stanovi i plate

Verovali ili ne!

Najnovija informacija da plata treba biti isplaćivana za tekući mesec od 01.04. što bi u prevodu značilo 15. u tekućem mesecu prvi deo i krajem naravno drugi deo.Dakle u martu treba da se nadoknadi plata tj. trebalo bi biti DVE plate da bi mogli početi sa malopre navedenim mesec za mesec.
Ali to nije sve!
Isto tako treba da koriguju platu jer su prosek uzeli od Novembra prošle godine pa bi sa sledećom morali uplatiti i razliku do proseka za Decembar.
Pošto sve to zvuči kao bajka molim "posetioca" da proveri sve to ukoliko je u mogućnosti, s obzirom da sam čuo za tačnost njegovih informacija.
Sve to je od mog "doušnika" koji retko greši.:shock:

zaco, ja sam nazalost vec kuci tako da ne mogu sad da proverim verodostojnost tvojih informacija, ali cim sutra odem na posao sve cu uciniti da proverim sve tvoje navode....i iskreno se nadam da si u pravu :)

Ja sam doduse cuo neku informaciju od pre koja izgleda nije tacna vec polutacna...a to je da je nama 15 ovog meseca trebala da bude uplacena CELA plata...pa onda od 01.03 da pocne normalna isplata ....e sad to verovatno ima veze sa ovim sto si cuo da ce da se uplate dve plate....sve su to neke poluinformacije koje cu sigurno proveriti koliko sutra i nadam se da cu nas sve obradovati :)

Ma ...sve je to lepo...ali GS ne odlucuje o tome vec MO...a danas nije bilo sastanaka u MO povodom toga....osim....ako je to bilo pre neki dan...a sad se prenelo na GS....ma sta god bilo ako je istina...jupiii :)

Verovali ili ne!

Najnovija informacija da plata treba biti isplaćivana za tekući mesec od 01.04. što bi u prevodu značilo 15. u tekućem mesecu prvi deo i krajem naravno drugi deo.Dakle u martu treba da se nadoknadi plata tj. trebalo bi biti DVE plate da bi mogli početi sa malopre navedenim mesec za mesec.
Ali to nije sve!
Isto tako treba da koriguju platu jer su prosek uzeli od Novembra prošle godine pa bi sa sledećom morali uplatiti i razliku do proseka za Decembar.
Pošto sve to zvuči kao bajka molim "posetioca" da proveri sve to ukoliko je u mogućnosti, s obzirom da sam čuo za tačnost njegovih informacija.
Sve to je od mog "doušnika" koji retko greši.:shock:

I ja sam to nacuo pre neki dan prilikom centralne proslave dana VS.To bi bilo super,mada..ne verujem dok se to ne ozvanici. .

pa predloži nešto da me ne bude sramota!

Аууу, нек нам је Бог у помоћ! Куку нама с'вама и вама с'нама.:(
Тек после 35 страна постова сам бацио око на ову тему не могу да верујем својим очима.:shock: Ево пулс и притисак су ми се изједначили на 200 (има шлог да ме стрефи). ТВ од прекјуче не гледам и новине не читам а сад ћу и интернет изгледа да искључим и да будем блажен у незнању.:idea:
Ено окачио сам тему пре пар сати - зашто сте се одлучили за војни позив - па кад напишеш одговор ја ћу теби ''предлог да те не буде срамота''.
Нек буде мене срамота и заслужио сам и то дебело.:oops:

Nama su i prvi deo plate uplatili po novom tako da ce i drugi.Ako su personalci na vreme odradili svoj deo posla RC ce isplatiti po novom.

Mislim da ce nam isplatiti po novom!!!E,sada zbog cega???Pa meni su 14.02. u 11:50 na TR legle neke pare a samo sat vremena kasnije su ih skinuli!!!Imao sam 2 uplate po 7000 i nesto(toliki mi je UTS i prevoz) i jednu uplatu od 17240 din(to sigurno nije 40% moje plate po starom).Stoga verujem da im je u posti stigao disk sa obracunima nasih plata pa su ga oni pustili ocekujuci da im naravno legne novac na racun sa koga raspodeljuju primanja.E posto novac(iz neznam kog razloga) nisu uplatili,postanska je jednostavno povukla te uplate!!!!Ponavljam:ovo je samo moja pretpostavka koja sluzi za podizanje morala i u druge svrhe ne moze se koristiti...:lol:

Mislim da ce nam isplatiti po novom!!!E,sada zbog cega???Pa meni su 14.02. u 11:50 na TR legle neke pare a samo sat vremena kasnije su ih skinuli!!!Imao sam 2 uplate po 7000 i nesto(toliki mi je UTS i prevoz) i jednu uplatu od 17240 din(to sigurno nije 40% moje plate po starom).Stoga verujem da im je u posti stigao disk sa obracunima nasih plata pa su ga oni pustili ocekujuci da im naravno legne novac na racun sa koga raspodeljuju primanja.E posto novac(iz neznam kog razloga) nisu uplatili,postanska je jednostavno povukla te uplate!!!!Ponavljam:ovo je samo moja pretpostavka koja sluzi za podizanje morala i u druge svrhe ne moze se koristiti...:lol:

Nije valjda da koristis u 21. veku usluge Postanske Stedionice?

Au,ja sam od 95 u minusu kod postanske i nikako da ga se ratosiljam vucem ga ko bukagiju,jedino mi ostaje da zatvorim karticu i da primam na ruke pa da se dva do tri meseca odam kriminalu,dok ne udjem u plus pa onda da se prabacim na neku banku i tako udjem u 21 vek.

Back