SLAZEM SE,DODALA BIH FOLIRANT,

Ana-devojka zivi kao u 19 h,sex i ona nek uzme nek se udavi u bazen,----NE RAZUMEM,,,MENI JE SKROZ POZITIVNA,I SKROZ ,,ANTITIP SPONZORUSA///

Adnan-iskren al na momente bas glup,===ZASTO NA MOMENTE? CELO VREME

Igor-kao fin previse fin decko koi moze da ga vole nase bake i mame..kao da ne zivi u svoje godine, ==
===A? NE ZIVI SVOJE GODINE? ? JA BIH REKLA ZREO ,ODGOVORAN ODRASTAO ,

Nikola P- lik koi mrzim ga nacisto,glup,prost,nevaspitan.....DA LI SI TI NORMALAN? ..I JA SAM NASLA KOGA CU DA CITIRAM:")
NIKOLA JE SKROZ DOBAR LIK,ISKREN,odgovoran,ispostuje sve i svakoga,,samo ne onog ko mu stane na zivac,,,,
jedan od najgotivnijih
.Nikola S- madam tiso, [[[da isto sto sam rekla za nikolu.p..:)

Dzole-u neki njemacki fazon kao on je rock dusha a ne zna nista da peva osim energiju sta ima to je sve,
svi, se slazu da je on medju najboljima,,,samo ti ne...
meni su ova trojca jako gotivni i sve ih mogu zamisliti ,,,da su tkz zvezde

Vukasin-bljak...kad ga cujem sa taj gas kako prica ko muha da brmci u sobi bas dosadan lik......eto to je moje misljenje sorry za jezik :):):)
Vukasin je malo prepotentan,misli da je bolji od odtalih,,malo je sujetan,,,ali je razuman

Back