stanovi i plate

Znaci vasa plata se vodi kao vojna tajna. hmm... Ranije nije bilo tako. Umesto da se otvarate i budete transparentni, vi kao da vam je staljin bio razredni u toj vasoj vojnoj gimnaziji. Secam se da je jedan porucnik jna svojevremeno lepo rekao kolika mu je plata na tv-u u emisiji bg-hronika. Njemu u bg-u je bila oko 9mil, njegovom kolegi u makedoniji oko 7 mil, a u sloveniji oko 14 miliona tadasnjih...
A da pare nisu bitne i nije bas. Mnogi su napustili vojnu sluzbu bas zbog toga...

koji su to `VI ` i `MI` ?
nije sve u parama.one su vazne samo 99,9%.nego ovde ih nema, kontas?

5000 dinara?!! e jesu se pretrgli jeb... im, vazno da su resili da svakom poslaniku kupe novi lap top (koji uzgred imaju plate i dodatke od par hiljada eura), znaci 250 komada (ako se ne ugrade za po koji komad za svalerke i sl.) puta jedno 1500-2000 eura, eee super je ova srbija

mislio je na novcanu nagradu od 30000 din,sve poltroncine su je dobile!!!A prva namena tih para je bila za pomoc po 15000 din.svakome.Naravno nije tih 30000 nista u odnosu na cifru od 100.000 din koju su podelili gospodi iz MO,naravno kao novcane nagrade...Nekom je zivot majka,nekome maceha...

Radi se o novcanim nagradama koje su dodeljivane sada pred kraj godine.Recimo,kod nas u V i PVO komandant ranga divizion-bataljon je mogao da predlozi ljude za novcanu koja je iznosila 30000 din,dok je Katanic delio na nivou celog V i PVO novcane po 35000 din.Ali ja sam cuo iz "poverljivog" izvora da su u MO sebi podelili novcane po 100.000 din!!!Ako nisam u pravu neka me neko demantuje?!Zbog tih nagrada u MO nam je kasnila plata,kada su culi za to blokirali su sve uplate dok ne razrese situaciju i na kraju su je razresili,tj. mi dobili platu sa zakasnjenjem a gospoda iz MO po 100.000!!!

Radi se o novcanim nagradama koje su dodeljivane sada pred kraj godine.Recimo,kod nas u V i PVO komandant ranga divizion-bataljon je mogao da predlozi ljude za novcanu koja je iznosila 30000 din,dok je Katanic delio na nivou celog V i PVO novcane po 35000 din.Ali ja sam cuo iz "poverljivog" izvora da su u MO sebi podelili novcane po 100.000 din!!!Ako nisam u pravu neka me neko demantuje?!Zbog tih nagrada u MO nam je kasnila plata,kada su culi za to blokirali su sve uplate dok ne razrese situaciju i na kraju su je razresili,tj. mi dobili platu sa zakasnjenjem a gospoda iz MO po 100.000!!!

nisi u pravu. nije bilo nagrada preko 35000.
po mom misljenju, ovo je pravi potez, iako je ja nisam dobio. ovako se ta novcana nagrada, kao stimulativna mera, stvarno i moze smatrati nagradom. onako nista. uostalom, umesto 5000, te pare bi bile raspodeljene tako da bi svi dobili po 7500, tako da kad pogledas odnos koristi i gubitka, poen na stetu koristi.
a to sa poltroncinama, od likova koje ja poznajem, ni jedan nije takav, vec je tu nagradu debelo zaradio.
ako se potrudis vise, mozda sledece nove godine deda mraz i tebe obraduje.

Back