bitno da oni iz zvezda granda bolje pevaju...
Nego sta...
Ponovio sam se

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bitno da oni iz zvezda granda bolje pevaju...

voditelji su ga upropastili....
.... josh kad je pochela da pricha kako je "tihi ubica" zahtevna pesma 
Suvise je vulgaran za moje pojmove. Poredim ga uvek sa Milanom Kalinicem-taj covek mi je uvek smesan i ima odlicne fore, a nikad vulgaran, uvek kulturan

I meni ga nekako zao; pored toga sto je zbunjen i ima tremu, Maca ga od samog pocetka zeza i dodatno otezava situaciju.bash mi je zao ovog Makedonca Kristijanavoditelji su ga upropastili....
Nemoj majke ti , naljutices nam nimila![]()
, Igor ok, Aleksandar- potpuno je drugachiji od svih ukutjana,zao mi je,ali mislim da tje brzo ispasti....ostali- :???:

tkacio: Ne mogu da verujem da ga je direktor spasao
Doduse nisam cula zasto jer s tonom nesto nije u redu al opet, onaj je uobrazen da stipa za oci!
Ovo moze samo u Srbiji. U OT gde traze pop zvezdu Jelena Karleusa gost, dok u ZG pop pevacica Goca Trzan. Dok nas u OT Karleusa tiho ubija, a voditelji teraju potencijalne takmicare da pevaju tu dno pesmu, u ZG takmicari pevaju pesme Proeskog i Colica![]()
Veceras Severina mu daje malo gashchinu
Prava manifestacija pop muzike nema sta![]()

Ti ocigledno razmisljas kao Vukasin... Mora da su u njemu videli jaku konkurenciju
A to za nacionalisticko razmisljanje... Uvek ce biti nekog ko ce da kuje teorije zavere na taj racun![]()

upravo gledam i rekao bih da si žešće omašila![]()
Mne ovo podseca na zvezde granda. Ocekivao sam mnogo vise mnogo kvlaitetnije pesme. Al dobro. Anastasija dobra je ono pesma.
Jedino sto me je odusevolo jeste pesma sto je otpevao onaj lik iz bg-a sa grup Let3 sto je pevac pustio goluba...![]()