ma daj.svi mi radimo isti posao.nego,ko je dobar sa k-dnim kadrom vecito se ogrebe!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ako se potrudis vise, mozda sledece nove godine deda mraz i tebe obraduje.
nisi u pravu. nije bilo nagrada preko 35000.
po mom misljenju, ovo je pravi potez, iako je ja nisam dobio. ovako se ta novcana nagrada, kao stimulativna mera, stvarno i moze smatrati nagradom. onako nista. uostalom, umesto 5000, te pare bi bile raspodeljene tako da bi svi dobili po 7500, tako da kad pogledas odnos koristi i gubitka, poen na stetu koristi.
a to sa poltroncinama, od likova koje ja poznajem, ni jedan nije takav, vec je tu nagradu debelo zaradio.
ako se potrudis vise, mozda sledece nove godine deda mraz i tebe obraduje.
ma daj.svi mi radimo isti posao.nego,ko je dobar sa k-dnim kadrom vecito se ogrebe!
kolega ja radim 10 godina aktivno u vojsci ...... i prvi put sam dobio novcanu nagradu .... drago mi je sto sam je dobio jer svojim radom sam je i zasluzio ..... ove nagrade (barem kod mene) su bile za zasluge ... a ne nekim redom kako je bilo prethodnih godina ... mnogi su ljubomorni ... vecina mi zavidi ...ali red je bio da se i mene neko seti i nagradi me za moj trud , rad i zalaganje
плати прасе и почасти то друштво и онда ћеш бити цар а не пи....да у њиховим очима.
Lepo je to sto su davali te pare ali meni licno bi mnogo vise znacio neki orden ili neka medalja! Gledam ova strana vojna grla, svi bre puni nekih odlikovanja i medalja kao da su se borili kod Staljingrada! Pare brzo docu a jos brze odu! Naravno, govorim u svoje ime!
Zna li neko, hoce li se formirati taj vojni sindikat po stupanju novog zakona na snagu?