stanovi i plate

Legla plata....legao UTS....generalno povecanje mi je (koliko sam ja sracunao...ali ipak cekam drugi deo uplate da to potvrdim) oko 11000 din....ja ne mogu da kazem da sam nezadovoljan....moglo je i vishe ali ni ovo nije lose....zasada :D :D :D

namestuvoljno,
nema na cemu za informacije....javljacu sve sto je od koristi nama PVL da bude bolje. Na takvom sam mestu da sve skoro sve informacije prolaze pored mene, a ja cu kao sto kazem sve sto je vazno uvek ovde zapisati

Pozdrav svima

U Ministarstvu odbrane privodi se
kraju regulisawe ostalih primawa u Vojsci
Srbije, kao {to su dnevnice, nov~ana primawa
vojnika, u~enika i studenata vojno{kolskih
ustanova, lica na stru~nom osposobqavawu
za rezervne oficire, nadoknada za
{kolovawe... Planira se i novo pove}awe
UTS (uve}anih tro{kova stanovawa).

Legla plata....legao UTS....generalno povecanje mi je (koliko sam ja sracunao...ali ipak cekam drugi deo uplate da to potvrdim) oko 11000 din....ja ne mogu da kazem da sam nezadovoljan....moglo je i vishe ali ni ovo nije lose....zasada :D :D :D

namestuvoljno,
nema na cemu za informacije....javljacu sve sto je od koristi nama PVL da bude bolje. Na takvom sam mestu da sve skoro sve informacije prolaze pored mene, a ja cu kao sto kazem sve sto je vazno uvek ovde zapisati

Pozdrav svima

posetilac koliko je onda to tebi bilo povecanje u procentima?
meni se cini da mi nije povecana plata( ppor sam ). da li znas da li se i dalje placa dezurstvo?

Ljudi ne zalecite se sa tim nadama za povecanje. Danas je leglo 60% plate po starom obracunu. Drugi deo ce biti isplacen po novom. Tek tada,bolje receno kada vidite listic od plate znacete koliko je tacno povecanje.

ja ne dezuram :) tako da to i ne znam majke mi
a sto se tice povecanja u procentima nisam racunao ali cim to sracunam reci cu ti....
jos jedan INFO....na sve ovo sto dobijamo...ide jos 4000 dinara mesecno na osnovu toplog obroka, regresa i slicno :)

inace to sto je andrija napisao ja sam cuo....kao sto je povecanje UTS-a na oko 16000....videcemo...

Morao sam da izmenim post da ne bih pisao dva puta....namestuvoljno koja si PG ?

ja ne dezuram :) tako da to i ne znam majke mi
a sto se tice povecanja u procentima nisam racunao ali cim to sracunam reci cu ti....
jos jedan INFO....na sve ovo sto dobijamo...ide jos 4000 dinara mesecno na osnovu toplog obroka, regresa i slicno :)

inace to sto je andrija napisao ja sam cuo....kao sto je povecanje UTS-a na oko 16000....videcemo...

Morao sam da izmenim post da ne bih pisao dva puta....namestuvoljno koja si PG ?

posetilac 16 pg.

sutra cu do banke i da vidim sta mi je sve leglo.

Kao sto sam i obecao imam u rukama Pravilnik i postavicu nainterasantnije stavke posto nisam stiga da skeniram isti:
clan 6: koeficijent za obracun plate sastoji se od osnovnog i dodatnog koeficijenta
clan 7: osnovni cine koeficijent po polazaju i koeficijent prema cinu
clan 8: za XIII-1,00; za XIV-0,90, XV-0,85, XVI-0,80, XVII-0,78, XVIII-0,76, XIX-0,74, XX-0,67, XXI-0,65
clan 9: za ppk-0,72, maj-0,65, kap-0,58, por-0,56, ppor-0,54, zik-0,49, zas-0,40, sv1k-0,35, sv-0,33, vod-0,28
clan 15: dodatni koeficijen zbog posebnih uslova za sve ugovorce 20% za ostala PVL 25 %

Na sve ovo kada se izracuna treba dodati 0,4% za svaku navrsenu godinu efektivnog staza.

Back