uplacena je plata po starom,uts po novom i pola iznosa za dnevnice u novembru.
Da li je moguce da je UTS povecan za 800 dinara?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
uplacena je plata po starom,uts po novom i pola iznosa za dnevnice u novembru.

cuo i ja za tih famoznih 30%...ali 30% u proseku...Malo bi glupo bilo da daju 30% meni st.vodniku na platu i onom muceniku ugovorcu na njegovu...o oficirima da ne govorimo,bruka...Potporucnik ima vecu platu nego zastavnik sa 30 godina staza?!
)))imam neproveren info da je potpisano da januarska ode gore za nesto preko 30% prosek.
rang ppk bi trebalo da bude /samo plata/ nesto ispod
70 000. naglasavam, info je neproveren

Narode fazon za taj podoficirsi kor je u tome da i dalje podoficiri rade a oficiri ih samo kontrolisu.A sto se tice glavnog podoficira u jedinici i njega biraju oficiri i to po ko zna cemu a ne podoficiri sami medjusobno.Od mene toliko.![]()

Kolega gresis .... bile su nagrade i po 50.000 :wink: ........ u GS-u je samo nekolicina podoficira i oficira dobila novcanu nagradu od 35.000 dinara ..... od kojih sam jedan ja .... a ove od 50.000 sam licno video kome su urucene .......za te cifre od 100.000 ne mogu da tvrdim ....jer ne radim u MO .

nista ne verujem ovim lazovima!kad god su pominjali neke velike cifre u medijima uvek su nas zeznuli!!!danas sutanovac najavljuje povecanje plata od 10% do 40%.