danas sam cuo da povecanja idu u rasponu od 9000 do 1000 dinara najvece povecanje vojnici po ugovoru koliko je to tacno nisam siguran ali mislim da je vrlo verovatno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ima li ko informaciju o novim koeficijentima i novom racunanju plata

Sledeci put kad ides na tako vazno mesto ukljuci diktafon na mobilnom i snimaj sve sto se prica.![]()

Narode evo nekolko zvanicnih informacija(sa informisanja iz vrha)
Zasad nema povisice a ni drugacijeg racunanja plate jer to je jos uvek nacrt koji nije usvojen.
U ovoj godini bice kredita za stanove i samo se tako mozemo stambeno obezbediti.
Vise se neplaca dezurstvo.
E sad se pojedite od muke zajedo samnom.![]()

Sad je Sutanovac bio u prilogu povodom Dana novinskog centra"Odbrana" u Beogradskoj hronici.Rekao je da ce biti povecanje plata u februaru,a da se nada da ce se i tiraz povecati za toliko posto.
Ja bejah danas tamo sa Sutanovcem...rekao je da ce biti povecanje sad sa primanjima u februaru ali nije rekao nista odredjeno....Elem cuo sam da ce ta uplata sa famoznim povecanjem da kasni...jer nece stici da obracunaju. Ali sa druge strane cuo sam od jednog kapetana iz MO da ce njegova plata da bude veca oko 4000-5000 hiljada....to je recimo 10-12% ?????
Mislim da se to kosi sa svim najavama povecanja koja su bila najavljivana....mada me iskreno nista ne cudi !!!
Inace ta informisanja "sa vrha" su toliko netacna i filtrirana da to nije normalno.
Mnogo se vise i tacnije moze cuti od nekog zIk-a koji je kod nekog generala ili nekog iz obezbedjenja vaznijih licnosti u MO.