stanovi i plate

Zar vi rade012 mislite da sam nepismen,pa nijedno pravo koje je ponudjeno nije ponudjeno a da prethodno po zakonu i pravilniku nije ostvareno,a moja je stvar sta cu ja da radim sa svojim ostvarenim pravom,a ne vasa,izuzev ako niste Sutanovac licno pa mozete da donosite akta kako vam volja,zato vas pozdravljam i onako posto vidim da znate pravilnike,kao eto da vam kazem da sam jedini staresina koji je radio u VJ vise od 5 god.sa sluzbenom ocenom 1,toliko o poznavanju propisa,siguran sam da ce te se sloziti da je to nemoguce,ali eto i nemoguce je moguce ako poznajete pravilnok o ocenjivanju tj.zakon,puno postovanja i sve najbolje,vase opaske sacuvajte za vas.

Pravo UTS je neprenosivo sa PVL na nekog drugog, ma preko koje banke... kao i stan koji još nisi počeo da otkupljuješ. Kada uplatiš prvu ratu otkupa onda može da postane i predmet otudjenja. A do tada, jurcaj se po netu sa tupavim oglasima.

Nije bas tako,jer sta ces ti da radis sa novcem sa svog racuna to nikoga nije briga,a ponajmanje pravilnok,kao i za stan,zato se i pravi ugovor da bi se obe strane zastitile,jer ko je garant da ce bilo ko dobiti stan po resenju,i za koje vreme,objektivno nism PVL vec sam 7 god.umirovljenok iz prof.voj.sluzbe,i znam da se stan u vojsci bez obzira koja si kategorija moze resiti za 48 h,ako imas kesa i pravog coveka,mada ja vama nisam uputio cini mi se da je ijedna vasa tema ili odgovor tupav,mada vas licni stav mozete da izlazete kad,i gde zelita,naposletku ovo je ipak demokratska zemlja zar ne.

i znam da se stan u vojsci bez obzira koja si kategorija moze resiti za 48 h,ako imas kesa i pravog coveka

Prvi put to čujem... mada je sve moguće. Kada može da se prodaje rešenje za stan i UTS... može i da se reši stan za 48 h.... U svakom slučaju i ti i bratija slična tebi (koja rešava stan za 48h svadba) bi trebali da napipate fioku.

Foika ili ne,sasvim je svejedno,nisam u bratiji 48 h svadba,jer bih isto pitanje vec bilo reseno,posto sam u kategoriji obicnih onda ga i nudim ovako,a da moze da se resi,budite sigurni,ako pak ne verujete,probajte da zakazete prijem u stambenio ili da se informisete o bilo cemu kod njih,pa dok su bili u Katanicevoj,ja znam da 3 god.nisi mogao da udjes kod njih,stalno neke kontrole,a gajbe se dele,koliko stanova se godisnje podeli samo u Bg.,a kukaju da vojska nema para,pa samo od pdv na fiksnu telefoniju svakog meseca imaju da isplate sve plate i penzije,mozda znate,ali postoje dve kategorije penzionera oni koji primaju po novome penziju koja je veca i ovi koji po starom primaju i gde treba da im izmire dug,a svima su podelili resenja da ce tako da bude,ali po prilivu sredstava u budzet,pa ko jede budzet,gladni su i alavi,a koliko stanova pojedu......................

Odbrana laze,jer sam svojevremeno po njihovom clanku poslao dopis gradjevinskoj firmi,koja po tom clanku gradi oko 100 inak stanova,dobio sam odgovor od stecajnog upravnika da ta firma nema nikakav ugovor s vojskom,a i da su u stecaju,pisani odgovor te firme cuvam ako hoces mogu ti ga poslati,naravno da sam se u obracanju istoj firmi pozvao na clanak,novine,kao i novinara koji ga je pisao,pa ti zakljuci,mislim da samo naivni mogu poverovati u tako nesto.

Izvini,Tosicka pogresno sam razumeo tekst koji si napisala,u svakom slucaju gore sto sam rekao datira od pre 2 god.otprilike,pa zato smatram da ni sada ne pisu tacno,tako da necu postavljati odgovor,mislim da je Hidrotehnika ili Hidrogradnja bila u pitanju.

Back