stanovi i plate

danas ministar izjavio da smo u 2008. dobili 30% povisice pa mora da nije bio na casu kad su obradjivali tu temu. licno sam u januaru dobio 27000, a u decembru 32000 pa kome dobro ide matematika molim da mi obracuna kolika je to razlika.z:dm5:
Matematika kaze da si ubogi stariji vodnik.
Da si kojim slucajem pukovnik ili ne dao bog djeneral imao bi para da brojis do sutra...
Sto ce reci tebi kupus geseralu meso,zajedno kupus sa mesom...
Eto odakle 30%.Samo je potrebno da shvatis da podoficiri ne spadaju u staresine u tvojoj vojsci,da spadaju ne bi bilo potrebe da se pozivas na matematiku

e hvala na obavestennju vec sam sve potrosio valjda ce mi deda mraz doneti :poklon: ja sam bio dobar i poslusan vojni sluzbenik. sve zadatke sam izvrsio na vreme i u predvidjenom roku.z:dm: ziveo deda suki

Valjam rpop,rucne prenosive organizatore para,sa njima ne samo sto cete moci da se organizujete s novcem vec ce i da vam pretekne do uplate,tako da cete moci i da stedit,blize informacije kao i nacin kupovine i cenu mozete dobiti u zgradi MO,u kancelariji br.9 sektora za ljudske resurse,uprave za kadrove,srecno svima.

ja sam u vojsci od 1982. a nikada nisam bio u zgradi MO a bas bi voleo i to da vidim. kojim danima primas posete i jel mora da se zakaze nesto unapred. nije mi bas jasno sta to nudis al mene tesko mozes da izvuces iz dubioze. imam minus 25000 kod PS, 12000 master card i 98000 kod pireus banke na kreditnoj VISA kartici. sta mislis o mom problemu za nagradu bih mogao da ti nabavim ovakvu deda mrazicu z:zz: pozdrav

S obzirom da se vodi da je plata bila danas a danas je koji praznik dan JNA,tako da ce sledeca uplata biti tek posle bozica,tradicija je u pitanju,a minus ukupno je ne smem ni da izustim,a u zgradu Mo mozes uci kad god pozelis,ako se racuna ulazak u hol,odakle ces vrlo brzo biti ispracen odakle si i usao,ali ko se probije do pomenute kancelarije taj sigurno zavrsava posao.

6.I je neradni dan, t.j. državni(verski) praznik, i NBS, t.j. Trezor ne radi na taj dan.

6.1. je radni dan,neradni je samo 1. dan bozica 7.1.

Министарство рада и социјалне политике саопштава да се, према одредбама Закона о државним и другим празницима у Републици Србији, у предстојећем периоду, нерадно празнују Нова година -1. и 2. јануар и први дан Божића- 7. јануар.
У дане државних и верских празника који се празнују у Републици Србији не раде државни и други органи, привредна друштва као и други облици организовања за обављање делатности. Спајања празничних дана у државним органима Републике Србије неће бити тако да су сви остали дани између два празника, осим викенда, радни.

http://www.minrzs.gov.rs/portal/ind...eradni-dani&catid=23:saopstenja-cir&Itemid=60

Isplata je planirana za 6.1.

Nasem generalu sve cestitke za odrzani govor. Sutanovca treba smeniti odmah zato sto razbija ceo nas sistem. Sada bi svi ostali komandanti da su komandanti trebalo da mu daju podrsku i da se spasi ono sto se da spasiti i od vojske i od drzave. Prvi koji je udario rukom o sto. Svaka mu cast i hvala sto je ovim svojim govorom rekao da veruje u sve nas koji cinimo taj sistem.

hvala ti turcine na savetu, kad nisam dolazio svih ovih godina nemoram ni ovu poslednju. minus ce valjda neko pokriti. galvno da smo mi zdravi i da su nam pravi, a za ostalo cemo lako. evo ti jedan :poklon: kad ga otvoris da pokrijes minus. z:dm: pozdrav

Mada mnogo je demokratskog uslo u nase prve redove tako da ce nas general da prodje isto kao i svi nasi izdati generali od onih koji su odmah do njih. Svako cuva svoje d..e jos kad bi mogli da se uclane u demokratsku stranku bilo bi super. Tada bi uvlacenje bilo potpuno.

Nasem generalu sve cestitke za odrzani govor. Sutanovca treba smeniti odmah zato sto razbija ceo nas sistem. Sada bi svi ostali komandanti da su komandanti trebalo da mu daju podrsku i da se spasi ono sto se da spasiti i od vojske i od drzave. Prvi koji je udario rukom o sto. Svaka mu cast i hvala sto je ovim svojim govorom rekao da veruje u sve nas koji cinimo taj sistem.

djole gde je bio taj govor nisam ga ni gledao ni citao z:hi:

pa oni imaju sindikat, videcemo od nove godine mozda i mi dobijemo pravo da se bar borimo preko sindikata za nasa prava. nemora da se strajkuje al mislim da je mrka kapaz:((z:((

Poslednja izmena:

Back