stanovi i plate

Ma,cekaju da se obracunaju sva najavljena povecanja plate i UTS-a pa ce onda da uplate sve.Da i ona pomoc sto nam uplate pre svake Nove Godine.Ima tu posla,covece!!!
Strpi se malo,posle neces znati sta ces od para.A i da su ti uplatili platu,ti bi je preko vikenda potrosio.Ovako,ustedeli su ti kes.Samo optimisticno;)

ne stvarno ovo nema smisla,jbg.jutros vadim boraniju iz zamrzivaca(mesa odavno nema) i spremamo je ,sto bi rekli KLOT.A lepo sam rasplanirao kintu do subote...sva sreca pa je i plata postala kao i sve ostalo u vojsci,TRULA!!!

A kolike su plate u vojsci? Npr jednog kapetana sa sve trupnim dodatkom i letackim (ako je pilot) i ostalo.? Zanima me jer bih hteo da upisem vojnu akademiju, ako daju dobru platu, inace...

Niko se u Vojsci nije posteno obogatio.I nije nikad,ni u "najbolje vreme".Samo su "tada" izuzetno lepo ziveli.Sada je to mnogo skromnije.Vec su ti sve rekli,ako trazis novac-trazi drugi posao ili neke druge institucije.

Znaci vasa plata se vodi kao vojna tajna. hmm... Ranije nije bilo tako. Umesto da se otvarate i budete transparentni, vi kao da vam je staljin bio razredni u toj vasoj vojnoj gimnaziji. Secam se da je jedan porucnik jna svojevremeno lepo rekao kolika mu je plata na tv-u u emisiji bg-hronika. Njemu u bg-u je bila oko 9mil, njegovom kolegi u makedoniji oko 7 mil, a u sloveniji oko 14 miliona tadasnjih...
A da pare nisu bitne i nije bas. Mnogi su napustili vojnu sluzbu bas zbog toga...

Koji drugi rezon da imam? Pa sad zivimo u kapitalizmu, nema vise tito, partija, revolucija...Ekonomski parametri odredjuju pa i izbor zanimanja. Da li ubijate bar 40 000 bez tog ups-a? Cemu da se nadam?

UPS-a? Brav za tebe. Plata majora je 40 000 na 12 pg.na to dodas jos uvecani, pa topli, pa ako je na ruke..........a, da ! zaboravo sam i prevoz, tj markicu.inace ti je Rade lepo rekao, u ovom poslu se nije ni vojvoda Z.Misic najeo leba, pa neces ni ti.

Back