All we are saying is give peace of chance!!!
ako nastavite sa svadjom nema plate...pa vi sada vidite...
ako nastavite sa svadjom nema plate...pa vi sada vidite...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Bila uplata... sa nevidjenim povećanjem. Što jes' jes'.... nismo ga videli.
je l' uplacen i prevoz uz uts?Izgleda da su nam uplatili 60%decembarske plate,cele dnevnice za decembar i uts.
Legla plata....legao UTS....generalno povecanje mi je (koliko sam ja sracunao...ali ipak cekam drugi deo uplate da to potvrdim) oko 11000 din....ja ne mogu da kazem da sam nezadovoljan....moglo je i vishe ali ni ovo nije lose....zasada![]()
![]()
namestuvoljno,
nema na cemu za informacije....javljacu sve sto je od koristi nama PVL da bude bolje. Na takvom sam mestu da sve skoro sve informacije prolaze pored mene, a ja cu kao sto kazem sve sto je vazno uvek ovde zapisati
Pozdrav svima
tako da to i ne znam majke mi
ja ne dezuramtako da to i ne znam majke mi
a sto se tice povecanja u procentima nisam racunao ali cim to sracunam reci cu ti....
jos jedan INFO....na sve ovo sto dobijamo...ide jos 4000 dinara mesecno na osnovu toplog obroka, regresa i slicno
inace to sto je andrija napisao ja sam cuo....kao sto je povecanje UTS-a na oko 16000....videcemo...
Morao sam da izmenim post da ne bih pisao dva puta....namestuvoljno koja si PG ?