Star Academy iliti Operacija Trijumf

meni je bilo interesantno silno reklamiranje lopova iz Emotiona kako su dali silne pare za opremu, za mašine, pa kao četiri miksete po 100 000 eura, da bi u toku živog prenosa voditelji morali da dodaju mikofon pevačima kad daju kao neke izjave jer se ništa nije čulo...pa bina, pa to Srbija nije videla, a slepci ne znaju ni da izrežiraju jedan kadar a da se ne vide tri kamermana istovremeno, neka su doveli i osam Francuza da im režiraju, ali nije valjalo...žiri...Marina Tucaković...žena koja sklepa pesme za 50 % novokompanovanog folk đubreta..na konto čega je ona tu..minulog rada (tamo 80-tih...)..sve u svemu...preveliki zalogaj za glupake iz Emotion-a...verovatno su imali dobru ideju, ali da ne znaju da je realizuju-ne znaju....

Slazem se u potpunosti sa svime gore navedenim!

Blagi uzas:thumbdown: Ali dobro dok ima onih koji ce da gledaju... :confused:

Hleba i igara :dash:

Za šta nisam u pravu?
Za ozvučenje, za režiju ili za Marinu Tucaković?

Za ozvučenje- ok
za režiji- manje-više(bio si malo prestrog , neko ko nije gledao pomislio bi da je bilo katastrofa , bilo je greškica ali ništa preterano( voleo bi da mi daš neki primer dobro izrežiranog) )
Marina- nisi u pravu . ona možda napiše glupe pesme(afrika,gaćice,...) ali i dalje je jako dobra :ok:

Za ozvučenje- ok
za režiji- manje-više(bio si malo prestrog , neko ko nije gledao pomislio bi da je bilo katastrofa , bilo je greškica ali ništa preterano( voleo bi da mi daš neki primer dobro izrežiranog) )
Marina- nisi u pravu . ona možda napiše glupe pesme(afrika,gaćice,...) ali i dalje je jako dobra :ok:
Ona nije dobra godinama, znam i ja ljude koji pisu za neku sicu tekstove, a ona posle te iste prodaje po paprenim i nerealnim cenama.

Back